Arama sonuçları: *

1. S

Builder simulatorda pencere takılmıyor neden?

arkadaşlar builder simulator oynuyorum oyunda pencereler takılmıyor kapı takılıyo ama pencereler olmuyo bir denn yok oluyo sebebi nedir
  2. S

Pc sürümünde Pes 2021 de Efsane olun modunda sözleşmeyi değiştirme yokmu

arkadaşlar sözleşmeyi değiştirme derken şuanki olduğum kulup bana 3 sene daha uzatma teklifi verdi onu 3 değilde 2 veya 1 e düşürme var mı fifa da var dı
  3. S

Çözüldü✓ Kasamın arka kablolaması nasıl böyle kablolar zarar görür mü?

Kasanın kablolamasını yaptım ama bu plastik kelepçeler ile yaptım tabi üstüne çok abanmadım ama sıkıyoruz ya bunlar uzun süre sonra kabloların kopmasına sebep olurmu çok sıkmadım birde o cpu güç kablosu kısa olduğu için çapraz geçiyor onu önlemenin yolu varmıdır
  4. S

Wifi adaptör önerisi düşük fiyatlı

arkadaşlar televizyondan sadece wifi ye giricem bana max 350 tl bütçe ile dandik de olsa tak çalışıtır bir adaptör öneriniz var mı? sadece youtubede 1080p video oynatsın yeter 1730651986 bu arada usb girişli olucak
  5. S

Ekran kartım boşta 26 derece ama fanım %100 çalışıyor

arkadaşlar ekran kartı fanım boşta 26 derece kullanımıda düşük ama %100 de çalışıyor sonra 15-20 dk sonra kendiliğinden düzeliyo sonra tekrar oluyo msı ufterburnerdan fan ayarlamasını yaptım ama hiç değişmiyor bile
  6. S

H610m k-d4 13.nesil olan 13400f-13400 işlemci destekler mi

bios en güncelde şuan
  7. S

H610m k-d4 13.nesil olan 13400f-13400 işlemci destekler mi

arkadaşlar h610m k-d4 anakartım var şuan 12400f kullanıyorum rtx 3070 im olduğu için 13400f daha güzel performans göstercektir bu anakartta sıkıntı yaşatırmı bios güncellerim sıkıntı deil
  8. S

Çinden alışveriş yaparken artık yeni karara göre bu ürün kaç tl ye çıkar

arkadaşlar şu ürünü alcam kapıma gelene kadar vergilerde içinde kaç tl olr https://tr.aliexpress.com/item/1005005005779913.html 1724503484 ama ordaki beyaz olanı alacam 271 tl olanı sağ büyük fanı
  9. S

Ekran kartı fanımı nereden bulabilirim soğutma fanı

ben bi araştırayım servisi ararım olmadı biraz daha gezicem yarın çıkma var mı diye bilgisayarcıları gezcem olmadı son çare bu 1724433437 e n düşük 8k ya çalışanı var knk 1724433458 servise nereden ulaşabilirim
  10. S

nasıl nereyi arayacam
  11. S

canın sağolsun knk
  12. S

2 fanlı olanı knk bu deil bu 3 fanlılar için
  13. S

Arkadaşlar bende zzotac rtx 3070 twin edge beyaz olanı var bi tane fanı gitti sağdaki büyük olan değişmesi gerekiyo sadece aliexprees de var ben türkiyeden almak istiyorum internette bulamadım bu ürünü nasıl alabilirim 2.el de olur orjinal se ama baktım her yere 2-3 adet pc ci yede sordum yok...
  14. S

A4 tech pk-635m win11 tam uyumlu driver varmı ?

yeni sürücüsü yoksa win11 de çalıştıma yönetimi varmı başka kamera sürüleri ile uyumlu mu
  15. S

A4 tech pk-635m win11 tam uyumlu driver varmı ?

arkadaşlar win 7 için olanını 8 için olanını 10 için bile olanını indirdim kruluyo ama tam çalışmıyo görüntü gelmiyo kod 39 hatasını alıyom oda sürücüler ile ilgili bi şey her ieyi denedim uyumluluk ayarlarını win7ye falen almayı
  16. S

Sata 3 ssd taktım ama ssd yi görmüyor

bendede h610m var deneyip geliyom 1723469970 olmadı
  17. S

Sata 3 ssd taktım ama ssd yi görmüyor

arkadaşlar ssd taktım sata 3 ama görmüyo biostan pch configration gibi bi yere girip sata 1 yazan şeyleri aktifleştirdim sata 1 e taktım hayla aktifdeil windows nvme kurulu m.2 ye yani bunu ek olarak taktım
  18. S

m.2 ssd sağlığım %89 normal mi sonuç ekranı var

niye gayet normal bi oyun olmuş 70 -80 gb
  19. S

m.2 ssd sağlığım %89 normal mi sonuç ekranı var

arkadaşlar ben bunu alalı 1 sene 3 ay gibi bi süre oldu bı kadar kısa bi sürede bu yüzde 11 düşmesi normal mi yani mükelmel diyo ama bence çok hızlı düşüyo
  20. S

Liseye yeni geçtim sınıfımı nasıl öğrenebilirim okul numaramı öğrendim

ebadd gözükmüyo 1722006235 ortaokul sınıfım gözüküyo ebada ekulda 9.sınıf olarak gözüküyom
Geri