Arama sonuçları: *

1. T

Oyunda ekran gidip gelmesi

Hogwarts görmekten sıkılmışsınız belki ama oyunda excalibur g770 laptop da oyuna girince ekran bi süre sonra göz kırpıyor gibi gidip gelmeye başlıyor arka arkaya yapmıyor rdr2 oynadım bundan önce sadece bu oyunda denk geldim bu duruma düzeltmenin bi yolu var mı normal kullanımda veya oyun...
  2. T

Mortal kombat Ek paket

Normal oyun ile bu paketi alacağım ama ultimate ile farkı var mı diye sormak istedim
  3. T

Mortal kombat Ek paket

Ek paketin normal ultimate sürümden bi farkı var mı
  4. T

Batman arkham cıty kol bağlantısı

epıcde batman arkham cıty oyunu var ds4 programı ile kullanıyorum normalde oyun kolu görmüyor 2 kol var ikisindede durum aynı oyunda nasıl kullanabilirim yardımcı olurmusunuz
  5. T

Batman oyunlari indirimi ve danisma

Merhaba epicdeki indirimler nedeniyle batman oyunlarını almak istiyorum daha önceden oynamadım bu seriler iyi mi oynanır mı başka serileri var diye biliyorum önerdiğiniz başka seri var mı birde ana oyun yazıyor ama yinede sormak istiyorum 3 de oyun ek paket veya dlc değil degilmi bilenler...
  6. T

Laptop dan ara ara gelen ses

Bakimi nerde yaptiriyorsunuz serviste yaptıracam ama güvenemiyorum
  7. T

Sürekli olmuyor ama
  8. T

Bilgisayar açıkken oluyor fanlar hizlandiginda veya yavasladiginda
  9. T

Excalibur g770 laptop var 1 yıl 2 aylık ama 4 5 ay kullanildi temizlik yapılmadı hiç fanlar dan ara ara tak tık (televizyon kapali oldugu zaman gelen ses tarzinda ) ses geliyor sogutmasinda problem yok 60 veya 70 derecede arada 80 çıkıp düşüyor fanlar yağlanması soruna çözüm olabilir mi yardımcı...
  10. T

Excalibur g770 cızırtı sesi

Excalibur g770 laptop kullanıyorum fanlarin bulunduğu yerden cizirdi sesi geliyor oyuna girdiğim zaman fan hızıyla birlikte artıyor cihaz 1.5 yıllık fanlarin yağlanması gerekiyor olabilir mi sessiz ortamda veya kulağımı arkaya yaklastirmadigim surece ses duyulmuyor birde arada hizlanip...
  11. T

Askeriyede yasak mı ?

0 kesen makinalar var ondan almayı düşünüyorum
  12. T

Askeriyede yasak mı ?

Yedek astsubaylik istedim de çıkmadı bana acemilikte eşya çalınmaması için önerin var mı birde ben elektronik mezunuyum meslekci yapma şansları var mı
  13. T

Askeriyede yasak mı ?

Makina yasak diyen kitle de var serbest diyen kitle de
  14. T

Askeriyede yasak mı ?

Uzaması uzun sürüyor Gür değil
  15. T

Askeriyede yasak mı ?

Askerde sakal traşını makina ile olsak sıkıntı çıkar mı 0 alan makinalardan falan kullansak jilet hiç kullanmadım daha önce
  16. T

Temudan klavye alacagim öneri

Daha önceden aldım popüler olduğu zamana denk geldim kargo süresi uzadı sadece pinpirikli biri olduğum için ürünleri baya araştırdım gözüktüğü gibi gelmesi için görseldekinden farklı ürün gonderilebiliyor genelde çünkü 30 parça ürün aldım 1.700 Tl verdim sadece leptop standı söylenen gibi...
  17. T

Geçmiyor
  18. T

Mechanike de var mı hot swap birde ne oluyor bu fazla bilgim yok
  19. T

Bu iki ürün arasında kaldım machenike markası daha iyi gibi geldi ürünleri deneyimleyen veya başka önerisi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilir mi
  20. T

Temu alisverisinde yas sınırı var mi

Gümrükte kalırsa birsey olur mu temu iade ediyor mu ücreti
Geri