Arama sonuçları: *

1. H

Öneri Kulak üstü ve içi ANC Bluetooth kulaklık önerisi

Kendim için uzun yolculuklarda, seyahatlerde kullanacağım kulak üstü kulaklık ve gürültülü ortamda çalıştığım için kulak içi kulaklık arıyorum. Kulak üstü kulaklıkta aradığım özellikler rahatlık, konfor ve ANC özelliği. Dediğim gibi uzun yolculuklarda daha çok yatarken kullanacağım için kulağa...
  2. H

Çözüldü✓ Thermaltake S200 TG 650W 80+ Kasa RGB Fan ışıkları nasıl değişiyor?

Konuyu hortlatıyorum ama ne yaptınız hocam aynı durumu yaşıyorum. GOAT V4 aldım MSI Center ve bu yazılım ile RGB leri değiştiremiyorum kasanın üstündeki reset tuşu bilgisayarı yeniden başlatıyor. Yazılımda ise aynı sizdeki ekranla karşılaşıyorum.
  3. H

Çözüldü✓ 2000 tl bandında klavye önerisi

Hocam hangi klavyeye karar verdiniz, ne aldınız acaba?
  4. H

Öneri Kablolu Mouse Önerisi

Merhaba arkadaşlar sistemimi topladım ama tek eksik klavye ve mouse kaldı. Hangi klavye ve mouse yi alma konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Bütçe max 2k, aradığım mouse kablolu olmalı. Makroya ihtiyacım olur mu bilmiyorum ama hem makrolu hem makrosuz öneri yapabilirseniz iyi olur. Bu mouse yi...
  5. H

Öneri %100 Red Switch Kablolu Klavye Önerisi

Merhaba arkadaşlar sistemimi topladım ama tek eksik klavye ve mouse kaldı. Hangi klavye ve mouse yi alma konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Bütçe max 2k aradığım klavye %100, red switch ve kablolu olmalı. Bu klavyeyi oyun için kullanacam. Kendi kullandığınız, gördüğünüz veya duyduğunuz klavye...
Geri