Arama sonuçları: *

1. K

DDR4 Sistem ANAKART İŞLEMCİ RAM

Biliyorum ürün 2024 te satın alınmış toplam 1 ay kullanılmış sıfıra yakın dedi alınır mı yoksa direkt 0 almak mı mantıklı 3ünü 1744319957 Ürün 0 olarak topladığımda aynı ürünler 6000 tl ye geliyor bu şekilde 4750 tl ye geliyor ürün 2024 te toplanmış 1 ay kullanılmış ram sıfır aradaki fiyat...
  2. K

2. el olduğunu belirtmiş anakart işlemci senin dediklerin + (sıfır) 16gb ram mevcut demiş 1000 tl falan o da normalde sanırım alınır mı yoksa direkt 0 mı almak mantıklı
  3. K

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ddr4-anakart-islemci-ram-setup-1239370118/detay bu alınır mı 3500 tl demiş en son
  4. K

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ddr4-anakart-islemci-ram-setup-1239370118/detay bu alınır mı 3.5 demiş en son
  5. K

Yani 2. el ürün bulup almak gitmek bakmak zor iş sıfır olması o yüzden daha mantıklı
  6. K

Merhaba Asus GT1030 ekran kartı aldım yeni. Cooler master micro atx kasam var . Cooler master 650w güç kaynağı mevcut.Sadece müzik dinlenilecek ve film izlenilecek. Uyumlu en ucuzundan Ram ANAKART İŞLEMCİ önerebilir misiniz?
  7. K

İ7 3820 2011 İŞLEMCİYE UYGUN ANAKART

X79A-GD45 1744315375 Sadece dizi film müzik açmak amaçlı dükkanda kullanılan bir pc o yüzden yeni pc yerine uyan bir anakart alıp ucuzdan kapatmak istiyorum
  8. K

Vallahi 1 hafta bıraktım yapamadım dedi bios atarken elektrik kesildi hiçbir türlü açılmıyor sürekli açılıyor gibi olup yeniden başlıyor ekran gelmeden
  9. K

Merhaba üzerindeki eski anakartıma bios güncellerken elektrik kesildi ve açılmıyor bilgisayarcı da bios atamadı o yüzden işlemcime uygun anakart önerir misiniz?
  10. K

Biosa giremiyorum yardım edin

Msi x79a gd45 anakart mevcut bütün tuş kombinasyonunu denedim hiçbir türlü Biosa giremiyorum ekran efi shel2.10 diye bir yere atıyor işlem yapılmıyor flash takıp w10 11 kurdum hem uefi hem tam tersi o da kurulmuyor Biosa girsem sorun çözülecek ama hiçbir türlü girmiyor
  11. K

Error:bios legacy boot of only media hatası

Girilmiyor delete f8 hiçbir tuşu kabul etmiyor bir ekran çıkıyor harici yere girilmiyor 1743101383 Bura harici hiçbir yere geçemiyorum 1743101999 Şimdi bu çıkıyor f1 f2 basıyorum hiçbir şey olmuyor
  12. K

Error:bios legacy boot of only media hatası

Konu başlığında belirttiğim gibi çözüm önerir misiniz
  13. K

Pc yeni taktım Shel 2.10 hatası

Merhaba 0 ekran kartı aldım pc çalışıyor ekran geliyor fakat 2.10 shel hatası geliyor yazı yazıyorum bastığım tuşların bazısın kabul ediyor bazısını a basıyorsam E olarak sayıyor sebebi nedir
  14. K

Bu anakarta bu ekran kartı olur mu

Merhaba MSI X79A-GD45 anakartım mevcut Asus GT 1030 Phoenix PH-GT1030-O2G 64 Bit GDDR5 2 GB Ekran Kartı satın alacağım buna uyar mı
  15. K

TEMUDAN LEGO ALACAĞIM YARDIM

Ben de düşünüyorum fakat legoya göre baktığınızda fiyatlar parça sayısına göre çok düşük bu kadar düşük olması soru işareti oluşturuyor birkaç kişi de parçaların eksik,uygun olmadığı yerler olduğunu belirtmiş
  16. K

İç mekanlarda reklam dönen şey ne

Yok ya böyle bildiğin örnek samsung marka monitör var ama düz şekilde sürekli reklam dönüyor orada sadece monitörle nasıl reklam veriyorlar ona veya o monitör mü başka bir şey mi anlamadım pc ekranı mı tv ekranı mı
  17. K

İç mekanlarda reklam dönen şey ne

Merhaba mekanların içinde dik şekilde monitör mü tablet mi reklam dönüyor falan alkollü mekanlarda spor salonlarında nedir bilen var mı?
  18. K

240 Hz Monitör Önerisi

tamam knk bu fiyata 9 k civarına en iyi monitör dell işte onun üstü yok bu fiyatta
  19. K

240 Hz Monitör Önerisi

Dell o asus rogdan cok daha ii knk
  20. K

Hangi Monitörü tercih etmeliyim?

Hayır genellikle fps,mmo nadir dizi,film
Geri