Arama sonuçları: *

1. M

30000 TL LAPTOP ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar arkadaşıma laptop arıyoruz bütçe 30000 tl önerilerinizi bekliyorum
  2. M

TOTAL 2.5K YA KLAVYE-MOUSE ÖNERİSİ

Merhaba ben klavye ve mouse alacağım ancak seçemiyorum klavye mouse için toplam bütçe 2.5k klavye mekanik olsun ve sessiz olması önceliğimdir ama olmazsa da çok sorun yok mouse da bimden aldığım mouse dan geçeceğim yani kaliteli bir şey olursa çok mükemmel olur iyi günler önerilerinizi bekliyorum.
  3. M

Çözüldü✓ BU RAMLARI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ARKADAŞLAR

Hocam ram ramdir çok fazla bir şey değişeceğini zannetmiyorum daha ucuz bir alternatif varya ucuz olanı almanızı tavsiye ederim eğer net olarak bunu alıcaksanız şunu söyleyebilirim ki gümrük polisleri hiç iyi olmuyorlar bazı yerlerini açıp kırabilirler türkiyede bir alternatifi varsa...
  4. M

50 bin tl toplama sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar bu benim hayatımda ilk pc'm olacak bütçe 50k bu sadece bilgisayar için monitör için fln ayrı bütçe var bana 50k ya en üst özelliklerde (bütçeme göre) bir sistem önerir misiniz? rtx 4080 olursa ve 32 ram olursa çok mutlu olurum darboğaz yapmasın ve bu pc de en üst seviye oyunları...
  5. M

50k toplama bilgisayar önerisi

Merhaba arkadaşlar benim bütçem 50k bana sistem önerebilir misiniz? çok uzun zamanlı ve fps değerlerinde üzmesin hayatımda ilk defa pc alıcam en iyisi olsun istiyorum tercihim rtx 40 serisi bide 32 ram olursa çok iyi olur oyun olarak da bütün güncel oyunları oynayacağım (rdr2 , cyberpunk, forza 5...
  6. M

Araba kullanmayı bilenler buraya

Merhaba arkadaşlar 15 yaşındayım ama araba kullanmayı bilmiyorum (nasıl süreceğimi fln biliyorumda arabalar hakkında genel bir bilgim yok) bana arabaları öğretebilicek gaziantepte ikamet eden kişiler varmı acaba öğrenmeyi çok istiyorum
  7. M

Tiktok hesabımı engellemiş

Arkadaşlar ben normal bir şekilde tiktok kullanıyodum arkadaşımla her yazışmada ihlal diyodu bu sabah girdim hesabınız kalıcı olarak engellendi diyo ne yapabilirim
  8. M

54k herşeyi dahil pc toplamak

Merhabalar benim abim 54k ya laptop alıcak üniye gidicek bu yıl babamda hazır almışken sana da alalım dedi 54 k ya herşeyi dahil sistem toplamaya yardımcı olurmusunuz rtx 40 serisi tercihimdir olabilirse 4070 fln bide en kaliteli eşyalar olsun istiyorum mousede klavyede kulaklıkta hiçbir şekilde...
  9. M

Kostüm yapmak için yardım

Merhaba arkadaşlar ben şu fnaf filmi var ondaki sarı tavşan kostümünü çok beğendim nasıl yapabilirim kostüm tasarımı yapan abilerim ablalarım varsa yardım edebilirmi tamamen aynısını yapacağım (yada benzerini) ama genel itibari ile ona benziyecek
  10. M

Sabah uyandığımda yüzümde olan tüm tüyler dökülmüş

Merhaba arkadaşlar ben 15 yaşındayım yüzümde tüyler vardı ancak sabah uyandığımda bitün tüyler dökülmüş nedeni nedir ben sakal çıkmaya başladığı için dökülmüş olabilir diye düşünüyorum bilgisi olanlar yazabilirmi
Geri