Arama sonuçları: *

1. H

Hangisini alsam diye karar veremedim

peki klavye mouse önerin var mı?
  2. H

Hangisini alsam diye karar veremedim

İlk öncelikle merhaba kulaklığım var 4. yılını doldurdu geçti bile hala idare ediyorum ama biraz fazla eskidi. Bir yanım klavye ve mousumu değiştirmek istiyor. Diğer yanım kulaklığımı değiştirmek istiyor. Karar veremedim yardım eder misiniz? Bütçem 2500 tl. Genede önerileriniz ve görüşlerinizi...
  3. H

Gaming klavye ve mouse arıyorum

Merhaba uyumlu klavye mouse arıyorum yardım ederseniz sevinirim
  4. H

Anlam Veremediğim Ekran Siyah Şeriti

Cyberpunk oynuyordum oyun bi anda attı ve ayrı ekranımda bi siyah şerit oluştu diğer ekranımda görünmüyordu laptopumu yeniden başlattım ve geri düzeldi. Bu olay bana sorun çıkartırmı bu şeritler nasıl oluşuyor?
  5. H

Win Böyle Bir Uygulama Buldu Yardım Eder Misiniz?

normalde full uygulamaları orijinal yerinden indiririm ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum endişelenmeli miyim
  6. H

W32.AIDetectMalware Nedir?

Şimdi virüstotalden bunu gördüm hiçbirinden hata vermedi fakat bundan verdi anlayamadım size sorayım dedim https://www.virustotal.com/gui/file/590b4be1bb005f4e07edf6b32df4a95b7ba403fb85472d68aa4275875b345b6f?nocache=1
  7. H

Merhaba Laptopuma Monitör Arıyorum.

Merhabalar laptopuma monitör arıyorum önerilerinizi beklerim.
  8. H

Laptopum Çok Isınıyor

O dereceyi görünce bi endişelenmedim değil peki teşekkürler 1693131107 bi deneyeyim ozaman teşekkürler
  9. H

Laptopum Çok Isınıyor

Asus A15 Fa507nu
  10. H

Laptopum Çok Isınıyor

Laptopu alalı 2 ay oldu ama bazı oyunlarda 85 90 dereceleri görüyorum yardım ederseniz sevinirim
  11. H

Merhabalar max 5k bütçeyle gaming kulaklık arıyorum.

hyperx yada razer almayı düşünüyorum teşekkürler önerileriniz için.
  12. H

peki siz hangi kulaklığı öneriyorsunuz hocam
  13. H

hepsini yapıyorum aslında. Şu dördü arasında kaldım...
  14. H

yok kankam okadar profesyonel değilim ama almışken iyisini almak istiyorum.
  15. H

Yani sınır 5k yani daha düşük fiyatlı kulaklık olabilir. Bi onlarıda bi araştırıyım ona göre alıcam çünkü.
  16. H

Aslında oda olabilir bütçenin düşük olduğu kulaklık dahada işime gelir. 1692024065 Tamamdır önerin için teşekkürler.
  17. H

Peki önerin için teşekkürler bu kulaklığı göz önünde bulundurucam. Bilmediğim için soruyorum ohm farklı olunca ne oluyor bu kulaklıkta bi bilgin var mıdır?
  18. H

studio kulaklık değil de genellikle fps tarzı oyunlara gireceğim için oyuna yönelik kulaklık önerin var mı?
  19. H

Merhabalar kulaklığım baya eskidi ve kulaklık arıyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Önerdiğiniz kulaklığı veya severek kullandığınız kulaklığı yazarsanız sevinirim.
Top Bottom