Arama sonuçları: *

1. A

Yardım En güçlü DDR3 ram tavsiyesi (DDR3 ün sınırlarını zorluyorum)

DDR3 ün AMD kanadında en gelişmiş sistemini toplamaya çalışıyorum anakartım gigabyte ga-990xa-ud3 anakartın sınırlarını zorlayabilecek ram önerisi lazım bu anakartla overclock ile Max kaç MHz ala bilirim min 2400 MHz + frekans almak istiyorum bios da Rami 2400 MHz ye çeke biliyorum
  2. A

F/p kriterleri karşılayan en iyi monitör önerileri

Bu yaz güzel bi monitör almayı düşünüyorum benim için önemli olan 27 inc 2k veya 4k en güzel renkleri vermesi 60 144 hz fark etmez en f/p ürünü istiyorum bütçe max 5 bin tl
  3. A

Bildiğiniz donanımları en çok zorlayan oyunları yazın

Minecraft Java versiyonunda chunk ları 200 yapmayı dene pc n yanarsa benden değil
  4. A

Bilgisayarda format atamama

1686865023 Rufus da iso yu flash a yazmadan önce gpt mbr seçeneği var onu mbr ye ayarlaman gerekli gpt yi çok eski anakartlar desteklemiyor bu şekilde iso yu 64 bit olarak tekrar yaz düzelir
  5. A

Format yerinde donma

Merhaba 120gb bir ssd aldım sistemim eski windows 8.1 64 bit legacy format flash ı yaptım ve anakartın bios ayarlarınıda yaptım format atma yerine gelince mavi windows logosunda donuyor rufus da flash ı ntfs olarak ayarlıyor bu yüzden ola bilirmi yardım edin
  6. A

Yardım Bilgisayar aniden görüntü vermeyi kesti

Sistemim eski bir sistem oyun oynarken sinirlendim direk pc yi psu demesinden kapadım ve daha açılmadı önceden işlemcinin altındaki 2 pin kopmuştu çatır çutur ses çıkarmıştı :uzgunpeepo: pc açılıyor klavye nin ışığından çalıştığını anlaya biliyorum ekran kartı ram hdd monitor sağlam sorun ya...
Geri