Arama sonuçları: *

• Users: Alim
  • Order by date
  1. A

i5 4670 100 derece oluyor

i5 4670 işlemcim aşırı ısınıyor. Prime95 de 100 derece oluyor ve kapanıyo uygulama fakat aida64 de 65 72 derece arası geziyor. soğutucudan zannettim eski pentium g3258 i taktım denedim aynı soğutucuyla onda 50 leri geçmedi yardımcı olabilirmisiniz acilen lütfen. 1622742395 boşta sıcaklığı 30...
  2. A

kasa fanları dönüyor windows yükleniyor ama masaüstü gelicekken ekran kararıp kalıyor

arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim ben 2 ay önce sistem topladım ve ekran kartımı ikinci el almıştım hd 6850 gözümün önünde testini yaptı adam verdi bana fakat maddi yetersizliklerden dolayı ona yetecek güç kaynağı alamadım dandik bir psu ile bi süre idare etmistim bugun 550 w psu ve...
  3. A

ACİLLLL kasa fanları dönüyor windows yükleniyor ama masaüstü gelicekken ekran kararıp kalıyor

arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim ben 2 ay önce sistem topladım ve ekran kartımı ikinci el almıştım hd 6850 gözümün önünde testini yaptı adam verdi bana fakat maddi yetersizliklerden dolayı ona yetecek güç kaynağı alamadım dandik bir psu ile bi süre idare etmistim bugun 550 w psu ve...
  4. A

.AMD a4 5000apu laptop Alınır mı?

Ram 4gb ufak oyunlari oynatmazmi yoksa parama yazikmi etmis olurum
  5. A

.AMD a4 5000apu laptop Alınır mı?

amd a4 5000 apu radeon hd graphics 1.5 ghz laptop Alınır mı? fiyat araligi 500 -600tl oyun oynanirmi lol csgo minecraft tarzi yardimci olursaniz sevinirim
Top Bottom