Arama sonuçları: *

1. K

ASUS TUF Gaming A15 FPS sorunu

Oha o baya iyimiş bilgisayarcılara vermek istemiyordum mahvediyolar.
  2. K

Umarım düzelir çok hayal kırıklığına uğradım 150 FPS Valorant ile karşılaşınca.
  3. K

Tamamdır teşekkürler.
  4. K

Tamamdır. RAM olayı dışında FPS arttırmak için bir şeyler yapmak gerekiyor mu Armoury Crate uygulamasında falan ya da Windows içinde? MUX açmıştım bir tek.
  5. K

Valla içimi rahatlattın çok teşekkür ederim. Başka bir ayar yapmam lazım mı bilgisayarın içinden falan. Sadece RAM mi takayım?
  6. K

Tamam ben güzelce araştırayım olmazsa ASUS ile iletişime geçip sorayım teşekkür ederim. 1686757082 Evet az olduğunu biliyorum da taktığımda FPS çok artmaz gibime geldiği için korkuyorum.
  7. K

Hep önerdikleri bir RAM var muhtemelen onu alacağım ama yine de sorayım size. Sadece Mhz ve Cl değerine bakıp alabilirim demi bakmam gereken başka bir şey var mı? Sıfırlanma sorun değil benim bahsettiğim bu laptopın driverları sadece Windows 11 ile uyumlu diye bir kaç yorum görmüştüm daha...
  8. K

Driverlar sorun olur mu ki?
  9. K

Galiba şu an bütçem sadece 8 almaya yetiyor. Ama olurda 1 tane 16 alırsam 8+16=24 GB sorun yaratır mı? Bilmediğimden soruyorum normalde hep 8 16 32 64 GB olarak görüyoruz ya RAM'leri. 1686756434 Tamamdır teşekkür ederim RAM takviyesi yapacağım. 1686756497 Kendisi hazır Windows 11 olarak...
  10. K

Gerçekten RAM takarsam Valorant ve LoL'de 250 300 FPS görür müyüm? Takarsam 8'den 16'ya yükseltebilirim şu an bütçem ona yetiyor. 8+8 1686756186 Bana pek gerçekçi gelmiyor. Bi üstteki mesajımdaki sorduğum soruyu cevaplarsanız sevinirim.
  11. K

5 gün önce ASUS TUF Gaming A15'in Ryzen 7 7735HS işlemcili, RTX 4060 ekran kartlı ve 8 GB RAM'li olan versiyonunu satın aldım. Win11 yüklüydü içinde bende kurulumunu ve gerekli oyun ayarlarını falan yaptım, driverları güncelledim, oyunlarımı indirdim. Ardından Valorant'a girdim ve resimdeki...
  12. K

30 bin TL gaming laptop önerisi

30 bin TL bütçem var. Beni uzun süre götürecek bir gaming laptop arıyorum. Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum Valorant ve LoL tarzı. Ama alacağım laptopta Forza Horizon 5, NFS Unbound ve FIFA 23 gibi oyunları da yüksek grafiklerde oynamak istiyorum. Tercihlerim olarak ekran kartı kesinlikle...
  13. K

Sıfırlama ve format sonrası performans düşüşü

Valla nerdeyse her gün 12 saat açık kaldı ve kullandım boş durmadı.
  14. K

Ne kadar sürer peki. Son formatı tam 5 gün önce attım.
  15. K

Selamlar. 2 hafta önce ara sıra yaptığım sıfırlama işlemini tekrar laptopıma yaptım. Ardından gerekli driverları kurup oyunumu oynamaya geçtim. Ama oyuna girdiğimde sürekli kasmalar ve FPS dropları ile karşılaştım. Bir sürü yol denedim ama çözemedim. Bende tekrar sıfırlayayım dedim ve...
Top Bottom