Arama sonuçları: *

1. J

Iem için, bir ucu giriş bir ucu çıkış olan type-c uzatma kablosu önerisi?

7Hz Sonus’um ve Moondrop Dawn Pro’m var. Fakat dac’tan çıkan kısa kablo ve bilgisayarımın konumundan dolayı ses kurulumumu bilgisayarıma bağlayamıyorum. Kurulumum için “daha uzun bir iem kablosu” istemiyorum, yalnızca 1,5 m veya üzeri bir ucu çıkış bir ucu giriş olan tip-c kablo istiyorum...
  2. J

DisplayPort 1.4 / HDMI 2.1

Hocam doğru anlamışsınız çok da güzel cevap vermişsiniz yani bu model olması şart değil attığınız msi monitörü de biliyorum ama glossy panel olması daha avantajlı oluyor. Bir de son olarak şunu sorayım o zaman konsolda değil de pcde kullanırken hdmi portunun yapıp displayportun yapamadığı bir...
  3. J

DisplayPort 1.4 / HDMI 2.1

Selamlar. İlk kez pc topluyorum o yüzden başlıkta belirttiğim 2 giriş hakkında detay bir sorum var. Monitör olarak parlak bir oled ekran istediğim için...
  4. J

Bilgisayar topluyorum parçalar için fikir istiyorum

Bu videoya da bakayım çok teşekkür ederim
  5. J

Bakayım hocam sağolasın 1723721479 Hocam 4080 düşünmüyorum ya zaten 2k monitörüm var 4kya yükseltmeyi de düşünmüyorum. Ayrıca bütçe sorunum yok gigabyte'ın bu attığım modelinin iyi olduğunu gördüm onu alabiliyoken Galax almak daha mı mantıklı olur?
  6. J

Merhabalar. Aşağıda linklerini atmış olduğum ürünler araştırmalarım sonucu hem fiyat hem performans olarak benim en iyi bulduğum ürünler. Toplayacağım sistem gen 5 temelli ve işlemci modelim/ekran kartı modelim sabit değişmeyecek şekilde. Fakat onun dışındaki parçalar yerine bu değilde şu olsa...
  7. J

32 inç monitör hakkında

Yeni bir monitör almaya karar verdim. Ekran kartım rahatlıkla besleyebileceği için 4K bir monitör almak istiyorum fakat aklımda 2 soru var. İlki, 4K için 32 inç bir monitör almam gerekecek. Genel olarak hikayeli oyunlar oynasam da rainbow six siege ve warzone gibi fps oyunları da oynayan...
  8. J

Ses Kartı / DAC / AMP

Bir konuda gerçekten bilgisi olanların yardımına ihtiyacım var. Kulak üstü gaming kulaklığımı değiştirip iem bir kulaklık almaya karar verdim fakat biraz araştırma yaptığımda ucu çok açık bir alan olduğunu fark ettim. Her şeyden önce gerekli olmasa da ses kartı ile birlikte kullanıldıklarında...
  9. J

4070ti super ekran kartı için işlemci bakıyorum

henüz almadım almayı düşünüyorum işlemciyi de ona göre seçmek istedim amd düşünüyorum ayrıca 1706795474 çok teşekkürler hocam 1706795486 eyvallah sağolasın
  10. J

4070ti super ekran kartı için işlemci bakıyorum

Sizlerden ricam minumum değerleri sağlayan darboğaz olmayacak bir işlemci önermeniz değil de ekran kartını maximum düzeyde besleyecek bir işlemci önermeniz çünkü bütçe sınırım yok ayrıca 2kda oyun oynayacağım
  11. J

Filmlerin isimlerini bulamıyorum

Arkadaşlar 2 ayrı film var aklımda ama ikisinin de ne ismini ne oyuncularını ne de yönetmenini hatırlamıyorum sadece ikisinden de bazı sahneler hatırlıyorum. İlkinde bir kadın vardı telefonuna mesajlar geliyordu sanırım oradaki emirlere veya isteklere uymadığında başka biri ölüyordu hatta bir...
Geri