Arama sonuçları: *

1. R

İsmail Kartal devam etmeli

Aziz Yıldırım geri geliyosa bi zahmet 600m euro getirsin giderken öyle bi borç bırakmıştı unuttunuz heralde
  2. R

⚽ Fenerbahçe maçı çevirir mi ? ŞİKELİ MAÇ

:D :D :D :D :D :D :D fener ilk yarı doğranırken kimse yoktu
  3. R

Galatasarayın Haksız Galibiyeti

:D :D :D :D :D dünün objektifleri bugünün subjektifleri devammmmmmmmmmmmmmmmmm kendinize olunca sıkıntı yok rakibinize oldumu ortalığı ayağa kaldırın
  4. R

dostum sen okuyomusun yazılanları? biz ne diyoruz sen ne diyosun kafanmı iyi ne anlatıyon bilader aloooooooooooooooo ryan kent kadroda yok bile penaltı yaptı diyosun sen
  5. R

ryan kent???? adamın lisansı çıkmadı kardeş sen nerde izledin kenti torbacının numarasını ver lazım olur belki @Romalu lakaka
  6. R

penaltıya bişey demiyorum ama 2. gol ofsayt adam daha topa dokunmadan çizgi çekmek saçmalıktır yarı otomatik ofsayt sistemi zaten ayrı saçmalık topun içinde çip yok var hakemleri elleriyle çekiyorlar hala çizgiyi
  7. R

icardinin cezası ofsayt kamerasından alınan 1 saniyelik görüntüden verildi(ersin düzen) başka açıdan çekilebilen görüntü yokmuş dışarıdan çekilen görüntüleri kabul etmemiş tff @eneskaya6 kimse bitarafından uydurupta ceza vermeye çalışmadı 2 maç ceza alıcaktı atılan su şişelerini tahrik sayıp 1...
  8. R

Fenerbahçe kaşımpaşa macinda ki penalti pozisyonu sizce penalti mi?

@eneskaya6 son yazdığımı aklın başında okusan hakemlerin ortalığı karıştırdığını anlarsın burda bana tatava yapmazsın ben galatasaray şike yaptıya getiriyomuyum o pozisyondan sonra
  9. R

@eneskaya6 dostum senin ağzın çok bozuldu doldurmak bana düşmesin adam gibi konuş can sıkma bak tete kovasının oscarlık oyunculuğuyla gurur duy dingil
  10. R

@eneskaya6 hayırdır bi coştun neye tetiklendin böyle? konuyu ilk açtığında kedi gibiydin miyavlıyodun objektif takılıyodun şimdi anırıyosun takımın 1959da kurulduysa metin oktay cart curt diye vızıldamayın bidaha şaibe diye forum köşelerinde ağlayacağına forvetindeki eşşek neden penaltı dışında...
  11. R

@eneskaya6 dostum çok zoruna gidiyosa sen böyle devam et ben daha uzatmıyorum sıktı artık en çok siz şampiyon olun siz sevinin biz penaltı almaya devam ederiz sizin gibi kalbimizle aklımız çelişmeden iyi akşamlar
  12. R

@eneskaya6 arkadaki sizi iyi kolluyo sayesinde zırlamayı beceriyonuz montajlardan nereye geldiniz 10 yıldır neden beklediğimizi arkadaki ve sağdaki doncular daha iyi biliyo
  13. R

SOL EL @eneskaya6
  14. R

@eneskaya6 senin algılamanda yada okumanda problem var abisinin gülü ben sana birdaha anlatayım "TOP SOL ELİNE ÇARPIYOR" sol el left hand anlıyomusun @eneskaya6 sol el o attığın fotonun video olan halini art niyetli düşünmeden izlersen sol eline çarptığını farkedip aydınlanma yaşayabilrisin "...
  15. R

@eneskaya6 sen ne anlatıyon la hayırdır? elinde bilgi kanıt varsa yürü savcılığa burda hakemin yaptığı işi koskoca takıma yüklemek nedir dön kendi takımına bak. Size yaranarak yorum yapanlarda gerçek taraftar oluyo gözünüzde hakemmisin? top sol eline çarpıyor ve sekip sağ koluna çarpıyor...
  16. R

son güncellemeden sonra AMD sizde de sapıttı mı

r9 380 ve rx 6700 ekran kartlarımda 1 kere bile sıkıntı yaşamadım ben neyi doğru yapıyorumda sıkıntı çekmiyorum?
  17. R

Sapphire AMD Radeon RX 6700 10GB GDDR6 Ryzen 5 5600 ikilisi iş yapar mı

ayar yapmadan kullanıyorum işlemci stok soğutucu ile 70-75 arası en fazla ekran kartıda max 71 oluyo hiç ayar yapmaya gerek duymadım fazlasıyla yetiyor zaten stok ayarları @mehmet6934 wattmandı,siyah ekran mavi ekran resetleme falan filan hiç hata almıyorum
  18. R

Sapphire AMD Radeon RX 6700 10GB GDDR6 Ryzen 5 5600 ikilisi iş yapar mı

r5 5600 rx 6700 16 gb ram ile kullanıyorum 1080p monitör ile sistem fişek gibi
  19. R

yeni topladığım bilgisayar açılmıyor

tek ram ile çalıştırmayı dene pc açılırsa biostan docp aç docp açıksa kapat 2 ram ile tekrar açmayı dene
  20. R

Çözüldü✓ RYZEN 7 1700// RX 6700 10 GB Darboğaz sorunu.

teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz konuyu kapatıyorum.
Geri