Arama sonuçları: *

1. Awlesy

Çözüldü✓ GeForce Experience kişisel gizlilik kontrolü özelliği gözükmüyor

Hocam kendim çözebildim az sonra nasıl çözdüm onu yazıcam. 1738572673 Sorunu Kendim Çözdüm, İşte Adımlar: Not: Her ihtimale karşı, işlem yapmadan önce bir geri yükleme noktası oluşturduğunuzdan emin olun! GeForce Experience'ı İndirin: Aşağıdaki linkten GeForce Experience'ı indiriyoruz. Sistem...
  2. Awlesy

Çözüldü✓ GeForce Experience kişisel gizlilik kontrolü özelliği gözükmüyor

GeForce Experience'ın kişisel gizlilik kontrolü özelliği olmadığı için masaüstünde kayıt alamıyorum. Kısayol tuşlarına basmama rağmen yine kayıt alamıyorum. (Laptop değil.) Experience sürümü: 572.16 Ekran kartı: Asus Rtx 4060 İşlemci...
  3. Awlesy

5 bin TL'ye 165 Hz IPS panel monitör önerisi

Hocam MSI MAG 256F i aldım yine de teşekkürler
  4. Awlesy

Tamamdır hocam sağolun bunun tek sıkıntısı ayarlanmıyor yazıyor ama olsun bi sorun çıkmaz herhalde
  5. Awlesy

Hocam bu ikisi arasında kaldım MSI 24.5" G255PF E2 MSI MAG 256F
  6. Awlesy

Hocam sizce ViewSonic VX2428 modeli nasıldır ?
  7. Awlesy

Başlıkta gördüğünüz gibi bir monitör lazım. Şu anlık aklımda olan monitörler: -Gigabyte G24F. -MSI 24.5" G255PF E2 5000 TL bütçem var.
  8. Awlesy

3000TL bandında kulaklık önerisi

hocam biraz araştırdım terden kulak pedleri falan aşınıyormuş bide terletiyormuş kulak içi bakmaya başladım
  9. Awlesy

10. Awlesy

hocam forumlardaki karşılaştırmalara baktım çoğu kişi anker q30 un daha iyi bir performansı olduğunu yazmış büyük ihtimal anker q30 alıcam
  11. Awlesy

hocam bu kulaklık kabloluda bağlanabiliyormu
  12. Awlesy

Çok kaba duruyor bence 1725048512 birazcık araştırdım iyi marka diyorlar anker q30 ile arasında kaldım
  13. Awlesy

Hocam tasarımını pek beğenmedim markayı da ilk defa sizden duydum o yüzden pek beğenemedim tavsiyeniz için teşekkür ederim
  14. Awlesy

mikrofonu biraz kötüymüş galiba 1725047386 Bu arada bütçemi q35 e kadar yükseltebilirim q35 iyi midir? hocam
  15. Awlesy

Öncellikle merhaba. 3000TL fiyat bandında Bluetooth kulak üstü kulaklık arıyorum. Kullanım alanım ise günlük hayat olacak. Spor yaparken dışarıda yürürken falan kullanacağım, mikrofonu da iyi olursa güzel olur. Bu fiyat bandında Anker Q30 gördüm ama pek emin değilim.
  16. Awlesy

Packard Bell EasyNote TV44hc için yükseltme önerisi

Laptopumu yükseltmek istiyorum SSD takmıştım şimdi de yapabilirsem işlemci ve RAM'i yükseltmek istiyorum. Bu mümkün mü? Sistemim ise şöyle. Sistem modeli: Packard Bell EasyNote TV44hc. İşlemcim: Intel i5 3230M. Anakartımın modeli: VG50_HC_cr. RAM'im: 8 GB 1333MHz DDR3 Dual channel. Bu arada...
  17. Awlesy

Çözüldü✓ Pc toplamaya çalıştım eksik varsa yardım edebilirmisiniz (ilk defa topluyorum)

Merhabalar ben pc toplamaya karar verdim eksik bir şey varsa yardım ederseniz sevinirim Ekran Kartı: Asus Geforce Dual RTX3060ti Ana Kart: Gıgabyte B550M DS3H 4000MHZ İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Güç kaynağı: High Power 750W 80+ Gold Performance Hdd: Seagate Barracuda 1tb Ssd: MLD 500GB M300 NVMe...
Geri