Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Mini 3379TL (Resident Evil Requiem Hediyeli!)

Yer neresi istanbulsa elden almak isterim
  2. E

🔥İndirim DIGITAL Isı Göstergeli Kule Soğutucu 3000RPM 220W 899TL

Kule tipinde ya deepcool ya thermalright.
  3. E

MageGee MK-BOX 68 Tuş RGB Hot-Swap Manyetik Klavye 1.299 TL

Polling Rate'i nedir?
  4. E

8k display kablo 134 TL

Bu kasa neden böyle duruyor:D
  5. E

Öneri Sistemime hangi erkan kartını önerirsiniz?

5000 serisinin Super'leri çıkana kadar idare et. Yurtdışında msrp'nin de altına düşüyor şuan fiyatlar. Biraz beklemekte yarar var. Onun dışında baktın bir fırsat gördün değerlendirebilirsin. Güç kaynağını öncesinde değiştirmeni tavsiye ederim şuan en sırıtan parça o gibi duruyor.
  6. E

🔥İndirim Gigabyte GS25F2 200 Hz Hoparlörlü 4.199 TL

Hoparlör yok diyo sitede. Başlıkta neden hoparlörlü yazıyor?
  7. E

Aula f75 2.180 TL 3x taksit

Aynısını düşünüp yaptım malesef beyaz tonları birbirine uymuyor.
  8. E

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Ben aldım en alınası bu duruyor speclere ve fiyata baktığım zaman. Maximuma indirim de veriyormuş. Ancak hiçbir yerde incelemesini bulamadım biraz şansa aldık herhalde.
  9. E

10k'a kadar çıkabilirim. Ancak taksit ve indirim avantajları daha önde şuan benim için. Ana bilgisayarımda kullanmayacağım.
  10. E

Şu MSI monitörlerden hangisi alınır ya Spiderman'ler gibi birbirlerini işaret ediyorlar?
  11. E

🔥İndirim Claw's Nexus K1 RGB Klavye 425 TL

Kupon nerde yaw?
  12. E

🔥İndirim Zoko Amiral Kasa Stokta

Hakikatten ya işyerine itx kasasını aldım. Sesten dolayı fanları sökmek zorunda kaldım. NZXT kasa fanları cidden kötü.
  13. E

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

35 gün kullanmışsın neden iade alsınlar. Mecbur ikinci el yolu gözüktü.
  14. E

🔥İndirim 🔥X Box 9.Nesil Kol 2399TL 🔥

arolapara sanal kartından ödeme yaptım o kartın bilgilerini girdim ancak bakiyem düşmedi. Halen aynı bakiyem duruyor? Acaba bir sorun olabilir mi? İtopyada ödeme alındı gözüküyor. Ne iyzicoda ne parolaparada bir işlem yok. Acaba ödemeyi yanlışlıkla başka biryerden mi yaptım diyecem ama o da...
  15. E

Öneri İyzico ve Parolapara Cashback İşlemleri Nasıl Yapılır?(DETAYLI ANLATIM)

Parolapara sanal kartından ödeme yaptım o kartın bilgilerini girdim ancak bakiyem düşmedi. Halen aynı bakiyem duruyor? Acaba bir sorun olabilir mi? İtopyada ödeme alındı gözüküyor. 1748640654 Ne iyzicoda ne parolaparada bir işlem gözüküyor. Acaba ödemeyi yanlışlıkla başka biryerden mi yaptım. O...
  16. E

🔥İndirim Lenovo Legion R24E monitör 4.274,05 TL

R27i-30 dan iyi mi?
  17. E

🔥İndirim Corsair 480T Airflow Kasa 2.199 TL

3000d 2500tl ye düşüyordu ara sıra. Buna bu para verilmez neden sıcak fırsat diye açılmış anlamadım.
  18. E

🔥İndirim Intel i7 14700F 11.783 TL

ne kaldı brom başka. Sucuklu yumurta yapmak için kullanmayacaklar herhalde.
  19. E

Razer Viper mini 1400TL

Bu shape'e sahip Razer Cobra ve Cobra Pro var en güncel. Viper mini eski bir mouse. İkinci el bakın onun yerine daha iyi.
Geri