Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Logitech Garanti Gümrük Sorunu

evet teknosadan almıştım bi oraya sorayım olmadı
  2. S

anladım teşekkür ederim :(
  3. S

peki gümrük beyannamesi ücreti ne kadardır bılgın var mı
  4. S

Yok mu bi babayiğit
  5. S

Mouse um arızalanmıştı Logitech ile görüştüm ve fatura ürün seri numarası gibi bir çok teyit işlemini yaptıktan sonra değişim uygulayacaklarını söylediler ve yeni ürün gönderdiler ama yurt dışından göndermişler bana UPS den SMS geldi gümrük işlemleri ile ilgili ne yapacağımı bilemedim aradım...
  6. S

HAWK Kaç Riot Point veriyor ?

Harbi o neymiş la öyle :D
  7. S

HAWK Kaç Riot Point veriyor ?

Hawk koltuk alıp yorum yapana riot point veriyormuş bu ne kadar bilen daha önce alan var mı
  8. S

🔥İndirim Hepsiburada Giyim Ürünlerinde %21 Kupon & 300 TL Limitli

cashback e baktıgın görseldeki site hangisi
  9. S

HAWK FUTURE 9999 TL ALINIR MI

https://www.amazon.com.tr/dp/B09TF9T6SQ?tag=akakceprime-21&th=1 bunu suan almak ıstıyorum bu fiyata daha iyisi var mıdır acaba yoksa alıp geceyım mı
  10. S

20-30K Arası Robot Süpürge Önerisi

Sa hocam https://www.hepsiburada.com/roborock-q8-max-pro-plus-akilli-robot-supurge-beyaz-pm-HBC00008ZCG4K şu nasıl sence önerir misin
  11. S

1 bilgisayara 2 işletim sistemi kurmak

2 farklı disk birbirine erişim izni yok niye olur ya :D
  12. S

Rufus üzerinden windows to go olarak kuruyorum bu işlemi yaparkende diğer disklere erişim iznini soruyor aslında ona izn vermedi yinde sıkıntı olur mu dersiniz 1734467674
  13. S

Merhaba şimdi elimde bir tane harici ssd var ben buna windows kurup cracli vs programları bu harici işletim sisteminde kullanmak istiyorum Ben şimdi bunu yapınca virüsden korunmuş olurmuyum ana işletim sistemine bulaşır mı bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
  14. S

Çözüldü✓ Numara taşımada cayma bedeli ne zaman ödenmez

sadece bitiş ve başlangıç tarihi çıktı bedel vs yok 1734019187 kesin bilgi mi :D 1734019271 eyw sağ olasın
  15. S

Çözüldü✓ Numara taşımada cayma bedeli ne zaman ödenmez

Merhaba numaramı TürkTelekom dan Vodafone a taşıyacağım taahhütüm 9 ocakda bitecek son 1 ay kala cayma bedeli ödenmez diye bir şey duydum sadece son fatura ödenirmiş bilgisi olan yardımcı olabilir mi Bir de bu vodafone aralık fırsatları ne zaman bitiyor son gününü bulamadım
  16. S

AMD Ryzen 5 5600X için Soğutucu Tavsiyesi

İşlemci AMD Ryzen 5 5600X Aklımda şunlar var ; https://www.gaming.gen.tr/urun/407574/thermalright-assassin-spirit-120-plus-v2-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  17. S

Fiber için yeni modem alacağım YARDIM !!!

Anladım teşekkür ederim
  18. S

Sen yanlış anladın galiba birinde modeme her ay 40 tl veriyorum günün sonunda internetimi değiştirmek veya kapatmak istediğimde modem benden geri alınıyor 2 sene kullandığımı düşünsek 960 TL verecem ama modem bana ait olmayacak Yukarda attığım modeme 780 versem modem bana ait olacak
  19. S

:D Kaçmak denir mi bilmem ama modem kiralamaktansa kendim 1 tane satın almak istiyorum
  20. S

Merhaba Kablonete geçiş yapacağım aylık 40 tl modem ücreti varmış onun yerine kendim modem satın almak istiyorum şu alttakini düşünüyorum fiber için uyumlu olur demi bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi...
Geri