Geçen sene 1. Sınıfken KYK 3 ay ertelemeli toplu olarak yatirilmisti, bu sene 2. Sınıfım öyle birsey olacak mı?
Bide KYK ya zam gelirse bizde yararlanabilecek miyiz yoksa sadece 1. Sınıflar mı yararlanabilecek?
https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-2516ff-24-5-165hz-0-2ms-advanced-tn-panel-fhd-freesync-g-sync-1xhdmi-1xdp-gaming-monitor-pm-HBC00005BZ0CI
alınır mı?
1730195606
şu da var...
arkadaşlar laptopta bir sıkıntı var hiçbir şekilde ekran kartını *şarzda* kullanamıyorum(3060 mobile).
ne zaman laptop u şarza taksam anında mavi ekran alıyorum ve ekran geldiği zaman şarza takınca prolem olmuyor fakat ekran kartı gidiyor. aygıt yöneticisinde yok oluyor. çözemiyorum hiç bir...
Yazılım güncellemesi yapamaiyorum bağlanti yok diyor. telefon note 11 pro (global galiba arkasında CE yazıyor) format atarsam gidermi? ram rom işlerinden çok anlamıyorum ama telefonun kaçak olduğunu biliyorum.
Gece 3 te bı anda arttı ve mobilden baktım aynı paket
1725950426
Baktim aynı
1725950684
Knk paket aynı paket ve gece 3 te bir anda hız arttı şok oldum. Epic te bir sıkıntı vardır sandım ve online test yaptım 100 mbps çıktı .
Bu da bu sabah ki test sonucu
Arkadaşlar türk Telekom kullaniyorum internet paketimiz 24 mbps ama bı anda 100 mbps ye çıktı . Nasıl anladin dersenizde epicten oyun indiriyordum ve bir anda hız sinirlamasini (2 MB koymuştum. ) kaldirdiktan sonra normalde 3 MB olması gerekirken hız; 10 11 MB oldu .bende test yaptım ve...