Arama sonuçları: *

1. xthepatates

🔥İndirim Neeko Oda Aydınlatma Sistemi Full Rgb Full Renk 493 TL

Sadece kumandalıda var, bluetooth olanı sadece bluetooth bağlı cihaz sesine göre değişiyor
  2. xthepatates

❌İndirim Bitti! Havit Fuxi H3-Plus Kablosuz Oyuncu Kulaklığı ₺2379

Havitte kablosuz herhangi bişey almayın
  3. xthepatates

İlk Araba Önerisi Lazım Yardım Edermisiniz ?

Hocam satmak için alıyosa clio alsın, kıyasladığınız arabalara göre malzeme kalitesi olsun, donanım olsun daha iyi bir araba, 4 control meselesinde ise mesela her arabanın rot ayarı bozulur değil mi ama öyle kalmaz sonsuza dek, bunda da akü ömrünü doldurduğunda kalibrasyonu bozuluyor, gidiyosun...
  4. xthepatates

1.3 tce olan bütün arabalar için geçerli dediğiniz, 1.6 da ise en büyük sorun zincir, onu da alırken zincirine bakacaksın, 160 lığı alırsan başın ağrıyabilir çünkü iki turbo var, 130 luğu alırsan bu konuda da başın ağrımaz, 1.5 de kuru kavrama hayattan soğutur ama 1.6 da ıslak kavrama doğru...
  5. xthepatates

O paraya 130 bin ve altında nokta hatasız tramersiz bile bulursun
  6. xthepatates

Talisman
  7. xthepatates

Garanti Bankası Steam De 300 Harcamaya 300 TL Bonus

İphonelerde bonus flash ı açabilen var mı?
  8. xthepatates

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Tıkla Kazan🔥

1785695577 600/150 kişisel bakım geldi
  9. xthepatates

🔥İndirim Sparx Bulaşık Makinesi Tableti 40 Adet Tanesi 4.25 TL

Geçen marketten nohut aldım tanesi 0.07tl ydi
  10. xthepatates

2012 Jetta mı 2020 Egea mı

İlla yeni kasa bir araba alacaksan egeayı al, bütçen çıkışınca kaliteli yerlerde turbo + remap yaptır, hiç o topa girmek istemiyorum benim nakit param biraz daha çıkıyor diyosan zaten 1.6 al, ama 1.4 kalacaksa atmosferik o zaman başka araç al, ki o yılda düşük km olsa bile 1.2 tsi da seni üzecektir.
  11. xthepatates

🔥İndirim Fossil Autocross 5 Atm Full Paslanmaz Çelik 3.079tl Koşşş 🔥

Hocam bu fiyata alınacak bir mtp serisi casio ile kıyaslandığında aşırı fazla kalite farkı var, yine de gelince bakacağım bende, seiko citizen orient falan da zaten 10 binin altına doğru düzgün saat yok, mantık doğru, yaklaşım yanlış
  12. xthepatates

Hocam sizin konunuzdan gördüm takip ediyordum, 500 daha düştü
  13. xthepatates

https://www.n11.com/urun/fossil-ffs6124-erkek-kol-saati-metalik-gri-102946085?magaza=saat-saat Fossil global sayfasında 10.750TL Saatin konusu daha önce 3579 tl den açıldı ancak satıcı fiyatı az önce 500tl daha düşürdü, kuponla 3.079tl ye geliyor, vade farksız 3 taksit! (Tachymeter aktif...
  14. xthepatates

1 Milyon 175 Bin TL'ye 1.6 Multijet Urban Egea Almak Mantıklımı?

Hocam şahsi fikrim, üzerine 100 daha ekleyip hatasız cross almanız yönünde
  15. xthepatates

🔥İndirim Converse Chuck Taylor All Star Lift + Bad Bear Atkı 844tl 🔥

200tl kupon için eklenmesi gerekiyor, istemeyen eklemeden ayakkabıyı daha pahalıya çeker
  16. xthepatates

🔥İndirim Converse Chuck Taylor All Star Lift + Bad Bear Atkı 844tl 🔥

https://www.idefix.com/converse-chuck-taylor-all-star-lift-p-17528951?vendorId=8316&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.27.5 + https://www.idefix.com/bad-bear-badman-antrasit-polar-atki-p-11498406 Troy karta 200tl indirim ile alınıyor, sadece 42.5 kalmış
  17. xthepatates

❌İndirim Bitti! Casio Retro A158wa-Ldf 939tl🔥

https://www.idefix.com/casio-unisex-retro-kol-saati-p-1442726?vendorId=4302&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.11.8 Troy kart ile sepette 200tl indirimle bu fiyata geliyor.
  18. xthepatates

Kiwi Kfan-7607 350tl Satıcı N11 Değişebilir 18650 Pilli.

Bunun çok benzerini teleskopik modelli katlanır olanını almıştım geçen yıl, aşırı dandik, 1 haftada gücü azaldı, 2 günde tilt ayarı gevşedi, balansı bozuldu, 3. Haftada type c soketi hiçbir zorlama olmadan kabloyu takarken lehimlerinden koptu, içini açınca farkettim ki lehimleri işçiliği...
  19. xthepatates

🔥İndirim Seduna Thunder Pro Koltuk 🔥4907₺ ( Dip Fiyat )

Çerinkayanın o tarafta farklı bir markanın fabrika satışı var siye biliyorum, birkaç farklı modelleri vardı fiyatları da uygun diye hatırlıyorum
  20. xthepatates

🔥İndirim Asus Rog Ryujin Iıı 240 ARGB OLED Lcd 240mm Beyaz İşlemci Soğutucu - 4434 TL

Bian ryujin 240 görünce spin olta sandım sonra farkedince tüm tadım kaçtı 😭
Geri