Arama sonuçları: *

1. A

Yazıcı tavsiyesi lazım

Arkadaşlar 5000 TL yi geçmeden yazıcı önerebilir misiniz. İnternette biraz araştırdım ama pek anlamadım. Renkli ve orta düzeyde kaliteli baskı verebilecek bir yazıcı arıyorum.
  2. A

TurkTelekom fiber altyapısında TurkNet in fiberi kullanılır mı ?

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır mahallemizde turktelekomun vdsl hattını kullanıyorduk ve bugün turktelekomun fiber altyapısı döşenmeye başladı ama kafamda bir soru var turktelekomun fiber altyapısında türknetin fiber yani 1000 lik paketi kullanılır mı bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim
  3. A

Ryzen 3100 termal macun önerisi

Arkadaşlar ryzen 3100 işlemcili arkadaşın bilgisayarının termal macununu değiştiricem ve pahalı bir şey almaya gerek varmı yoksa vatandaki bu macun yeterli olurmu ? Ayrıca kendi işlemcim 13400f içinde kullanabilir miyim ? https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-powerful-thermal-macun.html
  4. A

Çözüldü✓ PC boşta donma sorunu

ramlari diğer slotlara mı aktarıyım
  5. A

Çözüldü✓ PC boşta donma sorunu

öncelikle merhabalar arkadaşlar son 1 haftadır bilgisayarımda boştayken donmalar oluyor ve bilgisayarı kapatıp açmadan düzelmiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca parçalarla alakalı bir sorun olabilir mi diye özelliklerini de bırakıyorum. PC Özellikleri: İntel İ5 13400F Asus TUF...
  6. A

Eba akademi pdf indirmede hocaya bildirim gidermi

Arkadaşlar merhaba eba akademik destek de hocanın gönderdiği ödevi açmadan önce pdf sini indirdiğimiz zaman bildirim gidiyor mu?
  7. A

20.000 TL ye bu sistem alınır mı?

peki sence ortalama ne kadar eder
  8. A

20.000 TL ye bu sistem alınır mı?

Arkadaşlar selamlar tanıdık bir abide toplama sistem var ve fiyatı 20.000TL sizce nasıl ona göre almayı düşünüyorum. Özellikleri: Msi Armor RX570 8GB 256 bit OC ekran kartı Amd Ryzen 5 3500X 3.6ghz B450m S2H V2 Anakart Ballistix 16GB 3500mhz rgb ram Kioxia 500 GB M2 Ssd Rampage klavye mouse...
  9. A

YKS 2024 için Dopin hafıza alınır mı?

ben ortalama ne kadar oluyor fiyatları
  10. A

neden? 1694893385 dershane fiyatları ne kadardır tahmini biliyor musunuz
  11. A

Arkadaşlar bu sene sınava giricem ama hala nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum ve doping hafıza tyt-ayt sayısal almakla almamak arasındayım parasına değermi yani kullananlar cevap yazabilirse sevinirim Şuan ki fiyatı 12,000 TL taksitle almayı düşünüyorum alırsam
  12. A

600-800 tl kulaklık önerisi

Arkadaşlar 600-800 tl arası kulalık önerebilir misiniz? Rampage gamepower gamebooster hariç
  13. A

Windows 11 lisans key

Maalesef bulunmuyor 1685396172 Guvenli bildiginiz lisans alabilecegim bir yer var mi acaba
  14. A

Windows 11 lisans key

Arkadaşlar merhaba yeni sistem topladım içine windows 11 kurdum ancak birçok şeyi kısıtlıyor ve etkinleştirmek istiyorum ve lisans anahtari alıcam alırken nelere dikkat etmeliyim nereden almalıyım?
  15. A

Rtx 3070 mi yoksa rtx4060 ti mı?

Peki 4060 ti lı sistemler hemen yayınlanır mı acaba?
  16. A

Hocam bende isterim 16gb alabilmek ama o zamana kadar zam gelir sistemlere ben zaten taksitle alicam sistemi
  17. A

Arkadaşlar hazir sistem alacagim ve 3070 mi alsam yoksa 4060 ti 8gb mı alsam kararsız kaldim 16gb olanını da bekleyemem o yuzden hangisini önerirsiniz ayrıca soyle bir sorum daha olacak 3070 256 bit 4060 ti 128bit ne fark olur
  18. A

F enerji sınıfı monitör ?

Eyv hocam
  19. A

F enerji sınıfı monitör ?

Arkadaşlar lenovo g24-20 monitör alacağım ama. f enerji tüketimi oldugunu gordum yani cok fazla elektrik harcar mi faturayı fazla etkiler mi
  20. A

Çözüldü✓ Rtx3070 1080p de darboğaz yapar mı?

Anladım peki teşekkür ederim
Geri