Arama sonuçları: *

1. ZeGoUs

3.500 TL'ye kadar saat önerisi

2.000 ve 3.500 TL arasında lacivert, kırmızı ya da yeşil analog renkli saat arıyorum. Baktıklarımın çoğu Casio, farklı bir marka öneriniz var mı?
  2. ZeGoUs

PUBG PC crash ve mavi ekran hatası

1 1,5 yıldır oynarım ancak 6 aydır girmiyordum geçen günlerde yükledim ancak oynadığım süre zarfında belli aralıklarla oyun çöküyor PC kendi kendine yeniden başlıyor ya da mavi ekran yiyor bazı konularda minidump istemişler o sebeple onun linkini de koydum...
  3. ZeGoUs

İkinci el 8. veya 9. nesil iPad alınır mı?

Ders için tablet alacaktım ancak Android kısmında 6K 7k civarlarında kalem ile kullanabileceğim tablet bulamadım. Temiz ikinci el 8. veya 9. nesil iPad iş görür mü ya da Android kısmına önerileriniz var mı?
  4. ZeGoUs

Kalem ile kullanabileceğim tablet önerisi

6k civarlarına belki biraz daha üstü taksitli şekilde alacağım tablet önerisi
  5. ZeGoUs

5.000 TL'ye ders çalışmak için tablet önerisi

https://www.akakce.com/tablet/en-ucuz-lenovo-tab-zaeh0039tr-128-gb-10-1-fiyati,924252797.html bu nasıldır
  6. ZeGoUs

pdf video ağırlıklı
  7. ZeGoUs

5k civarına ders için kullanabileceğim tablet önerisi.
  8. ZeGoUs

RDR2 modlarla çakışmayan Türkçe yama var mı?

Lenny's mod loader, scripthook RDR2 bu modları kurmak için bunlar gerekliymiş ancak yama ile çakışıyorlar.
  9. ZeGoUs

Tami mi Paycell mi ?

Papara'nın kapanması ile YT premium ve online alışverişler için bir kart lazım ziraat kartım var ancak dijitalden kullanamıyorum daha. Veli onayı ile birlike Paycell'ya da tamiyi düşünüyorum 18 olmama 6 ay kaldı. Papara'daki gibi paramızın kalmaması için hangisi daha güvenilirdir.
  10. ZeGoUs

Redmi Pad SE 8.7 alınır mı?

12. sınıfım evde PC im var zaten ancak dershaneye gidiyorum ve eve 22.30 da falan dönüyorum okulda ve dershanede telefon yasak oldduğu için ders dinlemek notlara bakmak vb gibi işler için tablet almayı düşünüyorum Xiaomi'nin kendi sitesinde 3200 TL alınır mı?
  11. ZeGoUs

Uncharted için PlayStation emülatörü

Uncharted 4'ü ilk defa oynadım ve eski oyunlarınıda oynamak istiyorum zamanında PS3'üm varken oynamıştım ancak bitirmemiştim PS4 için çıkan remaster sürümünde eski oyunlarında dublaj varmış PS4 emülatörü kullanmak mı daha iyi olur yoksa alt yazı ile PS3 emülatörü mü daha iyi olur.
  12. ZeGoUs

GTA 5 Enhanced yükleme ekranında bekleme

hocam yamayı kaldırdım ve repair attım açıldı yamayı birdaha kurmayı deneyeceğim
  13. ZeGoUs

yamayı kaldırdım Yamasız da açılmadı zaten ilk açılışta bekletmesi normal midir bu kadar.
  14. ZeGoUs

GTA 5 Enhanced ilk defa yükledim Türkçe yama kurdum 10 dk kadar bekledim 2 kere ama açılmadı neden olabilir? Rockstar'dan satın aldım.
  15. ZeGoUs

Papara alternatifi önerisi

17 yaşındayım veli onayı ile IBAN ve para limiti olmadan kullanabiliyordum, kapanınca açılmama durumuna karşı aynı şekilde kullanabileceğim hangi uygulamaları önerirsiniz? Paycell ya da Sipay düşünüyorum, cashbackleri güzel geldi.
  16. ZeGoUs

Sepetteki SSD'lerden hangisi alınır

Pazarama'da 150 TL'lik kuponum var sepete eklediğim SSD'lerden hangisi alınır. Farklı bir öneriniz var mı?
  17. ZeGoUs

Çözüldü✓ 600 TL'ye kadar SSD önerisi

Max 600 TL'ye kadar SSD lazım, N11'den alacağım kupon ile beraber. F/P 256 GB yeterli olur.
  18. ZeGoUs

Yenilenmiş HDD Alınır Mı?

Şu an 2 farklı 128 ve 256 GB'lık SSD'lerim var ve yüksek GBli oyunlar yüklerken çoğu şeyi silmek zorunda kalıyorum pahalı olmayacak şekilde yenilenmiş HDD buldum sadece oyun oynamak için iş görürler mi...
  19. ZeGoUs

Need For Speed 2015 unite modu

Daha önce bu oyunu oynamayı denemiştim ama sürüş fiziği kötüydü bu oyun için unite 2.0 modu ile daha oynanılabilir olduğunu okudum bu mod la oynayan var mı varsa sürüşte gözle görülür bir iyileşme olmuş mu?
  20. ZeGoUs

Car for sale Simulator Online var mı?

yani iki kişi girip galeri işletemeyiz
Geri