Arama sonuçları: *

1. D

🔥İndirim Realme 12+ 8/256 GB 5G Telefon 10799₺

bunun yorumlarında değerlendirmelerinde kaçak olma ihtimalı var
  2. D

markasından dolayı sıkıntı çıkarır mı diye şüpheleniyorum fakat sıkıntı olmaz sanırım
  3. D

12Bin TL'ye Realme 12 pro tercih edilir mi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_realme-12-pro-8256-gb-akilli-telefon-denizci-mavisi-1236735.html Media marktta indirimde fiyatı 15bin civarında iken 12bin lira şuan babam için satın aldım bügün mağazadan teslim alıcam teslim almadan önce bu fıyat bandında daha iyi bir alternatif...
  4. D

arkadaşlar 12bin TL'ye realme 12 proyu mağazadan teslim olarak satın aldım bügün teslim almaya gidicem ama içimde soru işareti kaldı işlemcisi snapdragon 6gen 1 babam için alıyorum sizce bu fıyata daha iyi bir altrenatif var mı yoksa mantıklı bır secım mı lütfen yardımcı olursanız sevinirim
  5. D

🔥İndirim 4 Adet T-shirt 500Tl

hocam selamlar bende o taraflarda oturuyorum aldığınız yerler neresı dükkan ismi vs varmı
  6. D

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Arkadaşlar selamlar bütçem maksimum 26 bin lira 4060ti sistem arıyorum
  7. D

En ucuz 4060ti sistem tavsiyesine ihtiyacım var

Arkadaşlar selamlar olabildiğince en uygun en mantıklı 4060ti hazır sistem arıyorum durum biraz acil yardımcı olursanız çok sevinirim
  8. D

🔥İndirim Mekanik Klavye 446 TL

arkadaşlar selamlar klavyenın blue swıtch mekanık olduğuna emın mıyız lınkte acıklamada herhangi bir mekanık veya blue swıtch olduğuna dair bir şey bulamadım aydınlatırsanız sevınırım sımdı almayı dusunuyorum
  9. D

🔥İndirim Everest KB-R61 Bright Aydınlatmalı Sabit Bilek Destekli Klavye 372 TL

hocam bu attığınız klavye mekanık mı anlayamadım
  10. D

🔥İndirim BitFenix 700W PSU 1.652TL🔥

arkadaşlar psunun iyiliğinin kötülüğünden ayrı olarak benım ıcın tek onemlı olan konu yük altında yüksek ses çıkarmaması bilgisi olan var mıdır acaba
  11. D

❌İndirim Bitti! İtopya Açıl Susam Açıl Yeniden Başladı

arkadaşlar mousenin fiyatı güzel fakat sepette mousede ındırım gorunmuyor bende sizde de öyle mi
  12. D

Hangi PSU alınmalı sizce

Merhabalar https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08R3YCLVN/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 Asusun bu modeli 2800tl https://www.teknobiyotik.com/high-power-700w-80-gold-12cm-fan-eco-guc-kaynagi-hp1-j700gd-f12s.html Bu ise 2100 tl Sizce high power alıp geçilmeli mi yoksa asus mu alınmalı
  13. D

650 Watt Güç Kaynağı Önerisi

3060ti ve ryzen 5 5600 çalıştıracağım fakat ekran kartım 250wattlara çıkıyor sessiz çalışması ıcın sıkıntı olur mu
  14. D

Ses konusunda sessiz midir hocam
  15. D

Gürültüsü nedeni ile gamebooster markasından farklı bir markaya geçiş yapmak istiyorum Tek önemli kriter sessiz çalışması Minimum 650 watt ve üzeri güç kaynağı önerilerinizi bekliyorum Bütçe maks:2500 TL Teşekkürler
  16. D

Güç Kaynağı Tavsiyesi

Maximum bütce 2 Bin TL Sarı siteden baktım bulundugum sehırde hiç yok maalesef Fsp olan psu kutusuz yazıyor güç kablosu geliyor mu yanında bılemedım
  17. D

Güç Kaynağı Tavsiyesi

PC: Gigabayte RTX 3060Tİ Ryzen 5 5600 Selamlar mevcut güç kaynağım gamebooster 650watt fakat yükte çok ciddi rahatsız edici sesinden ve dandikliğinden dolayı değiştirmek istiyorum Önemli not ekran kartı 250 wattlara kadar çıkıyor...
  18. D

24 - 27 Bin TL aralığında güncel Nvidia sistem önerisi

Hocam vatandakinin özelleştirilmiş halinden bahsettim üst tarafta ona göre sizce nasıl vatandaki 25e geliyor bin TL'ye soğutucu alsam 26 olmuş oluyor bu attığınıza soğutucu da eklediğim zaman bütçeyi biraz aşmış oluyor ayrıca 500gb ssd durumu var birde
  19. D

Hocam sizin dediğiniz gibi özelleştirdiğim zaman da 30 bini geçik bir fiyat çıkıyor maalesef bütçemi aşıyor 1711841467 Bu sistemi thermaltake kasa ile değiştirip işlemciyi 5600e çevirip ssdyi de 1tb yaptığım zaman 25 bin gibi bir fiyat çıkıyor bana mantıklı geldi siz ne dersiniz daha mantıklı...
  20. D

Maksimum 27 bin civarında nvidia sistem önerileri bekliyorum şimdiden teşekkürler
Geri