Arama sonuçları: *

1. R

🔥İndirim Stanley Go QuickFlip 1.07 Litre 1299TL 9 Taksit 🔥

evet 0.7 kullanıyorum çabuk bitiyor. buz koyarsam üstüne ekleme yapabiliyorum. pet şişeye para vermiyorum pipetliler süs, popülizm, çöp hocam. at sırt çantana bunu bak keyfine ama biraz ağırdır bilgin olsun sonuçta 1 kg su yanında termos ağırlığı olacak 2400 lira 2.3 normal fiyat 1900leri...
  2. R

❌İndirim Bitti! Belkin Boost Charge Örgülü USB-C Şarj Kablosu 1 Metre - 119 ₺ 🔥🔥🔥🔥🔥

3 senedir 120w kullanıyorum. batarya ömrünü yeni tamamladı zaten 1000 döngü vaad ediliyordu. pil ömrünü dolduruğunuz hücreler etkiliyor. telefon için 20-80 yüzdelik aralığında dolum tavsiye edilen. Ben pek uymadım yine de bir sorun yaşamadım. yani bir hücre kaç kere şarj oldu o önemli olan. ne...
  3. R

🔥İndirim Grundig 21.000 TL'lik kupon + Sound Bar Hediye

fiyatı 25-30 şişirip indirimi basmışlar. kendi internet sitesi bile 34K fiyat etiketi basmış. GQ950 2 üst modeli o bile 44k indirimsiz fiyatı mevcut. bir üst model GQ750A 29k vatan indirimli fiyatı. soundbar bildiğimiz düz bar 25x2 W hoparlör. subwf barındırmıyor. uyguna gelse bile sırf bu...
  4. R

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

TTnet bu fiyatın üzerine modem ücreti istediği için daha pahalıya geliyor
  5. R

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

yanlış TV ye bakmışım 331 MM görünüyor sitesinde
  6. R

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

MH imla... siz yine de bir yoklayın güven vermedi.
  7. R

🔥İndirim Dyson Kablosuz El Süpürgesi 🔥 8.999₺

ince toz cok fena tıkıyor her kullanımda yada toz yoğunluğuna göre 2-3 kullanımda iyice bir filtre fırça temizliği şart, orijinal filitresi bulması zor ve Pahalı yan sanayi alıp onunla araç süpürmek daha mantıklı. uçları dar alanlara girmiyor çinden esnek uzun uç sipariş etmek gerek. batarya...
  8. R

🔥İndirim Old spice roll on 6 Adet Alımda adet 115 (Premiuma Özel)

Vodafone Happy menusunde 200tl kod mevcut. daha da uyguna geliyor ama kargo ücreti var. dün 35tl ye alımlar olmuş
  9. R

❌İndirim Bitti! Ücretsiz! Vodafone günlük 7 GB

öyle bir çekmiyor ki vodafon yanımdaya giremiyorum...
  10. R

POUT Eyes 12 Monitör Kolu 3.845,90 tl

NB ile ikea'nın kartondan masa tablasını kullanıyorum sorun yaratmadı.
  11. R

TCL 65 Akıllı TV 65T8C 4K QLED Renkli Quantum Crystal HDR10+144Hz 49899 TL

benzer fiyata miniled modelleri satıldı ses sistemi güzel ama 2.1 kanal, google tv ve güçlü bir işemcisi var, 144 native qled ps5+ için vs iyi fakat bu fiyata değeceğini düşünmüyorum.
  12. R

Pickup aracın içine dal parçası kaçtı

önce şişip sonra parçalara ayrılıp mazot filtresini takılacak en iyi ihtimal, bütün haliyle de şamandırayı bozma ihtimali var. içeride bırakırsan ayrıca yakıtın kalitesini de etkliyecek
  13. R

🔥İndirim Nokia 105 1.799tl 12 Taksit

2G üstünü desteklemiyor, dedeye neneye dağda kırda bayırda kullanacak olanlara duyurulur. Çekmiyor diye başınızı yerler, yersiniz.
  14. R

INTEL I5 14400F RTX 5070 45.799 TL

intelin Retail kanalı iyi çalışıyor. En azından TR pazarında öyle görünüyor.
  15. R

🔥İndirim 12.000 btu klima 24.480 (piyasa fiyati ortalama 30.000)

evet doğru diyorsunuz kumandadan tutun dış üniteye iç ünite tasarımına kadar çok fazla benzer ürün var. ayrıca kaira kurulumu için de daikin servisi geliyor, kalite bölgeden bölgeye değişir, ben 2 farklı ekip ile çalıştım farklı günlerde fakat ben iş yapış süreçlerini pek beğenmedim. yine de...
  16. R

❌İndirim Bitti! MOTOMAX YÜZDE 40 NET İNDİRİM

aynı hatayı ben de yaptım ölçümü aldım 59-60cm kafa ölçüm kask 60 beden mail çektim mağazaya gideyim elden vereyim varsa başka marka model alayım fiyat farkını vereyim hiç bir türlü olurları yok.
  17. R

🔥İndirim 12.000 btu klima 24.480 (piyasa fiyati ortalama 30.000)

aynı klima. wifi modülü dışında hiç bir farkları yok. daylux, kaira, airfel birebir aynı ürünler. klima alan arkadaşlar altını çizerek söylüyorum 12k BTU üstü için evinize bölgenizde ki yetkli servisi çağırın ve dış cepheye montaj yaparlar mı bir keşif yaptırın, parası neyse verin. hatta btu...
  18. R

❌İndirim Bitti! TCL 65C755 49.999,00TL Son 1 Saat

Yazılım aynı her ikisi de googleTV kullanıyor versiyonsal belki farklılıklar olabilir Grdng ekran bakım uyarısı verir ayarlardan kapatmanız gerekir. can sıkar 15 dakika kapanır belirli aralıklarla. bu attığınız model qLED, 755 olan model Mini-LED ve 800 noktadan aydınlatma yapıyor. Bunların...
  19. R

Thermalright Soğutmalar

Intel kullanan arkadaşlar renkten bağımsız uygun olanı tercih edebilir, koyduğumuz yerde görünmüyor zaten. Daha stabil ısınıp soğuyor. AMD için gerek olmuyor tasarımdan yırtıyor.
  20. R

🔥İndirim Arctic LF II 360mm AIO 3770TL

sessiz ve kaliteli, tavsiye ederim. yenileri intel işlemciler için bükülme önleyici plakayla geliyor intel kullanan varsa ya lf 3 yada bu resimde ki zımbırtıdan alsın. daha önce bazı konularda paylaştım asus rog lc2 240 söküp yerine arctic lf2 360 ve bükülme önleyici taktım. sonuç 2. resimde mevcut.
Geri