Arama sonuçları: *

1. C

Ekran kartını garantiye vermelimiyim

Arkadaşlar ekran kartımı furmark testte 50 dakika açık bıraktım hiçbi sıkıntı olmadı Max 70 dereceye çıktı sürücüler güncel ama csgoda biraz oynadıktan sonra ekran donuyor ama arkada oyun çalışıyor ama görüntü vermiyor uygulamadan çıkamıyorum valorantta ekran kartı sürücüsü çöktü diyor gene...
  2. C

Ekran donma arka planda çalışma

Tamadır
  3. C

Denedim olmuyo pcye reset attım herşeyi elimle kurdum driver gene olmuo (PC yeni)
  4. C

Arkadaşlar valorant csgo gibi oyunlar oynuyordum csgoda ekran donuodu ama Karakteri hareket ettirebiliyordum seslerden anladım valoranttada ekran kartı sürücüsü çöktü sorunu diyor Ekran kartı gainward rtx3060ti İşlemci ryzen 5-5600 B550m anakart (1.5) Gskil 16 GB ram Nolur yardım ekran kartında...
  5. C

PC ani donma problemi

Hallettim galiba eyw genede
  6. C

PC ani donma problemi

Formatla adam önce böyle bi sorun yoktu
  7. C

PC ani donma problemi

B550m ds3h
  8. C

PC ani donma problemi

Driverlerı manuel kurdum bios güncellemeden öncede vardı bios güncelliyim sistem kararsız kalıyo diye olabilir dedim hüncelledim biosu sonuç aynı 1688136002 Raif denetleyicisi yanında ünlem var acaba ondanmı
  9. C

PC ani donma problemi

Arkadaşlar pcmi formatladım açtım bios güncelledim driver güncelledim ama arada sırada aniden donuyor geri geliyor klavye mouse etkin olup kapanıp açılıyor csgo oynuyordum internet bağlantısı olmasına rağmen internet bağlantınız yok diyor çözümü nedir yardüiım lütfen
  10. C

Yardım lütfen valorant ekran kartı sürücüsü çöktü

Hmm tamam teşekkürler
  11. C

Bide benimki masaüstü
  12. C

Bakıyorum 1688036964 Bakamıom gözükmüo
  13. C

O ne işe yarıo bilmiyorum yada nerden öğrenebilirim varmı yokmu
  14. C

Güncelleme yapmadım oyuna giridm öyle oldu
  15. C

Az önce gene giridm oyuna oyun kırılmaya başladı ekranda sonra ekran kartı ışıkları söndü açıldı 1688033983 Furmark test yaptım 20 dk bişi olmadı
  16. C

Yolluyum mu garantiye sizce pckoliktwn aldım
  17. C

Şimdi pcyi yeni aldım güzelce oyunumu oynuyacaktım sonra bu hata geldi driveri sildim güncellendi ekran kartını çıkardım taktım az öncede ekran böyle kırılmaya başladı FPS 14 oldu sonra ekran kartı ışıkları söndü açıldı 1688033835 Bilmiyorum ama istemci FPS 1000-900 böyleydi sonra bu hatalar...
  18. C

Açık ama alakası yokki blom açık 1000 alıodum 1688033672 Nasıl çözdün 1688033699 Hangilerini ekran kartı güncel
  19. C

İşlemci AMD ryzen 5 5600 Gainward rtx3060ti 16 GB ram Furmark testte sıcaklık güzel Max 68 derece fpsde 166-167 arasında ama valorantta 1000 FPS alırken bazen 300-200-500 e iniyor
  20. C

Valorant ekran kartı sürücüsü çöktü

Olmadı hala aynı 1688031418 Furmark testi yapıyorum sıcaklık Max 68 166 fpsden aşşağıya inmiyo
Geri