Arama sonuçları: *

1. S

Acer Nitro 5 Laptop'da Ekranda Bozulmalar Oluyor

güncel hepsine baktım
  2. S

Formatı bu haftasonu atacağım, fakat sorunun en azından neyden kaynaklandığını bulmam gerekiyor bir daha aynı problemi yaşamamak için. Format attıktan sonraki güncel gelişmeyi buradan tekrar paylaşacağım 1699466385 Ekran kartı VRAM arızalarında da hemen hemen aynı sorunlar var böyle bir problem...
  3. S

Arkadaşlar yaklaşık 1.5 aydır bilgisayarımda ekranda aniden gözüküp kaybolan siyah karartılar olduğunu fark ettim. Öncelerinde sadece youtube'da gezinirken oluyordu şimdi hemen hemen her anda oluyor. Şunu fark ettim bir video izlerken tam ekrandan çıktığımda, mouse ile herhangi bir tıklama...
  4. S

Yardım Türk Telekom Ve Sorunlar

Güncelleme: Modem değişimi yaptım, iki farklı modem denedim fakat sonuç aynı. Hız konusunda en ufak değişiklik yok. Superonline ile görüştüm bir çok arıza kaydı açtırdım, port bağlantısı, paket tanımlama, bağlantı problemleri olsun bir çok konuda arıza kaydı açtırdım fakat hepsi çözümlendi...
  5. S

Çok teşekkür ederim, bende modemi yarın değiştirip deneyeceğim. Eğer bir gelişme olursa aynı sorunları yaşayanlar için belki fikir olur.
  6. S

Merhaba. Aynı modemi bende kullanıyorum ve benim de 100 mb yakın değerler almam gerekirken 10 mb alıyorum. Sorununuz çözüldü mü acaba? Modemden mi kaynaklıymış? biz de ankastre kutusundan eve kadar tüm hattı değiştirmiştik.
  7. S

Yardım Bina İçi Tesisat Değişti Sorun Aynı

Hayır hiçbir prize bakmadı. Ne tür kontrol sağladıklarını da söylemiyorlar. Ölçüm yapılsa sanırım bunu bildirirler detaylı bir şekilde. Başlarından savmak için sizde sorun var deyip gittiler diye düşünüyorum çünkü bugün tekrar arıza kaydı açtırdım ve sorununuz çözülmüştür DSL internetinizi...
  8. S

Yardım Bina İçi Tesisat Değişti Sorun Aynı

Merhaba. Ben Superonline'dan yalın vdsl 100 mb internet kullanıyorum. Geçen ay bağlattım fakat aldığım değerler 10/3. Durumu bildirdim ve bina girişine kadar sorun olmadığı, bina içinden modeme kadar olan kablolamada sorun olduğu tespit edilmiş. Bugün telefon hattı tekrar çekildi. Fakat hız...
Geri