Arama sonuçları: *

1. A

Telefon kendini sıfırladı

Hocam ne olduğuna baktım da yanlışlıkla yapmış olamam heralde😅 bu tarayıcılar niye açılmıyor olabilir hesap olmadan kullanabiliyorum hesaba girince uygulamadan atiyor
  2. A

Telefon kendini sıfırladı

Redmi Note 10S cihazım kapamıştım 8 saat sonra açtığımda sıfırlanmıştı hadi neyse bir şekilde tekrar kurulum yaptım şimdide tarayıcıları kullanamıyorum Chrome açılıyor mi tarayıcı ve Google açılmıyor
  3. A

Bannerlord 2 kodum var satabilir miyim

100tlde olur zaten oynamıcam satma şansım var mı
  4. A

Orjinaldir taleworld official sponsorluğunda çekiliş 1708952348 20$ fiyatı var zaten tek başıma oyun oynamayı sevmiyorum 20$ da iyi para
  5. A

Instagramda bi çekilişten mount&blade bannerlord 2 kazandım herhangi bir şekilde satabilir miyim.
  6. A

Mcdonald's oyun konusu

Bu ne la bu kaçıncı uzatma düzgün bişi verdikleride yok
  7. A

Yardım Palworld crack indirsem steamden alan arkadaşımla girebiliyor muyum ?

arkadaşımla 2mizde crackli olucak şekilde multiplayer olmuştu yardımcı olabilirim belki
  8. A

Mcdonald's oyun konusu

bugunde indirim hediye olursa yazar mısınız
  9. A

Abim kendini clash royale kral sanıyor

Evde sürekli Grrrr Hihiha Kral ağlama sesi gibi sesler çıkarıor ne yapmalıyım
  10. A

MMS mesajımı görünütüleyemiyorum

Görüntüleyemedim
  11. A

Yok bu farklı bişi sanırım multimedya mesaj yani fotolu videolu mesaj ama telefon numarasına 1705845489 Türk telekom iletişimle çifte telli oynamaya gidiyorum
  12. A

Dün gece şöyle bir mesaj geldi MMS Mesajiniz var! Mesajlarinizi gorebilmeniz icin 2 gun icerisinde Online Islemler/MMS Mesajlarimi ziyaret edebilirsiniz. Türk Telekom kullanıcısıyım 5555e MMS AYAR yazdım fakat takebiniz alındı diyip geri dönüş sağlanmıyor ne yapmalıyım
  13. A

Mcdonald's oyun konusu

Bende böyle yapıyorum sıradakiler biraz sinirleniyor ama yabcak bişi yok 😄
  14. A

Mcdonald's oyun konusu

İndirimden iyidir içeriz
  15. A

Mcdonald's oyun konusu

Eski bi bugu denedim çalışdı her cihazda olmuyor sebebini bilmiyorum eskimiş cihazlarda veya androidde oluyodu tam bilmiyorum ama
  16. A

Mcdonald's oyun konusu

Sadece kodu giren kazanıyomuş arkla yaptık 4lğ nugget veriyo Edit:2kişiye de veriyor kodu girilen kişi gecikmeli alıyor
  17. A

Mcdonald's oyun konusu

Bugün 5li soğan halkası veya küçük içecek verdi Paylaş&Kazan kodum tUe95eFu Bunu paylaş kazana girince hem siz hem ben nugget kazanıyoruz girmek isteyenlere duyurulur :D
  18. A

Mcdonald's oyun konusu

Bugün çıtır tavuk sandviç veya 4lü nugget vermiş bug yapamadım yapabilen varsa yazabilir mi
  19. A

Mcdonald's oyun konusu

10fps sorunu uygulama ile ilgili tam bilmiyorum ama telefonun fps ini 30a indirince düzelmişti arkadaşta veya düşük güç moduda olabilir
  20. A

Mcdonald's oyun konusu

4lü yapmaya çalış
Geri