Arama sonuçları: *

1. xawyet

Öneri Glorious Model O wireless nasıldır?

https://www.gaming.gen.tr/urun/685772/gameraider-m-oled-8k-hz-rgb-oled-ekran-26-000-dpi-siyah-kablosuz-gaming-mouse/ birde şu ürünü buldum karşılaştırınca daha iyi gibi dduruyor sizce başka önerileri olan varmı yada hangisini almalıyım???
  2. xawyet

Öneri Glorious Model O wireless nasıldır?

merhabalar ürün bu: https://www.gaming.gen.tr/urun/191851/glorious-model-o-kablosuz-gaming-mouse-mat-beyaz-glrglo-ms-ow-mw/ ben bunu almayı planlıyorum mouselar hakkında çok bir bilgim yok gaming gen tr den alıp 1500 tl lik iyzico indiriminden 750 tl ye düşürmeye planlıyorum fakat sizlere...
  3. xawyet

Çözüldü✓ Amd işlemci ve anakart almak istiyorum ancak hiç bir şey bilmiyorum :(.

ama bencede ddr5 e geçmeni öneririm eğer uğraşamam dersen ilk öneri iyi
  4. xawyet

Çözüldü✓ Amd işlemci ve anakart almak istiyorum ancak hiç bir şey bilmiyorum :(.

hocam arkadaş anakart ve işlemci sormuş siz ddr5 vermişsiiz ramde değiştirmek zorunda kalır?
  5. xawyet

9800x3D BIOS ayarı nasıl olmalı

mesut çevik ve nebi akgünün videosunu izleyebilirsin güzel anlatmışlar ve 9800x3d üzerinden anlatıyorlar
  6. xawyet

PC HOCASI-GG12 vs PARDUS-MAG4060Ti | Sizce hangi sistemi almalıyım?

çok yüksek ihtimalle asus veya gigabyte olur anlaşma yaptığı sitelerde en ucuz anakartlar asus veya gigabyte marka oluyor.
  7. xawyet

Yardım CS2 oyuncular takıla takıla ilerliyor

cs2 nin içinddden ayarlara girin > oyun oradan ilk açılışta "paketi arabelleğe al" ayarı vardı, adı yanlış olabilir belki, o ayarı 2 tik e alın. Sorun devam edersehemen üstündeki ayarı son derece sınırlı seçeneğine alın ve ya sınırsız bu ayar internetinize göre değişir bazsında 4 mbps işe yarar...
  8. xawyet

Yardım Deepcool le520 pompa aynı devirde dönüyor

dediğinizde haklısınız ben anlatamadım. Şimdi demek istediğim şey şu; bu soğutucunun ARGB olduğu yazıyor kutuda bende bu yüzden herşeyi j_argb pinleri taktım bunlarda bileceğiniz üzere 5v, d, gnd den oluşmakta kullanım kılavuzundada yazıyor jargb ye takılması gerektiği. Fakat ben pompaya bağlı...
  9. xawyet

Amd yeni düzene niye geçemiyor?

hocam internet dolu bendde oraddadn öğrendim azıcık araştırma ile bu devirde yapamayacağınız iş yok :) forum konusunda ise haklısın baya fazla bilgi kirliliği var maalesef
  10. xawyet

Yardım Deepcool le520 pompa aynı devirde dönüyor

Merhaba arkadaşlar başlıktadada gördüğünüz gibi deepcool sıvı soğutma pompa rpm i hep aynı rpm de dönüyor anakartım msi b650m gaming plus wifi msi centerdan pump fan 1 i %100 yapsamda 2300 rpm de %50 yapsamda masi centerın akıllı ayarıda aynı pump_fan1 soketine bağlı pompa buna eminim zaten msi...
  11. xawyet

Amd yeni düzene niye geçemiyor?

şuanda aktif olarak rx 7800 xt kullanıyorum ve sistemi ilk topladığımda her dakika wattman ile karşılaşıyordum ve gördüğüm üzere stok frekanslar 2154(founders edition) benimki gigabyte(2254 mhz) fakat bende 2605 mhze overclocklanmış ben hiç ellemedim sistemi zaten kenddim kurdum oyüzden kimse...
  12. xawyet

Msi b650m gaming plus wifi anakart sarı ışık yanma sorunu

Pc yi kapat aç yaptım guncellemeleri tamamlaya döndü geri teşekürler
  13. xawyet

Msi b650m gaming plus wifi anakart sarı ışık yanma sorunu

Merhaba arkadaşlar ben yeni sistem topladım Windows 11 i kurdum guncellemeleri yapiyordum sonra yeniden başlattım guncellemeler yüzde 30 a gelince yeniden başlıyor ya orada tam yeniden baslayacakken ekran gitti ve 20 25 dakikadır ekran gelmiyor anakartta sarı ışık sönmüyor kapatmaya korkuyorum...
  14. xawyet

Corsair 750W RMe Serisi RM750e 80+ Gold ATX 3.0 GEN5 Güç Kaynağı ve RX 7800XT

rica etsem birde hangi kablo burada ekran kartına giren :D
  15. xawyet

çok teşşekkür ederim gerçekten büyük bir dertten kurtadınız iyi akşamlar hocam
  16. xawyet

ekran kartının istediği kablo bulunmaktamı yani psu ların çoğu evrensel oluyor galiba yanlış değilsem ?
  17. xawyet

Arkadaşlar merhaba bir sistem topluyorum siparişleri verdim Corsair 750W RMe Serisi RM750e 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.0 GEN5 Güç Kaynağı kullandım ve RX 7800XT ile bu güç kaynağı kullanılırmı bu kablolar sıkıntı çıkartırmı montaj kısmında rx 7800xt 8+8 pin kablo istiyormuş bu güç kaynağında...
  18. xawyet

Cs2 60 fps sabit kalma sorunu

Vysnci hem driverdan hemde cs2 den kapat ve cs2 ye é tuşuna basıp konsola "fps_max 0" yaz
  19. xawyet

MSI B650M Gaming Plus WiFi 7200mhz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart Overclock

6000 mhz cl30 ram alacağım zaten 4800 mhz dediği için biraz ön yargılı karşıladım anakartı bir sakınca yok dimi ona göre satın alacağım oveclock la uğraşmak istemiyorum expo profilini kast ediyorsa sıkıntı yok
Geri