Arama sonuçları: *

1. O

Steam Açılmıyor Yardımmmm

Iobit uygulamasını kullanarak dosyaları temizledim ve steam mi yeniden kurdum fakat sorun devam etti. Daha sonra tekrardan yanlışlıkla C diskine kurdum ve sorun çözüldü. Eskiden D diskinde çalışan şeyin neden böyle bir şey yaptığını anlayamadım açıkçası. Yine de konuya ışık tuttuğun için...
  2. O

Steam Açılmıyor Yardımmmm

Arkadaşlar, yaklaşık 1 haftadır Steam açılmıyor. Yönetici olarak çalıştırmama rağmen uygulama görev yöneticisinde gözükse de ekrana herhangi bir şey gelmiyor. Silip tekrardan yüklemeyi denedim fakat sorun devam ediyor. Windows 11 güncel sürüm kullanıyorum. İnternette gördüğüm tüm yolları...
  3. O

Yardım Monitorde kendi kendine çerceve oluştu nasıl düzeltebilirim

AOC marka lcd monitorüm de üst, sağ ve sol olmak üzere 0.5 cm kadar içe doğru siyah şerit oluştu bu sorunu nasıl çözerim? Resimi ekte paylaşıyorum. 1695721281 Sadece monitör olarak ele aldım ama pc ayarlarıyla ilgi bi sorun olabilir mi?
  4. O

Çözüldü✓ Parçaların uyumluluğunda bir problem var mı?

Ryzen 5 5600 bu islemciden daha guclu larsilastirmalarda bunu gordum ve 3060ti ekran kartinin 8gb bir bellekle biraz boguldunu biliyorum bunun disinda yine parca kalitesi olarak biraz geride kaliyor. Ben biraz daha sistemdeki parcalarin rahat rahat hareket edebildigi ucuz bir sistem icin...
  5. O

Oncelikle yardımlarin icin cok tesekkur ederim. Sistemi özelleştirip yükselttigimde hemen hemen ayni bütçeyi istiyor aslında ve benim sectigim parcalarin kalitesinin biraz daha yuksek oldugunu arastirdim (lutfen ego olarak algilama cok bir sey bilmiyorum zaten). 1683891038 Kasa da eklenince...
  6. O

Çok mutlu olurum teşekkürler
  7. O

Şuan kasa hariç 15.037 tl ye gelir bir çok siteden hazır sistemlere baktım fakat şuan hazırladığım sistemle ayni fiyata ve daha düşük özellikli hale geliyor.
  8. O

Merhaba yeni bir sistem topluyor parça lar assagidaki gibi uyumsuzluk veya dar bogaz yapar mi ve kasa tavsiye edebilir misiniz? Anakart:Gigabyte B550M DS3H (AM4 AMD/B550/micro İşlemci: Ryzen 5 5600 Ekran kartı: zotac rtx 3060 12gb Ram: corsair 16gb(2x8) 3600mhz CL18 ddr4 SSD: wd blue okuma...
  9. O

Çözüldü✓ Biostar B550MH 4933mhz vs Gigabayt B550M 4733mhz

Merhaba yeni bir sistem topluyorum bu iki anakart arasında kaldım arada guzel bir fiyat farkı var biostar markasini hic bilmiyorum guvenmeli miyim?
  10. O

Çözüldü✓ Asus Tuf gaming B550M-E WiFi AMD B550 Soket AM4 DDR4 anakartı ile uyumluluk

Arkadaşlar yeni bir hazır sistem alıyorum içindeki A520 ekran kartını değiştirip B550M E yükselttim. Sistemlerden çok anlamıyorum uyumsuz bir parça veya bana dar boğaz yapacak bir bileşen var mı? Kontrol eder misiniz?
Geri