Arama sonuçları: *

1. V

Anker r50i nc mi redmi buds 6 mı

Anker r50i nc ile redmi buds 6 arasında kaldım, kullanan birisi artı ve eksileriyle yazarsa sevinirim, aynı fiyat bandında başka kulaklık önerileri de olur, ses kalitesi ve silikonlu olması önceliğimdir
  2. V

bios u güncelledikten sonra realtek görünmemeye başladı

evet ses çıkış cihazı 1717927881 benim anakarttaki ses kartı
  3. V

bios u güncelledikten sonra realtek görünmemeye başladı

bios u güncelledikten sonra realtek görünmemeye başladı bütün driverları güncelledim, yine gözükmüyor ne yapmam lazım?
  4. V

buff.163 neden ban yedim?

cs skinerimi satılığa koyduğum buff.163 sitesinden 1 haftalık ban yemişim sebebini bilen varsa yazabilir mi?
  5. V

SkinsMonkey nasıl bakiye yüklerim?

Cs2 skin almak istiyorum skins monkey üzerinden fakat nasıl bakiye yüklerim bilmiyorum mastercard da hata veriyor
  6. V

Msi pro h610m e Steelseries arctis prime için yeterli mi?

Selam h610m e anakartım var ve bu anakartın ses kartı steelseries arctis prime için yeterli mi?
  7. V

Steelseries arctis prime alınır mı?

Selam bir kulaklık alacağım ve steelseries arctis prime hoşuma gitti sizce alınır mı? Anakart msi pro h610m e
  8. V

1000 tl mouse önerisi

Selam hyperx pulsefire haste almak istiyorum 800 tl pazaaramada ama bu fiyata daha iyisi var ise sizin bir görüşlerinizi almak istiyorum
  9. V

internetimdan tam performans alamıyorum

Ama bazen gerçek hızına çıkıyor 5 mb/s fln
  10. V

internetimdan tam performans alamıyorum

Selam internetten hız testi yaptığımda 35 mbps çıkıyor ama bir şey indirmek istesem saniyede 100kb indiriyor bunun sebebi nedir
  11. V

Gamepower kyruse alınır mı?

Selam bir kulaklığa ihtiyacım var. Güzel bir mikrofonu olsun istiyorum. Gamepower kyruse'a DA'dan baktım mikrofon kalitesi gayet iyi. Bir de sizin görüşlerinizi almak istiyorum.
  12. V

Game pasa souls like oyun önerisi

Selam bir Xbox one s ve gamepass im var. Şu anki oynadığın oyunlardan biraz sıkıldım ve souls like oyun arayışına girdim. Hepsini indirip oynayacak zamanım yok gamepass de olan souls like türü oyun önerir misiniz
  13. V

Xbox 8. Nesil gamepad gecikmeli çaışıyor

Selamlar bir xbox one s konsolum var fakat kol wireless da gözle görülür bir şekilde gecikmeli çalışıyor bir çözümü var mıdır? (not:kablo bağladım bir şey değişmedi)
  14. V

Fifa 23 companion'u kullanamıyorum

Selamlar fifa 23 ultimate team i oynamayı seven biriyim ve bir süre oynayamayacağım için en azından kadro kurma görevlerini yapmak için fut 23 companion app i indirdim. Yalnız şöyle bir sorunum var benim yandex mail hesabım var ve kontrol sorusunu unuttuğum için giriş yapamıyorum. Microsoft...
  15. V

Xcloud oyun açılmıyor

Evet hocam almanya
  16. V

Xcloud oyun açılmıyor

Evet bağladım
  17. V

Xcloud oyun açılmıyor

Birkaç gün sonra uzun bir yolculuğa çıkacağım arada bir oyun oynayayım diye xcloud kullanmaya karar verdim fakat nedense oyunu açamıyorum oyna butonu koyu gözüküyor yardım eden biri olursa sevinirim Not: Gamepass ultimate im var
  18. V

Mount & Blade 2 : Bannerlord onur ne işe yarar

Biriyle ilişkim -100 dü :D 1687802049 ben zaten bir krallıktayım ama yine önemli bişey mi bu onur benim için
  19. V

Mount & Blade 2 : Bannerlord onur ne işe yarar

Bannerlord oynarken lordları esir aldıktan sonra sürekli kaçtıkları için infaz ediyorum ve onurum düşüyor ama ne işe yaradığını bilmiyorum önemli bişey mi bu onur?
  20. V

Mantis rx6800 r5 5600 alınır mı?

Mantis rx 6800 r5 5600 ekran kartı stoğu yok satın aldığım zaman ekran kartsız mı gelir?
Geri