Arama sonuçları: *

• Users: konul
  • Order by date
  1. konul

Elektriksel input lag bilgisi olan var mı?

Dışarıdan gelen kablodan bahsediyorum yani nasıl bir evde yaşadığınızı bilmiyorum benim evimde dış kapının yanında bir kutu var içinde dışarıdan gelen bir siyah Boru içinde 1 kablo var o kablo da ekler ile bağlanmış ama çok belli dışarıdan geldiği diğer kabloların hepsi ona bağlanmış. Edit...
  2. konul

Arkadaşlar selam bir şey buldum emin değilim tam olarak ama bu sorunun internet kablosunun elektrik kablosuna yaydığı parazit olduğunu düşünüyorum bir yerde gördüm bir arkadaş internet kablosunu yani direk dışarıdan gelen kabloyu çıkarmış yada kesmiş ve sorunu çözmüş bende evde dışarıdan gelen...
  3. konul

Sorununuzun çözülmemesini üzüldüm. Çağırdığınız elektirikçi tam olarak ne yaptı onuda paylaşırmısınız. Online UPS bazı kişilerin sorunlarını çözmüş ama bir kaç gün kullanıp test edin çünkü bu şey tekrar ortaya çıkabiliyor.
  4. konul

Tekrar selam Buzdolabı olayını görmüştüm ama bende çalışmadı. Ama şöyle bir test yaptım. Benim evim 3 katlı müstakil bir evde yaşıyorum evde bazı prizlerde bu sorun yok o prizlerden birine bağladığım zaman bilgisayarım düzeliyor ama önceki mesajda dediğim gibi internetim kötüleşiyor anlık ping...
  5. konul

Selam sorunu çözebildin mi çünkü aynı soruna sahibim uzun süredir yabancı forumlarda araştırıyorum elektiriksel bir problem olduğuna %100 eminim çünkü arkadaşın evine bilgisayarı götürdüğümde input lag tamamen kayboluyor fare süper duyarlı oluyor görüntüm çok akıcı ve pürüzsüz oluyor. Bu sorun...
Top Bottom