Arama sonuçları: *

1. alpharh

Epic Games hediye bakiye

268 tl hediye param var bunu nasıl değerlendirebilirim böyle aksiyon açık dünya veya rekabetci oyun varsa önerinde satın alayım boş yere gitmesin süresi bakiyenin beyler
  2. alpharh

❌İndirim Bitti! Aula SC800 PAW3395 37gr 8000Hz Kablosuz Mouse 1588 TL

ajazz 159 pro 8000hzden buna geçilir mi ne diyorsunuz?
  3. alpharh

Havit Gamenote H2002E PRO 60mm Speaker Hi-Res Gaming Oyuncu Kulaklığı 699 TL

kanka gamepower geçen indirime giren bi kablosuz yeni kulaklığı vardı çok iyi kulaklıktı 2.3 2.4 civarı fiyatı var al bence onu
  4. alpharh

🔥İndirim Easysmx X10 Kablosuz Gamepad 1400TL

arkadaşlar bu gamepad içerisinden usb alıcısı çıkıyor mu? yoksa bilgisayar için sadece bluetooth bağlantısı mı gerekli bazılarının içinden kendi usb aparatıo çıkıyor mesela direk o şekilde bağlanıyor bunda da öyle bir şey var mı?
  5. alpharh

❌İndirim Bitti! Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

ustam 600 serisinin ayarlarını nasıl yapıyorsunuz?
  6. alpharh

600 serisinin hala driverını çözemedim yapabilen var mı ses ayarlarını felan bir de bu power tuşun yanında ki tuş ne işe yarıyor basınca ses geliyorda çözemedim
  7. alpharh

kral driverlarda bi tık sorun var akşam kurup çözersen bilgilendir bizide lütfen
  8. alpharh

Yardım Turtle Beach 600P GEN2 Kulaklık Bİlgisayar Driverı nasıl kurulur?

Turtle Beach 600P GEN2 Kulaklık aldık çoğu kişi gibi, fakat bu kulaklığın sitesinde ki driverlarını güncellediğimiz zaman uygulama açılınca ''Playstation'' güncellemesi yapıyor sadece ve kulaklığın ses bass ve tiz ayarlarını asla yapamıyorum veya % kaç şarj kaldığını göremiyorum uygulama asla...
  9. alpharh

yazılım şuan çalışıyor mu sende?
  10. alpharh

evet dediğini yaptım tekrar çalışıyor fakat benim anlamadığım bu kulaklığın hangi driverını indireceğiz peki işte 1746450203 kanka indirdiğin yazılımın linkini atar mısın biz farklı indirdik ses felan gitti baya
  11. alpharh

dostum bende de gitti ses nasıl olcak la :D 1746449901 ps driverı atmaya çalışıyor kulaklık bildiğin anlayamadım bende ses şuan yok bende de
  12. alpharh

kulaklıkta 2 tane ses yeri var birisi mikrofondan kendi sesini duyymak için onu sona çek 1746449578 şuan driver atıyorum bakalım haber etcem sana
  13. alpharh

kanka usb takılı kulaklık hala şarjda henüz driver güncellemedim arkadaş yeni atmış indirip bakacağım öyle bir sorun yok gibi bende
  14. alpharh

Arkadaşlar kulaklık geldi, az önce test ettim gayet doygun bir sesi var henüz uygulamasını bulamadım bunun driverlarını uygulamalarını nerden bulabileceğim bilen varsa atabilir mi?
  15. alpharh

kendim için almıyorum ya kuzenin doğum günü fps oyunları çok oynuyor hani uygunada geldi aldım da fps oyunlarında iyi performans verir mi ona takıntılıyım biraz kardo
  16. alpharh

peki bu dongle ile fps oyunlarında performans nasıl olur ve 7.1 yerine kulaklık sterio mudur? 1746214868 bu kadar sinir olmana gerek yok dostum sen kafanı bi soğuk suya tut gel forumlarda çok gezmekten sinir küpü olmuşsun.
  17. alpharh

idefixten daha önce alan var mı beyler orada dahada uygun çekmeyi düşünüyorum 1746212651 arkadaşlar net bir şey soracağım bilen cevaplasın lütfen içinden adaptör çıkıyor mu? fps oyunlarında ses kasma olayı 7.1 özelliği nasıl muadili nedir? ve pcye bağlanırken illa blueetooth ile mi bağlanmamız...
  18. alpharh

Yardım PAROLAPARA İLE BU ÜRÜNÜ ALABİLİR MİYİM?

herkes 799 tl olmasına takılmış :D sonuç olarak geçerli oluyor değil mi? ben o 799'u 800e bağlarım bir şekilde 2 ürün alırım gerekirse 400tl nakitimi geri verir bana hem değil mi?
  19. alpharh

Yardım PAROLAPARA İLE BU ÜRÜNÜ ALABİLİR MİYİM?

https://www.trendyol.com/havit/h655bt-hibrit-anc-kulakustu-bluetooth-kulaklik-76-saat-batarya-enc-anc-cift-cihaz-destegi-p-769526588?boutiqueId=681310&merchantId=968&v=tek-ebat TAM 800 TL FİYATI VAR PAROLAPARA İLE BUNU BEN 800E ALSAM 400 TL İADEM OLUR MU İYİ BİLEN BİRİSİ SÖYLERSE ONA GÖRE ALACAĞIM.
  20. alpharh

🔥İndirim Gamenote H2038U 7.1 Kulaklık 699 TL

yanına bir şey daha ekleyip 1000tl harcasam parolapara ile 400 tl iade olur mu?
Geri