Arama sonuçları: *

1. A

Ajazz aj199 mousesi gelen var mı?

şu an gümrüktedir büyük ihtimal.
  2. A

%75 olarak geldi 2 saattir ışığı kapatıp kullanıyorum henüz %70. Şarj edilen kabloya takılan type c'yi dişi usb-a'ya çeviren bir adaptörden bahsediyorlar. İçinden o çıkmıyor, ben asus ile geleni kullanıyorum. Yakın mesafede gladius 3 wireless ile aynı. hatta biraz daha akıcı gibi duruyor...
  3. A

İlerideki aylarda masadan yere bırakmadan önce bir de yumruk atmayı deneyebilirim.
  4. A

1 aylık da iade hakkının olduğunu düşünürsek alınabilir bence.
  5. A

Sallanma ve gıcırdama yok, pre travel da yok. 20 dakikalık izlenimime göre değer gibi duruyor. Alıntı olayını nasıl yapıyorsunuz bu arada çözemedim? :D Edit: Alıntı yerine cevaba basmam gerekiyormuş.
  6. A

Malzeme kalitesi gayet iyi. Yakın zamanda viper mini ve gladius 3 wireless kullandım aynı diyebilirim. Bir tek dediğim gibi on-off tuşu salınık ve skatezler daha iyi olabilirmiş gibi. Aliexpress'ten glass dot skatez alabilirim belki. Bu arada qc pass (kalite kontrol) olayını bilip aydınlatabilen...
  7. A

Fare geçti elime. İlk izlenim olarak iyi, sadece alttaki on-off tuşu korkuttu biraz. İşlevinde bir sorun yok ama gevşemiş gibi sallanıyor ilginç bi şekilde.
  8. A

Bende de kargo firması için EKOL yazıyor. Google'da biraz araştırınca uçaklarının falan olduğunu bile gördüm. Bayağı büyük bir şirket olmalı.
  9. A

Yarın gelir büyük ihtimal. Sipariş tarihini merak eden olursa 2 Mayıs.
Geri