Arama sonuçları: *

1. P

lenovo ideapad 320 Laptopu kaça satabilirim ?

Ben 8-9k ya koyarım pazarlıkla falan satabilirsem iyidir hocam. teşekkürler.
  2. P

bu fiyatlara toplayabileceğim kasaları düşününce bu laptop gözümde şahlandı resmen :D demekki ekonomi buralara kadar gelmiş.
  3. P

uğraşmaya değermiş ben 2-3 eder diye düşünüyordum en fazla. teşekkürler.
  4. P

Özellikleri İ5-8250u Mx150 ekran kartı 8gb ram 500gb sata ssd 2 saat kadar batarya süresi laptopu satıp üstüne ekleyerek sıfır bi laptop alma fikrim var ama ederi pek fazla değilse hiç uğraşmayacağım. en fazla kaç TL'ye satabilirim ?
  5. P

Yardım FP AMD İŞLEMCİ ÖNERİSİ

oyunda bir kasma-donma yaşamıyorsanız geçmeyin ilerde daha yüksek bir modele geçersiniz isterseniz. belki am5 platforma geçmeyi düşünürsünüz vs.
  6. P

Yardım FP AMD İŞLEMCİ ÖNERİSİ

eğer farklı oyunlara yönelecekseniz minimum r5 5600 öneririm ancak oynadığınız oyun için işlemciniz yeterli farklı bir şey için düşünmüyorsanız yükseltmeniz için bir sebep göremedim
  7. P

Öneri Halka arzlara katılırken nelere dikkat edilmelidir ?

hocam naptınız yav büyük geçmiş olsun... zaten 3 atarım 4 alırım en fazla o yüzden çok bi beklentim yok benim 1708427887 bunu takip etmek için gereken ücret ne kadar hocam ? ufak bir meblağ ise alabilirim bunu
  8. P

bunu düşünebilirim teşekkürler.
  9. P

uzun vadeli güzel yatırım olabiliyor ama malesef kısa vadede harçlığımı çıkartmam gerekiyor. sanırım bende gayrimenkul dışında genel halka arzlara katılıp 3-4 gün tavan bekleyip satmaya başlayacağım. YTD 1708426249 hocam peki bunun bir sebebi var mı yoksa tecrübeyle sabit olduğu için mi?
  10. P

bildiğim kadarıyla büyük yatırımcılar tahta görevi görüyor. hisse birkaç gün tavan yaptıktan sonra tüm hisseyi satıp hissenin fiyatını düşürüyor. herkes satmaya başlayınca da daha düşük fiyattan topluyorlar. yanlışım olabilir ama kabaca böyle diye biliyorum ben
  11. P

teşekkürler. evet biliyorum hocam. tüm sorumluluk bana aittir ve kimseye yatırım tavsiyesi değildir.
  12. P

kendimce biraz birikmişim var tüm halka arzlara girebilecek kadar param olduğu için bölmeden girmeyi düşünüyorum hocam. genel olarak şundan kaç veya şunu sakın kaçırma diyeceğiniz bir şey var mı yoksa hepsine katılıyor musunuz ?
  13. P

Merhabalar. Bir üniversite öğrencisi olarak halka arzlara katılarak ufak da olsa harçlığımı çıkartma düşüncesindeyim. Daha önceden hisse senetleriyle biraz da olsa ilgilenmişliğim var ama halka arzlara katılırken nelere dikkat etmeliyim hiç bilmiyorum. Kendi tecrübelerinize dayanarak veya...
  14. P

anakart ve m2 uyumu için yardım

2. sorunuza net bir şey söyleyemem o kadar detaylı bilgim yok maalesef.
  15. P

12K ' TL ye bu sistem alınır mı?

alınmaz. o fiyata rx6600 sistem bulunabilir rahatlıkla.
  16. P

anakart ve m2 uyumu için yardım

destekler ama pci-e 4.0 hızını alamazsınız 1707690090 endişelenecek bir durum değil alıp kullanabilirsiniz ama.
  17. P

Evde vücut geliştirme

hemen tüm hareketleri yapacaksın diye bir kaide yok. ilk başta temel hareketlerle başlarsın ve ilerde belki yeni ekipmanlar alarak daha farklı hareketler daha ekleyerek yapabilirsin. ama birkaç ayda yaparım diye düşünme okadar kısa sürecek bir spor değil.
  18. P

Sevgilimden nasıl ayrılırım?

sınav senesi olduğu için ilişkiye ayıracak ne vaktim ne de gücüm var de ayrıl.
  19. P

Çözüldü✓ Pc iyi mi daha iyisi varmı

doğrudur hocam düzelttiğiniz için teşekkürler. ben hiç şahit olmadığımdan öyle belirttim ve genelde 2.el rx6600ler sorun çıkartmadığı için önerdim. zaten furmark testlerinde bir problem olursa anlaşılır diye düşünüyorum.
Geri