Arama sonuçları: *

• Users: B.D.
  • Order by date
  1. B.D.

Game İn Game Dream Vs Asus Ap201

sıvı soğutucuyu ilk defa duyduğum için biraz temkinli yaklaştım pek bir bilgide bulamadım forumlarda asusa gelecek olursak 201 veya abisi olan 303ü düşünüyorum (atx formatını destekliyor) 1780436039 soğutucu ilerde sıkıntı çıkartırmı acaba sızıntı yapma gibi
  2. B.D.

Game İn Game Dream Vs Asus Ap201

merhabalar iki kasa arasında kaldım •Asus ap201 3834tl •game in game dream 3.350 •game in game dream + darkflash radiant dc360 sıvı soğutma 5450 (indirimli paket halinde satılıyorlar ) •sıvı soğutucu 2600tl den 2050tlye gekmiş olcak •işlemci 7500f veya 7600 olacaktır ikisi arasından hangisini...
  3. B.D.

30-35k Arası Sistem Bileşenleri Önerisi

böyleside bize denk geldi inşallah her şey gönlünüzce olur hocam
  4. B.D.

hocam biraz beklicem bütçeyi 60kya çıkartıp tekrar konu açmayı düşünüyorum 7800x3d var aklımda ama ram fiyatları korkutuyor bi işlemciye 14k versem içim sızlamaz ama 8 gb rame neredeyse 10k vermek içimi sızlatır acıkcası
  5. B.D.

üniversite için değil hocam ya üniversite sonuna kadar götürecek bir sistem yani 3-4 yıl dayansa yeterlidir 1779881692 beyaz olması zorunluluk değil hocam önerilerinizi bekliyorum
  6. B.D.

Kendim Topladığım Sistem Performansı Sıkıntısı ve Sistemim Nasıl

yani sadece aynı marka ram takılı kalsın diğer ikiliyi çıkartın
  7. B.D.

öncelikle merhabalar kendime sistem toplamak istiyorum ddr5 içinde bütcem yetermi yetmezmi birbirleriyle uyumlu olurmu olmazmı bilmiyorum lol valo cs dışında hikayeli oyunlar oynamayı planlıyorum öncelikli amacım beyaz bileşenlerin olması bileşenler sıfır veya 2. el olabilir elimde hali hazırda...
  8. B.D.

F/P ömürlük kasa önerisi

merhaba hocam hala aktif olarak kullanıyormusunuz acaba bende almayı düşünüyorum baya hosuma gitti ama parçalar içinde nasıl duracak bilemiyorum çok küçük ve kompakt bir kasaya benziyor eğer hala kullanıyor iseniz fotoğraf atma şansınız varmıdır
  9. ASUS TUF TR120 - REVERSE - BEYAZ 3 LÜ FAN SETİ - GARANTİLİ

Question by '{name}' in classified ad 'ASUS TUF TR120 - REVERSE - BEYAZ 3 LÜ FAN SETİ - GARANTİLİ'

merhabalar sarı site üzerinden param güvende ile alabilirmiyim
  10. B.D.

Yardım 16000 tl laptop önerisi

16000 TL'ye laptop alacağım
  11. B.D.

Yardım 16000 TL laptop önerisi

Yukarıda da belirttiğim gibi maximum 16000 tl ye laptop alacağım laptop bileşenlerinden anlamıyorum Valorant csgo ve mobile iyunlar oynayacağım kurgu programı olarakta edius kullanacağım
  12. B.D.

Yardım 16000 TL laptop önerisi

Yukarıda da belirttiğim gibi maximum 16k ya laptop alacağım laptop bileşenlerinden fazla anlamıyorum Valorant csgo ve mobile oyunlar oynayacağım kurgu programı olarakta edius kullanacağım
Geri