Arama sonuçları: *

1. therio016

2 ay sonra Ps5 Slim Alıcam tahmini ne kadar olabilir

250 olur sıkıntı yok alırız o zaman trollük yapmayın lütfen
  2. therio016

Dostum almanyadaki esnaf vergi ödemiyor mu. Hepsi aynı şekilde ödüyor elektriğini suyunu bunları bahane edecekse tr esnafı hiçbirşey almayalım o zaman.
  3. therio016

Yurtdışında arkadaşım almanaydan aldı dün 2 nisana kadar fiyatlar sabit ondan sonra değişiyor. Hala esnafı koruyorsunuz tek yaptıkları kazıklamak.
  4. therio016

Zam geldikten 2 saat sonra konsolcuyu aradım satışı kapatmış 5.000 tl zamlı satıyor böyle fırsatçı bir ülke görmedim yazıklar olsun
  5. therio016

2 ay sonra Ps5 Slim digital Alıcam ithalatçı garantili fiyatı tahmini ne kadar olabilir ?
  6. therio016

Çözüldü✓ Laptop mu masaüstümü

Laptop değeri çok fazla düşer 2.elde
  7. therio016

Dji mini 4k alınır mı?

Evde gps bulamadığı için cihaz aslında kafası karışıyor. Pek evde uçurmanı tavsiye etmem dostum güvenliğin içine Cihaz evde daha da çok yalpalayabilir.
  8. therio016

Dji mini 4k alınır mı?

bende de öyle 5-10 santim sağa sola oynuyor mini 3 var oda aynı şekilde sorun teşkil etmez.
  9. therio016

Dji mini 4k alınır mı?

Pek çok yerde uçurdum, hiçbir şey olmuyor. Yaklaşık 1,5-2 senedir İzmir’de, Bursa’da ve birkaç kez de İstanbul’da uçurdum; herhangi bir sorun yaşamadım. İnsanların gözüne soka soka uçurmazsanız bir problem çıkmıyor. Koruma altındaki bölgeler, Havalimanları, emniyet, valilik, cezaevleri, belediye...
  10. therio016

Yardım Megane 4 Dashcam önerisi

Hocam marka olarak Başka ne önerebilirsiniz biraz daha bilindik marka olmasını isterim .
  11. therio016

Yardım Megane 4 Dashcam önerisi

4500-5000 TL maksimum Bütçem var Arac içi kamera arıyorum Önü kaydedecek arkayı kaydetse de olur ama şart değil Önerilerinize açığım Arabam Renault Megane 4 2024 Model
  12. therio016

Xbox satıp PS5 Alınır mı

PS4 vardı kütüphaneyi bitirdim laptobum var ama oyun kaldırmıyor
  13. therio016

Xbox satıp PS5 Alınır mı

xbox series s kullanıyorum satıp ps5 slim almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ?
  14. therio016

Yardım İphone 17 için Powerbank tavsiyesi

Baseous aldım teşekkür ederim tavsiyen için
  15. therio016

Yardım İphone 17 için Powerbank tavsiyesi

Düz iphone 17 kullanıyorum magsafe powerbank istemiyorum dahili type c kablolu bir powerbank bakıyorum uzun ömürlü cihazıma sarj konusunda asla zarar vermeyecek bir cihaz arıyorum bütçem 1.200 tl maksimum şu iki cihaz arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ? 1-)...
  16. therio016

Yardım 3 günlük hat iptali Türk telekom

yani Hat ücretini ödüyorum cayma bedeli ödemiyorum doğru mudur
  17. therio016

Yeni hat evet ama cayma bedeli ne kadar çıkar tahmini müşteri hizmetleri telefonda söylemiyor şube de müşteri hizmetlerini arayın diyor
  18. therio016

Aradım cayma bedeli gözükmüyor dediler sonradan tutar çıkabilir diyorlar anlamadım
  19. therio016

Merhaba arkadaşlar 3 gün önce e simli türk telekomdan 12 ay tahatütlü hat aldım hattın çekim performansını beğenmedim ve iptal etmek istiyorum cayma bedeli öder miyim
  20. therio016

Yardım İphone 13 de 16 pro ya geçiş

Yani dostum 16 pro al diyorsun
Geri