Arama sonuçları: *

1. Y

Euro truck 2 perdeli çift en hafif ve ağır yükler

kanka tek dorsede 'kesme çiçek' var 1 ton ben çift dorseden bahsettim...!
  2. Y

Euro truck 2 perdeli çift en hafif ve ağır yükler

arkadaşlar bilgi lazım olursa diye yazıyorum buraya en hafifler TAZE FİDE 5 TON BİLGİSAYAR İŞLEMCİSİ 6 TON EN AĞIR MEYVE SUYU KONSANTRESİ 37 TON (DLC OLMADAN EN AĞIR 37 TON YÜKÜ RAHATLIKLA BULABİLİYORSUNUZ BAŞKA 37 TON OLAN ÇOK YÜK VAR)
  3. Y

Çözüldü✓ Darboğaz yaşıyorum işlemci önerisi

Abi anakart ram + işlemci 10k yi aşar ama eskilerini satarsan kurtarirsin
  4. Y

Arkadaşım senin bütçen neydi bu arada?
  5. Y

Bu Epic Games sepeti alınır mı?

Kusursuz... 1704724938 Unbound oynadım forzanın yanında kötü ama feci değil. Dying light 100 TL baya iyi Bf 2042 40 TL şaka mı Sizden gördüm bende Alicam şimdi 1704725126 Yaklaşık 500 TL falan harcadım...
  6. Y

Kardeşim naçizane tavsiyem Am5 sokete geç Ryzen 7 7800x3d al Kafan 10 sene rahat etsin ama daha ucuz şeyler de önerebilirim ama intelden kurtul. Çünkü sürekli soket değiştireceksiniz. Am5 geçersen ilk başta düşük bişey alsan bile Adamlar 2030 a kadar destek verirler diye düşünüyorum.
  7. Y

Gözlük Mendili ile Monitör silinirmi?

Kankam ben annemin mutfakta kullandığı el bezi ile siliyorum (240hz) şu anlık sıkıntı yok.
  8. Y

kablosuz gaming Fare önerisi

Arkadaşlar gittim Logitech gpx aldım herkese teşekkürler. Memnunum ama pahalı.🥹
  9. Y

beğendim fiyat uygun sen kullandın mı? youtube den biraz araştırıcam.
  10. Y

arkadaşlar iyi forumlar valorant için kablosuz gaming mouse önerisi istiyorum bütçe 2000 arttırabilirim gerek varsa. logitech g pro light speed modelini düşünüyorum.
  11. Y

Araba ile belediye çukuruna düştük

Arabayı 7 km sürdük hiçbi sıkıntı yok.(yürüyeninde)
  12. Y

Araba ile belediye çukuruna düştük

Beyler öncelikle selamün aleyküm Yaklaşık 5 kmh ilerlerken bir anda belediyenin açtığı çukura düştük. yaklaşık 1m. arabamız Fiat egea.maşrepiyele baktık çizilmiş ve kızakta hafif yağ var.arabayı iterek çıkardık.bi sıkıntı olur mu.araç herhangi uyarı vermedi.lütfen bilgi sahibi olanlar yazsın...
  13. Y

AKTİF CLASH OF CLANS OYNAYAN VAR MI?

Coc için #2LQRUVU2C gel reyis mesajını bekliyorum burdan
  14. Y

CoC bu köyden 2 yıldız alınır mı?

Hortlatıyorum konuyu.
  15. Y

Coc klana gelin ks özellikle

Klana gelin atmam agam sadece ne sıklıkla gireceğinizi yazın ona göre ks ye almayalım.
  16. Y

Clash of Clans klan kurdum

#2QY2LC0P0 klana gelin.
  17. Y

clash of clans klan bulma

#P00RYQ289 Reyis buyur gel aktifiz yaşıyon mu sen
  18. Y

Clash of clans klan arıyorum

Reyis bizim klan küçük falan ama bi bak istersen 1684624132 #2QY2LC0P0 1684624156 #P00RYQ289
  19. Y

Coc klana gelin ks özellikle

Arkadaşlar aktif coc oynayan ks atabilecek arkadaşlar aranıyor. Klan kodu##2QY2LC0P0 Not;klan çok güzel aktifiz sadece davetle kabul ediyoruz gelecek varsa bikaç dakika bekleyebilir kusura bakmayın.
Geri