Arama sonuçları: *

1. A

1500-2000 lira IEM kulaklık önerisi

FPS oyunları oynamıyorum yani ses kasmayı falan çok umursamıyorum daha çok hikayeli oyunlarda güzel bir performans verebilecek bir kulaklık arıyorum fakat bir ses kartı için şuan param yok, sizce ses kartı bu bütçedeki IEM kulaklıklar için gerekili mi?
  2. A

%80 Mekanik klavye önerisi 2k bütçe

Merhabalar arkadaşım klavye bakıyor mekanik ve yüzde 80 olmasını istiyor. 2000 lira bantlarında güzel bir şey önerebilirimisiniz?
  3. A

Çözüldü✓ 2000 TL kablosuz mouse önerisi

Birde f1 serisi var onlar nasıldır? Farkı nedir?
  4. A

Vxe r1 pro max'in r1 pro'ya göre bataryasının mah'ı 2 kat daha fazla. Sizce 200 tl fazlaya r1 pro max almak dahamı mantıklıdır? 1705772046 Ayriyetten switchleride farklı.
  5. A

Şu anda Rival 3 kullanıyorum. Kablo çok rahatsız etmeye başladı. Kablosuz bir mouse almaya karar verdim. Bütçem 2000 TL ama zorlayarak 2500'e kadar çıkabilirim. Elim 18cm ve fingertip grip kullanıyorum. Araştırırken VXE R1 Pro ve VGN Dragonfly F1 Pro gördüm. Bunlar nasıldır ya da sizin...
  6. A

Çözüldü✓ Bu monitör alınır mı?

4k 6750xt için aşırı 2k tam noktası ama monitör kalitelimi önemli olan o benim bütçem 4000 5000 civarlarında ve 2k monitörler 7000 8000 civarlarında yani bu monitörün ucuz olmasının sebebi nedir eğerki malzeme kalitesi diğer 2k monitörlere göre düşükse bu fiyata 1080p alırım daha iyi
  7. A

Çözüldü✓ Bu monitör alınır mı?

https://www.gamersarena.com.tr/twisted-minds-27-tm272qe-qhd-165hz-1ms-hdmi-dp-freesync-gsync-cercevesiz-rgb-ips-gaming-monitor-pmu1446 Merhabalar arkadaşlar. Sıcak fırsatlarda bu monitörü gördüm, Sizce bu monitör alınır mı? yoksa bu fiyatlara 1080p bir mönitör mü almalıyım? (Ekran kartım RX 6750 XT)
  8. A

Çözüldü✓ Ekranda siyah beyaz barkod gibi bozulmalar oluyor.

Teşekkürler yarın bilgisayara geçince deneyeceğim.
  9. A

Çözüldü✓ Ekranda siyah beyaz barkod gibi bozulmalar oluyor.

Ekran kartım RX 6750 XT. Asus'un 60 hz olan eski bir monitörünü kullanıyorum. Bilgisayarda normal bir şekilde gezinirken ekranda barkod gibi gözüken bozulmalar yaşamıyorum ama bazı oyunlarda çok sık oluyor, Bazı oyunlarda hiç olmuyor. sebebi acaba yazılımsal bir hata mıdır yoksa ekran kartı veya...
Geri