Arama sonuçları: *

• Users: Saidd
  • Order by date
  1. Saidd

Asus Tuf Gaming A15 FA507NV LP023 Rtx4060 hakkında sorularım var

hocam ben yerinizde olsam 4060-7735hs versiyonu alırdım bütçenizde sorun yoksa yani 50k bandına kolayca çıkabiliyorsanız asus rog 4060-13650hx versiyonu önerebilirim soğutma ve ekran,anakart,malzeme kalitesi farki vs. yinede bir başkasınada sorun ben olsam bu şekilde yapardım.
  2. Saidd

ryzen 7 7735hs yüksek sıcaklıklara çıkabiliyor(90-93°C) yani uzun vadede bakımsız kalırsa sorun çıkartır. beğendiğiniz rog modelinide atarsanız ve hangi tarz oyun oynadıgınizi soylerseniz daha cok yardimci olabilirim
  3. Saidd

grafik tasarımi vs mi yapacaksınız yoksa oyun için mi ?
  4. Saidd

50bin tl bandına çıkabilirseniz tuf serisi yerine rog serisine yönelmelisiniz. 4060 ile 4070 arasinda %7-10 performas farkı var bana soracak olursanız çok uzun vade kullanmayı duşünmüyorsanız 4060 da gayet güzel kart.
  5. Saidd

Çözüldü✓ yeni aldığım laptopda ekran gelmiyor

icini actim ilk bataryanin soketini duzgun sekilde sokup prizden power vererk calistirdim windows acilma sesi gelemdi ama bilgisayar acildi 1711226345 sonrasinda poweri cektim ve birdaha acilmadi ne yapatsam yapayim 1711231407 yapmasına yaparim elim yatkın bu işlere, elimde de gereklo tüm...
  6. Saidd

hdmi kablos bağladim monitore , orayada goruntu gitmedi bağlandı diyor ama sinyal yok diyor
  7. Saidd

videodaki işlemi yapamam zaten nereyi kısa devre yaptığı belli değil ama ramleri değiştirebilirim heralde 1711223601 zaten yurt disindan aldim garanti falan cok onemli degil
  8. Saidd

garanti disi olmuyor da elimde yatkin biraz yapsam mi acaba 1711223427 olmadı
  9. Saidd

bu videodaki olay olduysa bilgisatarciya goturmek zorunda kalicam :( 1711223325 bilgisayar açikkan win + p tusuna mi basayim
  10. Saidd

keşke işe yarasaydi :( bu yontemde ise yaramadi 1711223143 laptobu acip ramleri yer degistirsem mi acaba ?
  11. Saidd

yok hocam hicbir yazi cikiyor normalde asus masus biseyler yazmasi lazim diye biliyorum
  12. Saidd

hocam ekran karti hafizasini sifirliyor biliyorum denedim ama sonuc alamadim 1711222507 hatta normalde o kombinasyonu yaptığımızda diit diye ses gelmesi lazim o da gelmiyor
  13. Saidd

windows updateleri bitirmistim amd adrenaline editionu kuruyordum o kurulurken asus armory create de gpu modunu ultraya cektim restart uyarisi verdi bende arkada amd adrenaline editionun kuruldugunu unutup onayladim sonra pc tekrar acildi windows acilma sedi geliyor ama ekranda hicbirsey yok :(
  14. Saidd

Asus Tuf Gaming A16 serisinde hava akışının yönü nasıl

Ben yeni asus tuf gaming a 16 ryzen 7 7735hs ve 95W rx7600s v8g ddr5 16/512 versiyonunu aldim ancak laptop elime 1 hafta sonra gelebilir ben laptobun altindaki mesh bölümden havaya ne yaptigini soracaktim yani laptobun altindan ďışariya sicak hava mi atiyor yoksa soguk hava mi aliyor... ona...
  15. Saidd

60hz laptop oyun onerisi r7 5825u 32ram 512mb vram(radeon hd graphics)

biosta nerde tam olarak göremedim
  16. Saidd

60hz laptop oyun onerisi r7 5825u 32ram 512mb vram(radeon hd graphics)

normalde fps oyunlari oynarim ama 60hz oynanmiyor vram cok dusuk oldugundan cogu hikayeli oyunuda oynatmiyor cok arada kaldim oyun onerisi lazim.
  17. Saidd

xiaomi orjinal sitesi mi ?

bi bakayım 1699297941 evet varmış ve stok yok gözüküyor, sanırım attığım linkteki site fake
  18. Saidd

xiaomi orjinal sitesi mi ?

https://www.miturkiye.com.tr/xiaomi-33w-ultra-hizli-sarj-seti bu ürünü alacağım ancak orjinalliğinden emin olamadım.
Geri