Arama sonuçları: *

1. E

Cs girilmiyor. Yoksa geliyor muu

Biliyorum hocamda belki bir umut. Patlatırlar bi anda
  2. E

Cs girilmiyor. Yoksa geliyor muu

Her zamanki gibi gene steam denetlememi yapıyor yoksa cs 2 ile ilgili durumlar mı var
  3. E

Cs 2 14 Hazi̇ran'da Çıkıyor Söylentisi

Harbiden girmeye çalışıyorum girilmiyor ya denetleme yapılıyor her zamanki gibi ya da...
  4. E

Çözünürlük değiştirince HZ düşüyor

Hocam olurmu olmaz mı emin değilim ama nvdı denetim masasından çözünürlük oluşturdan 1280x1024 yapın mesela oradaki yenilenme hız yerini değiştirin.
  5. E

Asus Armory Crate uygulaması silinmiyor

Çözdüm hocam sağolun yinede.
  6. E

Yardım Laptop'ın İşlemcisi 90 Dereceleri Görüyor

Tamamdır teşekkür ederim. Ama yinede bi soğutma almak lazım
  7. E

Hocam peki şu anda laptop %18`unu kullanıyor işlemcinin ve derecesi tam 60 derece. Opera felan açık bir kaç sekme açık wallpaper engine felandır derken %18 oldu şuan. 60 derece iyi mi? sence
  8. E

Cihazı yaklaşık 1 ay felan oldu alalı. O yüzden termal macun yenilemesine gerek olduğunu sanmıyorum. Yada acaba kalitesiz bir macun mu kullandılar
  9. E

Öncelikle selamlar Bende Asus ROG Strix G513RM-HQ163 modeli var. CPU %100 kullanımdayken maksimum 91 dereceleri görüyor.Sizce bu değer ortalamanın üstünde bir değer mi? Altına fan almalımıyım laptop`un
  10. E

oyuncu laptop önerisi olan

Hocam bu sitenin üst tarafında laptop arşivi diye bir kısım var. İstediğiniz özellikleri girip oradan bakabilirsiniz. Piyasadaki çoğu laptop var orada
  11. E

Csgo İçi̇n Hangi̇ Mouse Alinir

Hocam bence güzel bir mouse. Ben bu fiyat bandından bahsediyorum.
  12. E

Cyberpunk 2077 Epic Games'ten alınır mı ?

Hocam en son ne zaman oynamıştınız. Buglar felan azaldı diyorlardı. Ben daha önceden cashback ile 125tl ye felan almıştım ama indirmemiştim. Şimdi indirmeyi düşünüyordum. Deymez mi sizce?
  13. E

Csgo İçi̇n Hangi̇ Mouse Alinir

Şahsen bende bu ikisi arasında kalmıştım ancak Glorious Model O aldım ve çok memnunum. Şarj konusu şöyle diyeyim ben RGB`leri kapalı kullanıyorum. Kablosuz kullanımda ortalama 2 hafta felan götürüyor. Ama RGB açık kullanırsan baya bi şarj yiyiyor. Cs içinde çok güzel bir mouse. Normalde eli...
  14. E

Çözüldü✓ Toplama pcmi yoksa laptop + monitörmü almak daha mantıklı

Ben 35k'ya laptop aldım. Şahsen memnunum. Ancak o fiyata günümüz oyunlarını rahat kaldırabilicek bir laptop olduğunu düşünmüyorum. Kaldırsa bile aynı oyun üzerinden alacağın 60fps'i masaüstünde 100 veya daha fazlası olarak alırsın
  15. E

1Tb depolama yeterli mi

Şahsen düşüncem ekstra 1TB'lık bir ssd al. Onu ana ssd yap. Aldığın sistemin içindeki 512gb'lık ssdyi de oyunları indireciğin yere kaydet. Bu şekil yaparsan rahatlıkla yeterli olucaktır
  16. E

Çözüldü✓ Masaüstü için duvar kağıdını nerden buluyorsunuz

Wallpaper Engine adlı steam üzerinden alabileceğin yazılım var. Fiyatı 44,9tl şuan. İstemedğin kadar wallpaper var(live wallpaper'larda dahil)
  17. E

Steamden alınan nfs ea de açmıyor

Bugün bende de aynı sorun oldu. Şu videoyada bir bak ben öyle hallettim
  18. E

Beyaz+TKL klavye Önerisi

Normalde bende geri ödeme etkinliği zamanında alıcaktım ancak terslikler oldu parayı denkleştirdim felan derken bu zamanı buldu. Umarım verdiğim parayı çıkartır. 2200tl ye aldım
  19. E

Beyaz+TKL klavye Önerisi

heh bak bundan aldım .d
  20. E

Beyaz+TKL klavye Önerisi

Hocam ben dün akşam Asus Rog Strix Deluxe TKL modelini satın aldım hepsiburada üzerinden. Bakalım yarın gelicek olarak gözüküyor. Biraz araştırma yaptım ve alınabilir olduğunu söylediler
Geri