Arama sonuçları: *

1. N

Laptop Ekranım Aniden Donuyor

Herkese selamlar hp rtx4050 ekran kartına sahip bi bilgisayarım var ve ekranı aniden donuyor. Donduğunda hiçbir şey yapamıyorum güç tuşuna uzun basıp kapatıp açmam gerekiyor bu durum neyden kaynaklı olabilir fikri olan varmi acaba bi de o durumla alakalı mı bilmiyorum ama şöyle bir ekran geliyo...
  2. N

JBL 760NC UYGULAMA DESTEĞİİ

Arkadaşlar lütfen bilen bir kişi bana yardım etsin vatan bilgisayardan jbl 760nc kulaklığını almak istiyorum ama jbl headphones diye bir uygulama var ve bu kulaklık bu uygulamayı destekliyormu bilmek istiyorum eğer desteklmiyorsa ne yapmalıyım. Yardımcı olursanız çok sevinirim herkese hayırlı...
  3. N

njoyonline GÜVENİLİRMİDİRR?

https://www.njoyonline.com.tr/urun/jbl-760-bluetooth-kulaklik-siyah?ref=akakce&v=1.86.5 bu siteden kulaklık alıcam ama güvenilir mi? bilemedim bilen varsa ve yazarsa çok sevinirim
  4. N

GHOSTRUNNER 1 TÜRKÇE YAMAAAA

Ghostrunner 1 türkçe yama nerden bulabilirim yardım ederseniz çok iyi olur
  5. N

144 hz ekranlı laptopa kaç hz'e kadar monitör alınır?

144 hz ekranlı bir laptopum var hp victus 16 i5 13420h işlemcili olan bu laptopun yanına bir monitör almak istiyorum. Ama aklımda bir soru var laptopum 144 hz olduğu için 144 hz monitör mü almalıyım yoksa daha yüksek ekran yenileme hızına sahip bir monitör alabilirmiyim? Cevap verenlere...
  6. N

HP VİCTUS FAN SESİ AYARLAMA PROGRAMII

knk o yüklü ama o uygulamadan fanı kapatamıyorsun bana gerektiği zaman fanı kapatan uygulama lazım youtubeden video izliyom fan açılıyor neden?
  7. N

HP VİCTUS FAN SESİ AYARLAMA PROGRAMII

2 gün önce hp victus 16 aldım ama fanı nerden kontrol ediceğimi bilmiyorum bilen varsa lütfen yazsın bu ayarı nerden yapıcammmm bilgisayar boştayken bile fan var bilen yazarsa çok sevinirim
  8. N

HP VİCTUS FAN SESİ ASLA BİTMİYOR

2 gün önce hp victus bilgisayar aldım oyunlarda gayet iyi fakat fan asla durmuyor bunun bir çözümü varmıdır youtubeden video izlediğim zaman bile fan çalışıyor bilgisayarda hiçbir uygulamayı açmadığım zaman bile fan çalışmaya devam ediyor bunu nerden kontrol edebilirim lütfen yardım edinn...
  9. N

Acer Nitro Oyun Bilgisayarı

Arkadaşlar öncelikle selam yeni bir bilgisayar alacağım ama laptop konusunda kararsız kaldım 30k fiyat bandında önerileriniz var mı?
  10. N

ASUS DUAL 4060 16 GB VS MSI RX6800 16GB GAMING Z TRIO

Araştırmaktan kafam karıştı yanlış yazmışım:)) 1700163617 Hocam ben bunu Kusura bakmayın hocam araştırmaktan kafam karıştı :) 1700163691 Hocam böyle bi sistem var...
  11. N

Sağ olun.Bende öyle düşünüyorum fakat nvidia ekran kartlarındaki dlss performansı benim kafamı karıştırıyor
  12. N

Bilgisayar alıcam ama 4060 16gb mı yoksa RX6800 16 gb mi karar veremedim. Dlss özelliği mi daha iyi olur yoksa Fsr mi bilgi verebilen olursa çok sevinirim.
  13. N

A54 Adaptör ısınma sorunu

Arkadaşlar selam. Ben kısa bir süre önce A54 aldım ve şarjı hızlı oluyor ama şarj adaptörü çok fazla ısınıyor (adaptör 25 watt) Bu normalmiş?
  14. N

A54 yere düşürme sorunu

Beyler öncelikle selam ben samsung galaxy A54 aldım ve yere düşürdüm (kılıfı ve ön camı vardı) şu an sallayınca içinde ses geliyor bu normal mi ?
  15. N

Donanım Arşivi Son Sistem Alınır Mı?

Donanım arşivinin yaptığı sistemi almak istiyorum ama bu fiyata daha bi bilgisayar alabilirmiyim yoksa bu bilgisayarı mı almalımıyım https://www.incehesap.com/eternal-oyuncu-bilgisayari-fiyati-62756/?utm_source=youtube&utm_medium=influencer&utm_campaign=donanimarsivi&utm_term=12.05.2023-eternal
  16. N

MPK işlemci nedir ?

teşekkürler
  17. N

MPK işlemci nedir ?

MPK işlemci nedir ve fan varmı?
Geri