Arama sonuçları: *

1. michaeljohn37

Kyk kredisi Okul bitiminin yazında yatar mı??

Arkadaşlar 2 yıllık bilg programciligi okuyorum bu yaz bitiyor. Sorum şu kyk kredisi okul bitiminden sonraki yaz yatmaya devam edecek mi?
  2. michaeljohn37

FC25 KARİYER MODU OYUN HIZI AYALARMA VAR MI?

Fc 24 te Oyun Hızı bölümünden hızı arttırma vardı fc25 trial versiyonunda bunu goremedim. Satın aldıktan sonra mı açılıyor bilgisi olan var mı?
  3. michaeljohn37

Ps4 te 11.02 kırıldı mı?

Ps4 11.02 sürümü kırıldı mı veya tahminen ne zaman kırılır?
  4. michaeljohn37

KYK ödemesi 2. Yılımda 3 ay bekletip mı yatacak?

Eyvallah kral
  5. michaeljohn37

KYK ödemesi 2. Yılımda 3 ay bekletip mı yatacak?

Geçen sene 1. Sınıfken KYK 3 ay ertelemeli toplu olarak yatirilmisti, bu sene 2. Sınıfım öyle birsey olacak mı? Bide KYK ya zam gelirse bizde yararlanabilecek miyiz yoksa sadece 1. Sınıflar mı yararlanabilecek?
  6. michaeljohn37

Hayat sigortalı - sigortasız kredi farkı nedir?(Ekte)

Neden sigortalı daha düşük faizli
  7. michaeljohn37

Gamebooster GB-2516FF 24.5" alınır mı?

4e kadar çıkabilirim fakat daha ucuz olursa daha iyi olur 1730197361 fakat yalnızca hepsiburadadan öneri yaparsanız daha iyi olur
  8. michaeljohn37

Gamebooster GB-2516FF 24.5" alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-2516ff-24-5-165hz-0-2ms-advanced-tn-panel-fhd-freesync-g-sync-1xhdmi-1xdp-gaming-monitor-pm-HBC00005BZ0CI alınır mı? 1730195606 şu da var...
  9. michaeljohn37

❌İndirim Bitti! 🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

hocam elinizde kapak satın alabileceğimiz bir yer var mı? varsa özelden atabilirmisiniz
  10. michaeljohn37

4 kordonlu ikinci el mi band 7 550TL ye alınır mı?

Yeni gibi diye belirtilmiş fotoğraflarda ise pek cizik vs yok ve yanında 4 kordon var (kadın satıcı)
  11. michaeljohn37

❌İndirim Bitti! Ajazz 159 mc (3388) 245 tl (yeniden stoklarda)

merhaba bu mininmum sepet tutarını skipleyebileceğimiz bir yol var mı
  12. michaeljohn37

🔥İndirim GETİR 350TL GETİR PARA

knk paranın hepsini tek seferde harcamak zorundamıyız?
  13. michaeljohn37

🔥İndirim GETİR 350TL GETİR PARA

hocam kayıt oldum 5 tl attım şimdi ne yapmalıyım?
  14. michaeljohn37

Laptop u şarza takınca-mavi ekran verip ekran kartı çalışmıyor, yok oluyor

arkadaşlar laptopta bir sıkıntı var hiçbir şekilde ekran kartını *şarzda* kullanamıyorum(3060 mobile). ne zaman laptop u şarza taksam anında mavi ekran alıyorum ve ekran geldiği zaman şarza takınca prolem olmuyor fakat ekran kartı gidiyor. aygıt yöneticisinde yok oluyor. çözemiyorum hiç bir...
  15. michaeljohn37

🔥İndirim Office 2021 Pro Plus Retail 32, 90 TL

bende almayı düşünüyorum yorumlar kafamı karıştırdı alayım mı?
  16. michaeljohn37

Telefona format atarsam IMEI gider mi?

Yazılım güncellemesi yapamaiyorum bağlanti yok diyor. telefon note 11 pro (global galiba arkasında CE yazıyor) format atarsam gidermi? ram rom işlerinden çok anlamıyorum ama telefonun kaçak olduğunu biliyorum.
  17. michaeljohn37

Acil yardım internet bi anda uçtu(24mbps den 100mbps ye)

Gece 3 te bı anda arttı ve mobilden baktım aynı paket 1725950426 Baktim aynı 1725950684 Knk paket aynı paket ve gece 3 te bir anda hız arttı şok oldum. Epic te bir sıkıntı vardır sandım ve online test yaptım 100 mbps çıktı . Bu da bu sabah ki test sonucu
  18. michaeljohn37

Acil yardım internet bi anda uçtu(24mbps den 100mbps ye)

Arkadaşlar türk Telekom kullaniyorum internet paketimiz 24 mbps ama bı anda 100 mbps ye çıktı . Nasıl anladin dersenizde epicten oyun indiriyordum ve bir anda hız sinirlamasini (2 MB koymuştum. ) kaldirdiktan sonra normalde 3 MB olması gerekirken hız; 10 11 MB oldu .bende test yaptım ve...
Geri