Arama sonuçları: *

1. V

Çözüldü✓ Bilgisayarım donuyor ve Power tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum

Obs deneyemiyorum malesef yayın anahtarı vermiyor tiktok sadece kendi platformundan yayına izin veriyor. Onu ben çözerim en büyük sıkıntım donmasıydı onu hallettik ya gerisi önemli değil hocam. Allah razı olsun tekrardan. Hayırlı günler.
  2. V

İ İnş hocam çözemediğim tek bir poblem kaldı. Oda Tiktok live studio programını açınca oyunda olan fps kayıbı. Fps rakamsal olarak düşmüyor fakat gözle hissedilen 240 hz den 150 ye falan düşüyor. Kontol etmem gereken bir şey varmı ?
  3. V

Hocam merhaba dün 3-4 saat oynama fırsatım oldu. Ne donma oldu ne kitlenme sistemde saat gibi çalışıyor. Allah razı olsun senden de çok yardımcı oldun. Sorunum çözüldü sanırım.
  4. V

Peki hocam. Çok vaktinizi de almak istemiyorum sorular sorarak ben akşam deneyeyim geri dönüş sağlarım.her şey için teşekkür ederim.
  5. V

Hocam bios güncelleken ki bekleme süresin de imbd 9.9 Ben biraz bahtsız adamım.Her yeni sürümde güncellemesek sorun olur mu ?
  6. V

Büyük ihtimalle hocam vallaha çok soğumuştum sistemden. Satasım geliyordu artık ben psu dan yapıyordur diye psu değiştirdim boş yere
  7. V

Üstad merhaba. Dediklerini harfiyen yaptım. Yapmadan önce dikey ekran kartı aparatını kasadan çıkartıp anakarta taktım ve yayını açıp deneme yaptım ufak ufak fps droplar yaşıyordum daha önce aparatı çıkartınca yaşamadım. Sonrada dediklerinizi yaptım. 1 saate yakın oynadım. Herhangi bir donma...
  8. V

Tamamdır hocam akşam deniyorum hepsini. 1684500094 Bu arada Ramleri Memtest den test ettim her hangi bir problem bulunmadı.
  9. V

Hocam elinize sağlık mesai deyim şuan eve gider gitmez dediklerinizi harfiyen yapacağım. Riser kit var ekran kartı aparatı onu sökmeli miyim sizce ?
  10. V

Hocam 1 haftadır yaşıyorum bu problemi. Birden donduğu için Power dan kapatmaktan başka seçenek kalmıyor. 1684487774 Başka türlü kapatamıyorum. Donanımlar kitleniyor.
  11. V

Merhaba. Yaklaşık 1 haftadır yaşadığım bir problemi çözemiyorum ne yaptıysam sorunu bulamadım. Live Studio'dan yayın açıp oyuna girdiğimde bilgisayarım biraz zaman geçtikten sonra donuyor ekran vs. hiçbir donanım çalışmıyor Power'dan kapatmak zorunda kalıyorum. Her bileşen yeni sayılır fakat...
Top Bottom