Arama sonuçları: *

1. FrankEnsQ

Yardım S20 FE Anormal Bir Şekilde Şarj Soketi Bozuyor

aynı tel bendede var ne rezalet bi tel ya şarjı 2 saat bile dayanmıyor fullken 2 gram suda hemen nem uyarısı veriyo 1 saat şarj almıyo yenisini almak şart artık
  2. FrankEnsQ

Replika DualShock 4 Bluetooth ile görünmüyor

cozdum windows guncellemesiyle alakaliymis :(
  3. FrankEnsQ

Replika DualShock 4 Bluetooth ile görünmüyor

PC'ye Bluetooth adaptör aldım fakat “Share” ve “PlayStation” logosuna basıp aramayı başlatıyorum, hiçbir şekilde Bluetooth görmüyor. Gamepad'in Bluetooth özelliği var, ne yapmalıyım? konuyu yazarken test ettim telefona baglandim kullanabildim telefon icinde menu icerisinde gezebildiminca ibt 503...
  4. FrankEnsQ

Atlet Giyiyorum musunuz?

temmuzun kavurucu sicaginda bile tisortun altina atlet giyerim rahat edemiyorum giymezsem
  5. FrankEnsQ

Doom evrenini anlamak icin hangileri oynanmalı?

Eski 90 yapimi oyunlari oynamama gerek var mı? (oyle bir şeyi oynayabilecegimi sanmiyorum) Doom Eternal falan cesitli oyunlar var. Hangi oyunlari oynamaliyim?
  6. FrankEnsQ

Half life serisine nasil baslamaliyim?

ilk oyunun remakesi var diyorlar heralde black mesa heralde ilk cikan oyunla benzer ozelliklerimi var? hikaye acisindan ardindan direkt half life 2 yemi gecmeliyim bilir kisiler yardimci olabilirmi. (oyunun hikayesine lore sine falan hakimim sadece oturup oynamadim oynamak istiyorum)
  7. FrankEnsQ

QNB Card finans karti kredi kartimidir?

bende bu kart var ve kredi islemleri yapilabilirmi?
  8. FrankEnsQ

Altyapisiz internet onerisi?

32mbps idi sanirim
  9. FrankEnsQ

2 yil 600 veya 800 tl olmasi lazimdi aylik
  10. FrankEnsQ

turk telekoma gecsem bu sorunlar cozulurmu sizce? altyapi karsiligi tahattut istiyorlar
  11. FrankEnsQ

dedigim dalgalanma olmasin yani suan kullandigim internet 2 adim atiyon 3 adim isinlaniyon amacim stabil biseyler bulmak
  12. FrankEnsQ

yasadigim bolgede internet altyapisi yok. online oyunlar oynayan birisiyim pingimi cikarmayacak internet onerisi istiyorum
  13. FrankEnsQ

Ise basladigim icin diyetim ve spor hayatim berbat oldu

12 13 saat calistigim icin spora gitmem zaten imkansiz sabah 11 gece 12 calisiyorum (kuryeyim) e tabi spora gidemeyince diyetide otomatikmen saldim. sizce nasil bi diyet uygulamaliyim spora gitmeden kilo vermek mumkunmu? 30 dk kosuya yuruyuse falan cik demeyin eve uyumaya geliyorum zaten kisisel...
  14. FrankEnsQ

Il disindan motor alacagim rodaj uzun yolda yapilmasi saglikli olurmu?

alabilecegim baska bir secenek yok kankam he diyeceksin r25 al r3 al falan onlarida surmuslugum var supersport kategorisinde 500 600cc ye kadar 450sr rahatliginde bir motor yok 1752149349 ayrica 2.el piyasasi okadar kotu degil 1000km de satan bi abi vardi dukkan sahibi 290 bin liraya satmisti...
  15. FrankEnsQ

1 ay kadar gecici olarak surmustum asiri hosuma gitti hizlanisi sesi falan olsun, kroniklerinden haberim var ayrica A Ehliyeti almam icin 1.5 yil kadar daha var a2 karsilayan en saglam makine bu
  16. FrankEnsQ

antalya ici en ucuz 320bin lira istanbulda 300 bin lira 1752148458 bi arkadasim ayni sekilde yapmisti iyi sabitlemedikleri icin grenaj cizikler icinde (baya berbat sekilde) gelmisti ondan tereddut ediyorum
  17. FrankEnsQ

istanbuldan antalyaya gelecek her 100 kilometrede 2 3 saat motoru dinlendireyim diyorum 450sr alacagim 2025 model adamlar nakliye ilede gonderim sagliyor fakat guvenemiyorum nekadar saglikli gelecegi konusunda ne diyorsunuz 20 30 bin fazla verip antalyadan mi alayim?
  18. FrankEnsQ

Tüm Vatandaşlar Yıl Sonundan İtibaren Ücretsiz HPV Aşısı Olabilecek.

okudugum bi makalede kondom bile yeterli korumayi saglamiyor diye yaziyordu nekadar dogrudur bilemem
  19. FrankEnsQ

Cumartesi Ehliyet Sınavım Var

aga zaten kalkista slalomda 1, viteste debriyajla gidersin 2 ye atmana bile gerek yokki 2. viteste dusuk devirde 8 de nasil donmeyi dusunuyon sadece duz cizgide 2 ye atiyosun diye hatirliyorum
  20. FrankEnsQ

Tüm Vatandaşlar Yıl Sonundan İtibaren Ücretsiz HPV Aşısı Olabilecek.

sadece cinsel acidan bakmayin bu hastaliga oturdugunuz topluma acik tuvaletlerden bile bulasma ihtimali var gotu kollayin beyler
Geri