Arama sonuçları: *

1. FatihK.

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

şansıma bak ya madem altından kalkamıcan niye böyle bir kampanya yapıyorsun dimi :mad:
  2. FatihK.

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Ben hala ödemeyi de gerçekleştiremedim siteleride hala çökük durumda
  3. FatihK.

bu seferde Banka veya terminal işlem yapamıyor diye hata alıyorum siteleri de hala ulaşılabilir değil :mad:
  4. FatihK.

parolaparadan kaynaklı sorun anladığım kadarı ile bizde alamadık
  5. FatihK.

neymiş arkadaş bu parolapara rezil etti bizi :mad:
  6. FatihK.

Hala Üye işyeri kategori kodu hatalı uyarısı veriyor alışveriş yaptırtmıyor :(
  7. FatihK.

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

Sürekli Üye işyeri kategori kodu hatalı uyarısı alıyorum
  8. FatihK.

Mantıklı :unsure: edit: hava soğutucu lazımdı o yok orda ama başka ürün alınabilir.
  9. FatihK.

okadarını bilmiyorum 🤷‍♂️
  10. FatihK.

evet işte bende onu çözemedim koşullarda o şekilde yazıyor koşul gerçekleşmediği için vermez diye sipariş geçmedim bende belki kotası dolmuştur koşulda birde şu yazıyor (Kampanya katılımı ilk 1.500 kişi ile sınırlıdır.)
  11. FatihK.

Kullanıcının alışverişini tamamlamadan önce iyzico uygulamasına giriş yaparak ''Keşfet'' menüsünden kampanyaya katılması gerekmektedir. (Koşullarda bu şeklide yazıyor.)
  12. FatihK.

Gaming.Gen.Tr Kampanyası iyzico uygulamasında gözükmüyor bende tüm kampanyalarına baktım sitede gözüküyor ama uygulamada gözükmüyor. Aynı sorunu yaşayan varmı ?
  13. FatihK.

Birden Arızalanan anakart. (Anartlardan anlayan bi yardım etsin)

Yukarda yazdım sürekli dönmekte durmuyor.
  14. FatihK.

evet bende göndermek istiyorum adam akıllı kimse yok. Sorunun daha da büyümesini istemiyorum.
  15. FatihK.

devamlı dönmekte 1691093433 Onu söylemeyi unuttum bios yazılımını sıfırdan orjinal yazdırttım.
  16. FatihK.

Eminim malesef anakart. İşlemcimde : AMD Phenom II X6 1055T 2,8 GHz Six Core CPU işlemci HDT55TFBK6DGR soket AM3 125 W 1691089511 Hocam sizden cevap beklerken hala bir çözüm önerisi olan varsa duymak isterim lütfen. 1691089601 bu arada ramler DDR 3 söylemeyi unuttum
  17. FatihK.

Yapmayın hocam dolar 27 :(
  18. FatihK.

Merhabalar bilgisayarımı birgün açtım normal kullandığım pc açılmadı. Daha sonra olabilicek sorunlara baktım. Denediğim çözümler: -PSU DEĞİŞTİRİLİP DENENDİ -YENİ RAM TAKTIM SLOTLAR TEK TEK DENENDİ -CPU SAĞLAM YEDEK VARDI DENENDİ -CPU BESLEME KABLOSU SÖKÜLEREK DENENDİ -ELEKTRİĞİNİ BOŞALTMA...
  19. FatihK.

Yazdığım dosyaya ulaşamıyorum

Harddisk e dosya attım baktım hata veriyor attığım dosyaya giremiyorum. Tekrar yazdım yine hata aldım. Daha sonra chkdsk komutunu çalıştırdım aşşa yukarı 4-5 saat boyunca bekledim ekteki sonuçlar çıktı sizce problem nedir?
Geri