Arama sonuçları: *

1. M

🔥İndirim Getir Yemek 80 TL ve üzeri 50 TL İndirim

Ne kadar süre geçerli?
  2. M

Laptop sarjda kullanılır mı?

İlgilendiğin için teşekkürler.
  3. M

Anlamadım şimdi ben sarjda mı kullanayım yoksa şuanki gibi devam mı edeyim
  4. M

15k ya telefon önerisi

2. el temiz iphone 11 bulmaya çalış kamerası iyi ve 3000 mah 3 4 yıla kadar hiç kasma yaratmaz diye düşünüyorum.
  5. M

Ciddi zaman aralığı derken ne demek istediğini anlamadım. Ve ne gibi önlemler var?
  6. M

Selamlar huawei matebook 14 laptopum var bazen uzun süreler boyunca işim oluyor ve şarjım bitiyor, daha dün aldığım için sarjda kullanmak istemiyorum ama kullanırsam ne gibi sorunlar olur? cevaplarınızı bekliyorum.
  7. M

Huawei nin bu laptopu alınır mı?

Üniversiteye gideceğim için laptop alacağım arada sırada minecraft valorant gta 5 gibi oyunlar oynıyacağım çok bir oyun performansı beklentim yok ben bunu buldum sizce alınır mı https://www.vatanbilgisayar.com/huawei-matebook-14-12-nesil-core-i5-1240p-16gb-512gb-ssd-14inc-w11.html
  8. M

19-20k Laptop önerisi

Zorlarsam belki, laptopun linkini atabilir misiniz?
  9. M

19-20k Laptop önerisi

mesela ne kadarlık bir artış?
  10. M

19-20k Laptop önerisi

19-20k arası laptopa ihtiyacım var masaüstü al falan demeyin, arada oyun oynanacak, hafif olsun önerilerinizi bekliyorum
  11. M

Roblox oyundaki yazılar gözükmüyor

Robloxda herhangi bir oyuna giriyorum mesela tycoon gibi bir oyun diyelim para normalde sol altta falan olur ama bende kaç param oldugu gözükmüyor aynı şekilde diğer bütün yazılarda gözükmüyor chatte yazılanlar ve yazdıklarımda gözükmüyor oyunu silip yükledim tüm dosyalarını silip yükledim ama...
  12. M

Apple m1 çipli macbook air

pt neresi?
  13. M

Apple m1 çipli macbook air

Selam arkadaşlar Appleın sayfasında 13 inç 8gb ram m1 çipli macbook air alana yanında airpods hediye ediyorlar böyle bir kampanya var bu kampanya ne zamana kadar geçerli veya kimlere geçerli bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  14. M

13-16k bütçe laptop önerisi

Merhaba, laptop alacağım valorant gta 5 tarzı oyunlar oynuyorum onun dışında gündelik kullanacağım bütçem 13k ile 16k arası tavsiyelerinizi bekliyorum
  15. M

Minecraft shader pack yükleyince fps çok düşüyor

ben arkadaşın 1400 fps aldığına yalan gibi geliyor demiştim ama..
  16. M

Ben yeni sürümde hiç o kadar yüksek fps alan görmedim 3060ti ile max 1000 fps alan birisi vardı orta ayarlarda
  17. M

elimdeki 1.2k yı nasıl değerlendirebilirim?

Denenebilir fakat riskli duruyor biraz elindeki parayıda kaybedebilirsin ilk başta düşük bir parayla yap kılıf işini eğer yapabilirsen daha fazla para ile yapabilirsin.
  18. M

Bana yalan gibi geldi o fpslerde oynamak biraz zor
  19. M

Min 13 Max 16k bütçe laptop önerisi

Yukardakilerden Hangisini Önerirsiniz?
  20. M

Min 13 Max 16k bütçe laptop önerisi

Hocam bir sürü acer nitro 5 var hangisinden bahsediyorsunuz ve baktıklarımda bütçe mi aşıyor...
Geri