Arama sonuçları: *

1. O

Ekran kartı Alinir mi Alinmaz Mi

Bana dedi i3 7100 16 GB Ram 240 GB sdd Ve Gtx 1050 PC 9500 TL dedi ekran kartsız 6000 TL dedi alsam almasam bilemedim ben csgo valorant LOL Gibi oyunlar Oynuyorum Napicagimi bilemedim buraya yazdım
  2. O

Gtx 1660 satıyor onu sorayım
  3. O

GTX 1050 ti alcam 2 El Fiyatı 3500 TL Dedi Ben Letgo Sahibinden Guvenemedigimden dolayı Tercih Etmedim Ve Bu Ekran Karti Kaç Yıl Güncelleme Alacak Bide Ona göre Alıcagimda
  4. O

İntel Core i7-4790 Valorant icin alınır mı?

Merhaba ilk islemcim: Intel Core(tm)2 Quad CPU Q8300 bununla Valorant oynuyordum simdi oynayamıyorum ve islemci ve anakart değiştireceğim islemci olarak ıslemci: Intel Core i7-4790 budur DDR4 gecemiyorum Valorant icin degistireceğim işlemcimi bir de sadece işlemci ile anakart alacak para var...
  5. O

Kulaklik Alcam 2000 İle 3000 Arasi Kablosuz

Selam arkadaşlar, yakin zamanda kulaklık alacağım. Alacagim da Logitech G435 zaten fotoğraf attim kablosuz secmemin sebebi kablolu kulaklık aldigim zaman 2 veya 3 ay dayaniyor ve bozuluyor o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum ve bütün önerilere acigim. O yuzden bir karar veremedim ve sormak istedim...
  6. O

Binaya fiber Geldi Ama Evlere Kablo Çekilmedi

Ben 3 Ay Sonra İnterneti Degiştirecem Bide O yüzden 1684303224 Bu Apartmandaki Kutu İçi ilk kez FİBER Deneyim Yaşayacam O Yüzden Bide Kapımın Önünde Kablo Var Bu Ne işe Yaracaak bide
  7. O

Binaya fiber Geldi Ama Evlere Kablo Çekilmedi

Merhaba Arkadaşlar Ben Adsl Kullanıcısyım Mahalle Fiber Dösediler Ve binaya 2 veya 3 gün Önce Fiber Kutusu Konuldu Dün Altyapı Baktıgımda Fiber Altyapı Gelmiş Ve evlere Ne zaman Fİber kablolar Cekilir ve 3 Ay sonra Türktelekom sözleşmemiz bitiyor Ve Benim Ne Yapmam Lazım
Geri