Arama sonuçları: *

1. D

🔥İndirim BitFenix 700W PSU 1.652TL🔥

arkadaşlar psunun iyiliğinin kötülüğünden ayrı olarak benım ıcın tek onemlı olan konu yük altında yüksek ses çıkarmaması bilgisi olan var mıdır acaba
  2. D

❌İndirim Bitti! İtopya Açıl Susam Açıl Yeniden Başladı

arkadaşlar mousenin fiyatı güzel fakat sepette mousede ındırım gorunmuyor bende sizde de öyle mi
  3. D

Hangi PSU alınmalı sizce

Merhabalar https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08R3YCLVN/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 Asusun bu modeli 2800tl https://www.teknobiyotik.com/high-power-700w-80-gold-12cm-fan-eco-guc-kaynagi-hp1-j700gd-f12s.html Bu ise 2100 tl Sizce high power alıp geçilmeli mi yoksa asus mu alınmalı
  4. D

650 Watt Güç Kaynağı Önerisi

3060ti ve ryzen 5 5600 çalıştıracağım fakat ekran kartım 250wattlara çıkıyor sessiz çalışması ıcın sıkıntı olur mu
  5. D

Ses konusunda sessiz midir hocam
  6. D

Gürültüsü nedeni ile gamebooster markasından farklı bir markaya geçiş yapmak istiyorum Tek önemli kriter sessiz çalışması Minimum 650 watt ve üzeri güç kaynağı önerilerinizi bekliyorum Bütçe maks:2500 TL Teşekkürler
  7. D

Güç Kaynağı Tavsiyesi

Maximum bütce 2 Bin TL Sarı siteden baktım bulundugum sehırde hiç yok maalesef Fsp olan psu kutusuz yazıyor güç kablosu geliyor mu yanında bılemedım
  8. D

Güç Kaynağı Tavsiyesi

PC: Gigabayte RTX 3060Tİ Ryzen 5 5600 Selamlar mevcut güç kaynağım gamebooster 650watt fakat yükte çok ciddi rahatsız edici sesinden ve dandikliğinden dolayı değiştirmek istiyorum Önemli not ekran kartı 250 wattlara kadar çıkıyor...
  9. D

24 - 27 Bin TL aralığında güncel Nvidia sistem önerisi

Hocam vatandakinin özelleştirilmiş halinden bahsettim üst tarafta ona göre sizce nasıl vatandaki 25e geliyor bin TL'ye soğutucu alsam 26 olmuş oluyor bu attığınıza soğutucu da eklediğim zaman bütçeyi biraz aşmış oluyor ayrıca 500gb ssd durumu var birde
  10. D

Hocam sizin dediğiniz gibi özelleştirdiğim zaman da 30 bini geçik bir fiyat çıkıyor maalesef bütçemi aşıyor 1711841467 Bu sistemi thermaltake kasa ile değiştirip işlemciyi 5600e çevirip ssdyi de 1tb yaptığım zaman 25 bin gibi bir fiyat çıkıyor bana mantıklı geldi siz ne dersiniz daha mantıklı...
  11. D

Maksimum 27 bin civarında nvidia sistem önerileri bekliyorum şimdiden teşekkürler
  12. D

Hangi işlemciyi almalıyım ?

Testlerle kanıtlı olarak aynı zamanda 32mb önbellek artısı olarak ryzen 5 3600 öneririm Youtubeden de karşılaştırmalara bakabilirsin
  13. D

3060ti sıcaklık değerleri normal midir ?

İşlemci soğutucu da id cooling 214xt bu soğutucuya göre de işlemci bir tık sıcak çalışıyor sanırım ama önemli olan ekran kartı şuan için
  14. D

Garantilik bir durum yok normali böyle ise benim için sıkıntı yok fakat garantilik bir durum var ise de geç olmadan yollamak isterim Bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler
  15. D

Kasa GameBooster GB-Z007B modeli 4 fanlı eksra olarak 2 fan sipariş ettim o da sıcaklığı düşürebilir belki Normal değil dediğiniz için korkmaya başladım garantiye yollamalı mıdır sizce Garanti işlerini de hiç sevmiyorum
  16. D

İtopyadan toplama olarak 0 aldım ekran kartı 1 haftalık 3fanlı ekran kartı evet
  17. D

Ekran kartım gigabayte 3060ti gaming oc modeli Fan%85te bu sıcaklık değerleri normal midir
  18. D

Bu kısıma fan eklenir mi

Arkadaşlar elimde 1 adet fazladan fan var İşlemci soğutucumun resimde görülen sol kısmına bir fan daha eklesem egzoz fan ile baya yakın olucak sıkıntı olur mu sizce
  19. D

İşlemci soğutucu için anakartta vida giriş yeri yok

Anakartin ve işlemcinin kutusunun içinde sadece bu var bunun da olduğunu sanmıyorum Napicagimi bilmiyorum
  20. D

İşlemci soğutucu için anakartta vida giriş yeri yok

Arkadaşlar işlemci soğutucu takicam fakat anakartta soğutucunun vidasını takmak için giriş yok vida takmaya çalışırsam boşa dönüyor napicağımi bilmiyorum lütfen yardım eder misiniz
Top Bottom