Arama sonuçları: *

1. byahmetes

Cooler master kule tipi sogutucu braketi ile intel stok fan braketi aynimi?

Ben gaming gen tr den 1 yıl önce sistem dizmistim yanına cooler master hyper 212 spectrum ekledim ama sogutucuyu 2. El ve kutu içeriği eksik gönderdiler. Termal macun ve AMD, intel ayağı yok. Ne iade ne değişim yaptılar hiç birsey yapmadilar, benim bu sogutucuyu takmam lazım ve İnternette...
  2. byahmetes

RDR2 KÜÇÜK OK'A NASIL GEÇİCEM

tavsan avlamak için kücük ok ürettim ama kullanamıyorum. Nasıl büyük oktan küçük oka geçicem?
  3. byahmetes

RDR2 BEYAZ ARAP ATI HIZLI KOŞMUYOR

bi tek korktuğu zaman hızlı koşuyor, silahlı çatışmalarda mermi yediğinde vs., varmıdır çözümü?
  4. byahmetes

İŞLEMCİM VALORANTTA 70-76 DERECEDE ÇALIŞIYOR.

stok fan, bilgisayar elime 6 temmuzde geçti 1699696407 hocam kasayı gaminggentrden hazır sistem olarak aldım bilmiyorum kendim toplamadım
  5. byahmetes

İŞLEMCİM VALORANTTA 70-76 DERECEDE ÇALIŞIYOR.

selamlar, i5-12400f işlemcim valorantta 70-75,76 derecede çalışıyor arkadaşımdada aynı işlemci var ve onunki 65-70 arası geziyormuş benimkinde bir sıkıntı varmı yoksa normalmidir?
  6. byahmetes

Logitech C505 mi C615 mi?

fiyatları aynı göremedim c505 modeli 1000 tlyken c615 modeli 2000 tl, c505 720p kayıt yaparken c615 1080p kayıt yapabiliyor
  7. byahmetes

Çözüldü✓ SESSİZ İŞLEMCİ FANI ÖNERİSİ

500'e sessizi bırak bağıran fan bile alamazsın kanka. Sana tavsiyem ya 2. el bal yada biraz daha bütçe ayır
  8. byahmetes

Pi̇vot Olmayan Ips Panelmi̇ Yoksa Pi̇vot Özelli̇ği̇ Olan Va Panel Moni̇törmü Almaliyim

Ben monitör alcam araştırdım biraz 2 model arasında takıldım. 1. model: Asus vg249q1a (ips panel pivot yok, 165 hz) fiyat: 4700tl 2. model: Asus vg24vqe (va panel pivot özelliği var, 144hz) fiyat: 4600 tl aslında yazılımcı falan değilim, yan kullanmam monitörü. Oyun için alcam ama belki lazım...
  9. byahmetes

Red Dead Redemption 2'de sıcaklık değerleri normal mi?

işlemci arada bir 67 dereceye çıktığı oluyor bide vsync açık
  10. byahmetes

Red Dead Redemption 2'de sıcaklık değerleri normal mi?

işlemci: i5 12400f ekran kartı: 3060 8gb ekran kartının fanlar %80'de çalışıyor, işlemci fanı stock fan.
  11. byahmetes

COD WW2 MP yüklü gözüküyor fakat giremiyorum...

Merhabalar. Ben cod ww2 indirmiştim hikaye modunu oynamak için, hikayeyi oynadım baya dedim multiplayer giriyim dedim, indirecektim fakat disklerde yeterli yer olmasına rağmen diskte yeterli yer yok diyordu. Steam'in depolama ayarlarından kontrol ettiğimde cod ww2 mp'nin yüklü olduğunu gördüm...
  12. byahmetes

SSD'İM OLMASI GEREKEN HIZDA ÇALIŞMIYOR

Youtube den bakarak programsız test edebilirsiniz. Ben yinede sana söyliyim. Cmd yönetici olarak çalıştır, komu yerine; winsat disk -drive c, (c yerine testini yapacağın diskide yazabilirsin) sonra biraz bekledikten sonra büyük bir paragraf göreceksin. Aşşa kısımlarda read ve write ibarelerini...
  13. byahmetes

SSD'İM OLMASI GEREKEN HIZDA ÇALIŞMIYOR

Adata legend 750 model bir m2 ssdim var. Kutuda 3500 mb/sn Okuma, 3000 mb/sn Yazma hızına sahip olduğu yazıyor fakat testlerde Okuma hızı 2200 mb/sn, Yazma hızı ise 2800 mb/sn çıkıyor. Nedeni nedir veya sorunu nasıl düzeltirim?
  14. byahmetes

VA panelde ghosting olurmu?

Yeni bir monitör almak istiyorum ve özellikle IPS panel olmasını istiyorum ama fiyatlar malum çok pahalı o yüzden VA panele yöneliyor kafam. Bir kaç video izledim de videoların birinde VA panelde çok ghosting sorunu olur dedi adam. Gerçekten VA panelde ghosting olur mu? (Video editörü falan...
  15. byahmetes

Rx 6700xt'li sistem için 550w psu yetermi?

ben özelleştirmem lazım özelleştirince 27k oluyor bide rx 6800'e ryzen 5 5600x yetecekmi?
  16. byahmetes

Rx 6700xt'li sistem için 550w psu yetermi?

Rx 6700xt, ryzen 5 5600x sistem alıcam ama güç kaynağı özelleştirme kısmında sadece 550w 80+ güç kaynağı var ve başka seçilmiyor. Diğer özellikler: Ram: Adata XPG 8GB 3200MHz DDR4 Single Kit Ram AX4U32008G16A-SR30 (2x) Ssd: Samsung 980 PRO 1TB NVMe SSD 7000MB Okuma 5000MB Yazma M.2 SSD...
  17. byahmetes

Ryzen 7 5800x için ek soğutma.

Daha almadım ama Rx 6700xt li bir sistem alıcam.
  18. byahmetes

Almadım dahada oyun için almayı düşünüyorum. Neden önermiyorsun?
  19. byahmetes

Ryzen 7 5800x için herhangi bir sıvı soğutma veya ek soğutma gereklimidir? (3d değil)
  20. byahmetes

Gtx 750 ti , ryzen 5 5500 dar boğaz yaparmı??

Gtx 750 ti li bir sistemim var, işlemciyi yükseltmek istiyorum ve ryzen 5 5500 takmak istiyorum ama dar boğaz yapmasından korkuyorum. Darboğaz yapmıcak işlemcide önerirsiniz çok güzel olur..
Top Bottom