Arama sonuçları: *

1. F

Gamepass üzerinden oynadığımız FC23 için güncelleme

FC23'ü gamepass üzerinden oynuyorum aceba güncel kadrolar gibi güncellemeler için ne yapmam gerekiyor?
  2. F

Xbox gamepass pc hakkında

Xbox gamepass almayı düşünüyorum.Ultimate ile normal arasında ne fark var şuan için nasıl almalıyım 3 yıllık üyelik alınabiliyor mu? oyunların oynanışları nasıl önerir misiniz?? İ5-13400F Ve RTX 4060Tİ sistemim var konsolum yok kasaya kol bağlantısı yaparakta bağzı oyunları oynamak istiyorum...
  3. F

7.1 wireless kulaklığım için driver(uygulama)

Merhaba arkadaşlar çin menşei li bir markanın 7.1 wireless kulaklığını kullanıyorum 3 yıl oldu memnunum 7.1 testi yaptım başarılı bir sesi var ama herhangi bir kontrol için özel uygulaması yok bu tip bir kulaklık için kullanabileceğim önerebileceğiniz bir uygulama var mı?
  4. F

Laptopum için m2 SSD bakıyorum hangi tip bulamiyorum acil

NVMe olup olmadığını kesin anlayabileceğimiz bir yol bulamadım yoksa sipariş edeceğim bir m2 1690732776 https://us.v-cdn.net/6029997/uploads/editor/qt/h2q9k0wsu88p.jpg böyle bir görüntü buldum buradan yola çıkarak ne olduğunu anlayabilen varmı
  5. F

Laptopum için m2 SSD bakıyorum hangi tip bulamiyorum acil

https://www.epey.com/laptop/acer-a315-51-389a.html Laptopla Bir çeşit m2 girişi var ama Nvme mi yoksa sata mi çözemedim bilginiz varsa aynı zamanda 250 link bir m2 önerirseniz sevinirim
  6. F

2500 tl güncel kulaklık önerisi

arctis 1 için sadece konforlu yorumları var hyper x ile ses olarak yarışamaz gibi konular açılmış o sebeple kararsızım
  7. F

2500 tl güncel kulaklık önerisi

Merhabalar arkadaşlar vatan bilgisayardan 2500tl lik bir çekim bulunmakta genel olarak elektronikte kulaklık ihtiyacım var hyper x kullanıyorum normalde ama kulaklık plastiğinde kırıklar var derisi kafa bandı tamamen döküldü elime geçen çek ile bu seviyede dışardaki sesi dışarda tutan iç sesi...
  8. F

Belirlediğim 4070 ti olan sistemde parça yorumlarınızı merak ediyorum

yani burda benim amacım şu eğer tuf almam lazımsa neden tuf almam lazım onu öğrenmek çünkü arasında 2 bin tl lik bir fark var evet az görünüyor ama bütçe böyle böyle 50bin tl ye yaklaşıyor ve hedefin çok dışında kalıyorum çünkü ddr5 bir sisteme döneceğim arkadaşlarında yorumuyla parçaları...
  9. F

GİGABYTE WİNDFORCE İNCELEME YADA TESTİ HAKKINDA BİLGİ ACİL

4070Tİ Kartların karşılaştırma videolarına biraz göz gezdirdim ama windforce modeli hiçbir yerde incelemesi yok diğer gigabyte modelleri ve tuf modeli arasındaki farka baktığımda sıcaklık olarak gigabyte ın önde olduğunu yani soguk bir yapıya sahip olduğunu gördüm windforce modelini kullanan...
  10. F

peki tuf 4070ti base hızda dönerken 70 derecelerin üzerine çıktığı testler hakkında ne düşünüyorsun attığım görselde uzun bir şekilde test edilmiş biosdan sessiz ayara getirildiğinde 70 derecenin üzerine çıkan tek kart hatta otomatiğe alındığında 68 derecelik bir ortalama değer görünüyor ve...
  11. F

şöyle bir fotoğraf var birde ventus için yotubede şöyle bir videoda tüm kartları karşılaştırmış ve sıcaklık olarak windforce un gigabyte gaming modeli iyi çok yakın olduğunu söylüyor ama tabii ki dediğiniz gibi render performans farkından da bahsediyor bende onu baz alarak sıcaklık...
  12. F

sistemin parçalarını dışardan toplayacağım için kartı vatandan alacağım bu gidişle bu sebeple 26binin üzerine çıkamam baktığımda en iyi görünen gigabyte windforce modeliydi internette sıcaklık-desibel-fan dönüşü olarak bir yayım var orada ventus en kötüsü tuf da gigabytedan kötü görünüyor
  13. F

peki ekran kartı olarak bulunduğum ilde gigabyte windforce modeli var sadece 4070ti olarak internette bir inceleme videosu göremedim ama tuf ile denk olduğu söyleniyor bunun hakkında ne düşünüyorsun
  14. F

bu sistemi benzer parçalarla vatandan topladığımda çok bir fark olmuyor ram markalarını değiştirdim kasa gene cougar seçtim m2 ssd xpg seçtim ekran kartı gigabyte gaming 4070 ti anakart olarakta gigabyte b650m ds3h olarak seçtim fiyat 47bin tl oldu ama benim merak ettiğim soru şu ddr5 ve yeni...
  15. F

şuan bu belirlediğim parçalarla dışarı sitelere oranla 2bin tl gibi bir fark oluyor ve benim elimde çek var sadece vatanda kullanabildiğim kasanın yarısından fazlasını çek ile ödeyeceğim o sebeple mecburen vatan diyorum 1684251791 malesef elimde 26bin tl lik bir çek var vatanda kullanılabilir...
  16. F

Merhabalar mecburi sebeplerden dolayı vatandan yeni bir sistem toplayacağım kasaya ayırabildiğim bütçem 41-42 bin tl arasında Gigabyte b550 gaming x v2 Gigabyte 4070 ti windforce Cougar panzer ve cougar 750 w 80+ power gskill 16*2 3600mhz ddr4 ram xpg gen4 (7400-5500) 1tb m2 olarak bazı...
Top Bottom