Arama sonuçları: *

• Users: YTSK
  • Order by date
  1. YTSK

PC SATIP PS5 ALACAĞIM

35e yakın bir arkadaşıma satmayı düşünüyorum 1727286489 dostum pc de zaten oyun oynamıyorum fifa ya vereceğim 3-4k da koymaz bana
  2. YTSK

PC SATIP PS5 ALACAĞIM

Arkadaşlar merhaba elimde rx7700xt ryzen 7 58003xd li bir pc var. Pc de sadece fifa ve rocket league oynuyorum PC de çok vakit geçirmiyorum yani max arkadan video falan izlerim şarkı dinlerim. Elime biraz nakitte geçsin diye PC yi sayım PS5 almayı düşünüyorm, ayrıca PS5 ve PS5 Slim arasında 2-3k...
  3. YTSK

RX 7800 XT ve R7 5800x3diçin PSU önerisi

850watt sence yetmez mi bilmediğim bir markanın 1000watt ına bu kadar para vermek yerine 850watt bildiğim gold+ sertifikalı bir psu daha iyi gibi geliyor
  4. YTSK

RX 7800 XT ve R7 5800x3diçin PSU önerisi

Sistemi tane tane güncelliyorum sıra ekran kartına geldi rx 7800 xt almayı düşünüyorum elimde güncel olarak ryzen 7 5800x3d var. Bu ikili için ekran bir psu önerisi istiyorum. voltaj ölçme watt hesaplama gibi sitelerin her birinde ayrı bir sayı veriyor. bütçem sınırsız sistemde; 1 m2.ssd 1...
  5. YTSK

Ps5 Kolunu Pc Ye Bağlamak İçi̇n Sorunsuz Kablo Öneri̇si̇

Başlıkta gözüktüğü gibi ps5 kolunu kablo ile pc ye bağlamak istiyorum fakat bazı yerler de her kablonun uyuşmadığın okumun kullan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  6. YTSK

Türk Telekom'dan Türknet'e geçiş

Aga altyapı kabloların bakımsız ve eskiyse söyledikleri hızı veremiyorlar. Ben 75mbps alabiliyorum diye gözüküyor fakat altyapının kötü olması sebebiyle 75mbps verildiği an kopmalar yaşıyorum bu yüzden stabil olabilecek bir indirme hızında kullanıyorum(50mbps). Geçmeden önce bunların hepsini sor...
  7. YTSK

Rx 580 fan yüksek seste çalışıyor

Arkadaşlar durumu çözdüm. Driver sürümünü 22.1.1 e düşürdüm ve profil ayarımı varsayılan yaptım sorunum çözüldü. İyi forumlar.
  8. YTSK

bu ekte pc de hiçbir oyun açık değil fakat fan hızlı ve sesli çalışıyor
  9. YTSK

Ekran kartını alalı 1.5 sene oldu. Profili varsayılan yapınca yine aynı şeyler oluyor. rdr2 deki istatistikleri ekliyorum.
  10. YTSK

Önceden arada bir oluyordu fakat son 1 ayda sık sık başıma gelmeye başladı bu olay. Sorun şu; rx 580 8gb sapphire ekran kartım var , durduk yere tek fanı çok hızlı çalışmaya başlıyor ve uzun süre böyle devam ediyor-sıcaklık max 30 oluyor oyun vs çalışmıyor-. Fan böyle hızlı çalışırken ekran...
  11. YTSK

Ekran kartı fanım çift fakat tek fan çalışıyor

yük altında çalıştırdığımda çift fanda çalıştı, yük altında dediğim forza da yarım saat 40 dakika oynadım gpu kullanımı %100 idi
  12. YTSK

Ekran kartı fanım çift fakat tek fan çalışıyor

Arkadaşlar Sapphire Pulse AmdRadeon RX 580 8G OC 256 Bit ekran kartı kullanıyorum sistemi alalı 4 5 ay oldu son 2 3 haftadır kasadan fan sesi geliyordu ve bu ses 5 saniye süremeden bitiyordu. Bugün bu ses epeyce uzun süre devam etti ve içini açıp baktığımda ekran kartının tek fanı çalıştığını...
  13. YTSK

CS GO Skin hilesi ban yedirir mi ?

yersin bu yasaklanalı 1 2 sene oluyor diye biliyorum , valve açıklamıştı
  14. YTSK

Logitech G29

daha iyisi yok piyasada al geç dostum
  15. YTSK

Logitech G29

iyidir ama yanında vites yok bilgin olsun ayrı satılıyor
  16. YTSK

Nvidia Kart Dan Amd ye geçmeye değer mi

Yüksek ekran kartlarında nvidia tercih edilir rakipsizdir bence.
  17. YTSK

Oyun Önerisi

witcher 2-3 skyrim Far Cry 3 ve Primal Farming Simulator 19 Hearts of İron 4 Tomb Raider - Rise Of The Tomb Raider GTA V
  18. YTSK

Yardım 1050ti günümüz oyunlarında yetermi

Hayırlı olsun , iyi eğlenceler!...
  19. YTSK

1 seneden fazla gider bu sistem 3 seneye kadar gider ama diğer arkadaşların önerdiği rx570 gibi kartlar kadar iyi bir sistem olmaz oyunları orta ve düşük aylarda oynarsın. 3 sende eğer birikim yaparsan aşırı sağlam bilgisayar toplarsın. Biz sadece daha iyi seçeneklerin olduğunu söylüyoruz sana ...
  20. YTSK

evet en basiti ram frekansları hızları bile max 3200MHz destekler , şuan bile 3000MHz ramleri az buluyoruz fakat eğer online lol, cs:go cs oynarım diyorsan çok rahat yeter hatta witcher 3 , forza horizon gibi oyunlarıda çok rahat oynarsın. Sadece sistemi ileride güncellerim diyorsan çok zorluk...
Top Bottom