Arama sonuçları: *

1. M

XG259QNS VS XG259QNG hangisi daha iyi ?

Krallar kolay gelsin bende bu ikisinden birini almayı düşünüyorumda qng 2025 olmasına rağmen 1000TL daha ucuz ben anlayamadım hangisi tamamen daha iyi kesin bilgi varmı qns ve qng arasında birini alacağım
  2. M

Turkcell Superonline Oyun sunucularına bağlantı problemi

Arkadaşlar hepinize selam yaklaşık 2.5 senedir superonline kullanıyorum bu zamana kadar bi sorun yaşamadım ama 2025 in başlarından beri özellikle oyun sunucularına bağlanmakta sorun yaşıyorum mesela oyun açılırken bağlantı ekranında kalıyor bağlanmıyor 10 20 saniye geçiyor sonra bağlanıyor veya...
  3. M

Sıvı soğutma fanları ne yöne bakmalı

öndeki sıvı soğutma fanları içeri üflüyor yukardakiler de içeri üflüyor galiba ozaman yukardakilerin yönünü değiştirmeliyim dışarı üflemeli
  4. M

Hocam böyleydi ama şuan öne sıvı soğutma taktım en altta bi fan var üstte 2 sıvı soğutma fanı var içeri doğru üflüyor üstte de önden söktüğüm iki fan var içeri doğru üflüyor temiz hava veren başka fan yok çünkü 1684970234 sıvı soğutma içeri doğru üflüyor havayı 1684970283 sıvı soğutma içeri...
  5. M

attım hocam
  6. M

Sıvı soğutmamı kasanın önüne montajladım üste sığmadı öndeki fanları yukarı taktım içeri hava verecek şekilde sıvı soğutmanın fanları sola doğru dönüyor acaba doğru mu içeri doğru hava üflüyor fanları komple önünü arkaya çevirip mi montajlamalıyım dışarı mı vermesi gerek havayı üstteki 2 fanında...
  7. M

Sıvı soğutma kablolarını nereye takacağım?

Sıvı soğutma montajı yapacağım kablolarını nereye takmam gerekli sıvı soğutmadan bi tane 3 girişli ucunda 1 kablo olan bi çoklayıcı çıktı 2 fan kablosu 1 pompa kablosu var sıvı soğutma gamebooster titan 240mm anakart ASUS PRİME B650m A 6400 mhz oc wifi 2
  8. M

Çözüldü✓ AM5 sokete sıvı soğutma takarken braket gerekli mi?

Arkadaşlar kolay gelsin sıvı soğutma aldım kullanma kılavuzunda AM5 montajında braket görünmüyor bi braket geldi am4 am3 yazıyor uçlarında acaba am5 için braket takmak gerekmiyor mu bunun olayı nedir sıvı soğutma gamebooster titan 240mm
  9. M

AMD Ryzen 5 7600 için hava soğutma veya sıvı soğutma önerisi

Knk ilk olarak am4 am5 e de uyuormuş öyle diyenler var aynıymış soketleri ikincisi hem afterburner hem core tempden baktım bosta 65 civarı dönüyor stok fan çalışıyor kontrol ettim hatta kameraya bile aldım kasa altta oldugu ıcın baktım donuyordu sistem dün geldi zaten tamperli cam açık şekilde...
  10. M

AMD Ryzen 5 7600 için hava soğutma veya sıvı soğutma önerisi

Arkadaşlar kolay gelsin yeni bir sistem aldım ryzen 5 7600 var stok soğutucu ile geldi zam geldiği için özelleştirme yaparken sıvı soğutma alamadım god of war da daha lobide ( eğer doğruysa değerler) afterburnerda 95 97 dereceyi gördü işlemci, 1000 1500 tl civarı daha altta olur soğutucu önerisi...
Geri