Arama sonuçları: *

1. M3hmeT

Barracuda pro VS Nova 5 VS Kraken v4

hocam nova 7 ile nova 5 in farkı nedir peki nova 7 ye 2 k fazla verilirmi?
  2. M3hmeT

Hocam, Nova 5’i hem telefonda müzik dinlerken hem de evde oyun oynarken kullanmak istiyorum. Şunları merak ediyorum: EQ ayarını yapıp Sonar’ı kapatsam EQ ayarları kalır mı? PC’de yaptığım EQ ayarı telefona geçer mi? Telefonda EQ ayarını yapıp kaydedebilir miyim? Ağırlığı uzun süre kullanım için...
  3. M3hmeT

peki bir kere yapılınca hep öyle kalıyormu yerleşik hafızaya falan kaydedip yoksa her taktığında uygulamaya girip açman vs. mi gerekiyor?
  4. M3hmeT

Ben hem evde PC ile oyun oynamak hem de dışarıda müzik dinlemek için bir kulaklık arıyorum ve bütçem maksimum 5.400 TL. Arada kaldım; seçeneklerim: SteelSeries Arctis Nova 5, Razer Kraken V4 veya ikinci el Razer Barracuda Pro (5.400 TL civarı). Barracuda Pro’yu ikinci el almayı düşünüyorum...
  5. M3hmeT

ROG G16 bu kadar ışık sızması normal mi?

hocam az önce aradım bunun garanti dışında olduğunu söylediler ben hala inanmıyorum bunu nasıl üst noktalara taşıyabilirim bir önerirniz varmıdır (asus global vs.) bir de jack girişini kabul ettiler haftaya ankaraya gidince vereceğim orda bi daha gösterebiliyormuyum
  6. M3hmeT

nasıl göndericeğim hocam haftaya ankaraya gidiceğim orda direk verebiliyormuyum?
  7. M3hmeT

ben pinpirikli biri değilim ama bu aydınlıkta bile rahatsız ediyor
  8. M3hmeT

hocam bunu roga nasıl açıklayabilirim normal oolduğunu savunuyorlar
  9. M3hmeT

İyi günler arkadaşlar benim aralık 2024 de almış olduğum Asus ROG Strix G16 G614JI (2023) laptopumda inanılmaz bir ışık sızması sorunu var. İnternette belli bir yere kadar bunun normal olduğunu yazıldığınıı gördüm ama redditte bazı kişiler panelin aşırı ışık sızmasından değiştirebildiğini...
  10. M3hmeT

Bu klavyelerden hangisi daha iyidirhangisi daha iyi

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-redragon-k617-rgb-mekanik-red-switch-oyuncu-si-fiyati,235720038.html https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-gamepower-eva-5-blue-switch-kablolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,530942877.html...
  11. M3hmeT

Nvidia aynı driveri yeniden kurulum yaptığımda zaten kurulu demiyor

herkese merhaba, Nvidia GameReady driveri aynı sürümü tekrar kurulum yaptığımda ses sürücüsünde zaten kurulu diyor ama grafik sürücü kuruldu diyor ve daha eski bir sürümle değişmedi yani her bilgisayarı her yeniden başlattığımda grafik sürücüsü siliniyor bunun sebebi nedir
  12. M3hmeT

Çözüldü✓ Acer nitro 5 ağır işlerde pc çöküyor

hocam amazonadan aldım iade edip asus alıcağım büyük ihtimalle acerden soğuttu bulaptop beni
  13. M3hmeT

Çözüldü✓ Acer nitro 5 ağır işlerde pc çöküyor

merhaba, 1 gün önce kullanmaya başladığım acer nitro 5 an515-58-7687 laptopumda furmark,valorant,fifa gibi programlarda girdiğim gibi program kapanıyor gpu sürücüsü çöktü gibi hatalar alıyorum. ve bundan sonra nvidia control panele girdiğimde physx ayarlarında rtx 4060 gözükmüyor. driverler...
  14. M3hmeT

Acer Nitro 5 AN515-58-7687 BU RAM OLSURMU

merhaba arkadaşlar Acer Nitro 5 AN515-58-7687 laptop aldım. ramı 8 32 yapacağım. https://www.hepsiburada.com/crucial-32gb-kit-2x16gb-ddr5-4800-sodimm-cl40-16gbit-ct2k16g48c40s5-notebook-ram-bellek-p-HBCV00002DM585?magaza=Codegen%20Shop bu Linkteki ram bu bilgisayara olurmu? eğer olursa olur...
  15. M3hmeT

7535hs mi vs 12500h mi

hocam bu iki işlemci hariç herşeyi aynı olan bir laptop düşünün hangisini alırdınız neden (fiyat olarak 800 tl var da onlar önemli değil diğer özelliklerde neredeyse aynı gözardı edilebilir şeyler sıkıntı tek hangi işlemciyi alacağım)
  16. M3hmeT

bunlardan hangisi daha iyi

hocam sorun derken kastığınız nedir tam olarak ne sorunu var lenovoların (çünkü tasarım olarak lenovoyu sevmiştim eğer asusun intel versiyonunu bulursam onu alacağım yoksa lenovo alırım demiştim) acer niyeyse herkes önyargılı neden?
  17. M3hmeT

yok hocam yurt işi çıktı ssd sıkıntı yok masaüstündeki 1 tb yi sökeceğim ona takacağım tatilde geri masaüstüne takacağım 1723390988 neden hocam biraz daha açarmısınız?
  18. M3hmeT

bunlardan hangisi daha iyi hangisini almalıyım (lütfen sebeplerinide söylerseniz sevinirim) https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-asus-tuf-gaming-a15-fa507nu-lp159-ryzen-5-7535hs-8-gb-512-gb-ssd-rtx4050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,563572157.html...
  19. M3hmeT

wallpaper engine steamde alırsak steam açık olması zorunlumudur

yani steami sadece duvar kağıdı eklemek için flnmı kullanıyoruz ?
  20. M3hmeT

wallpaper engine steamde alırsak steam açık olması zorunlumudur

merhaba wallpaper engine alacağım kendi sirtesinde 4 dolar steamde 2.8 dolar ama steamden alırsam wallpaper engine açık olması için steamınde açık olmasına gerek varmı? (steamde wallpaper engine olan arkadaşlar steamı kapatıp wallpaper engine açmayı deneyebilirmi?
Geri