Arama sonuçları: *

1. Bruextian

12-15k arası amd tabanlı bir sistem önerir misiniz?

Bütçenize uygun olarak şuna bakabilirsiniz: https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a/ İşlemciyi isterseniz 5600 yapabilirsiniz. İhtimal ki yaparsanız bütçenizi çok az aşıyor. Bütçenizi biraz daha aşabilirseniz şuna bakabilirsiniz...
  2. Bruextian

Windows 8.1 driver sorunsalı.

Windows 10 için olan sürücü büyük bir ihtimalle Windows 8.1 için de geçerlidir, kurabilirsiniz.
  3. Bruextian

🔥İndirim İnno3d Rtx 4060 Ti 9999 TL

4060 Ti 8GB alınmaz maalesef, bugün açılan sanıyorum ki 5. ya da 6. konu bu.
  4. Bruextian

❌İndirim Bitti! GAİNWARD 4060Tİ 9999TL!!!

Bugün açılan kaçıncı 4060 Ti 8GB, takip etmek zor. Alınmayacak bir kart.
  5. Bruextian

İ7 11600h darboğaz yapar mı

Tamamdır, bir örnek bulduğunuza göre tüm sözlerimi geri alıyorum (!) ve teşekkür ediyorum.
  6. Bruextian

Yani... Biraz daha açık yazabilirdim, o konuda haklısınız.
  7. Bruextian

Hazır laptop'lar customize edilmiyor ve üreticiler de birbirleriyle sorunlu iki donanımı aynı cihaza koymuyorlar.
  8. Bruextian

Laptop'larda darboğaz olmaz.
  9. Bruextian

Ssd önerisi alabilir miyim ?

Bütçenizi biraz aşabilirseniz: Samsung 970 Evo Plus 1 TB, Crucial P5 Plus 2 TB Bütçenize uygun olarak: Crucial P3 Plus 1 TB
  10. Bruextian

RTX 4060 Tİ süper fiyat

4060 Ti 8GB alınmaz, boşa harcama olur. RX 6800 daha mantıklı bir harcama olur.
  11. Bruextian

7-8k arası bütçe telefon önerisi

Bütçenizi biraz aşıyor; ama Redmi Note 10 Pro modeline bakabilirsiniz.
  12. Bruextian

Xiaomi Redmi 10C VS Xiaomi Redmi 12C 128 GB

İkisinden ziyade bütçenizi biraz daha artırıp Samsung Galaxy M14 ya da Vivo Y22s modellerine bakabilirsiniz.
  13. Bruextian

🔥İndirim Ön sipariş RTX 4060 ti 8GB modeller

4060 Ti 8GB alınmaz, boşa harcama olur.
  14. Bruextian

Half life nişangah ayarları

Şuradaki işlemleri uygulayınız: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=122966843
  15. Bruextian

Öneri Laptoba hangi windows yüklemeliyim

Windows 11 değil de Windows 10 kurabilirsiniz; ama SSD şart.
  16. Bruextian

Pivot Animatör Virüslü bir programmı

Adware içeriyor diye biliyorum, yani indirmenizde bir sakınca yok. Başka bir tarayıcıdan orijinal sitesinden indirmeyi deneyebilirsiniz.
  17. Bruextian

Epic Games yeni vereceği oyun tahmini

Fallout: New Vegas olur diye tahmin ediyorum, bakalım.
  18. Bruextian

Casus Yazılım Yedim galiba yardımm !!!

Herhangi bir form doldurmadıysanız ya da siteden bir şey indirmediyseniz sadece phishing sitesine girerek bir şey olacağını zannetmiyorum. Tarayıcınızda uBlock gibi eklentiler var mı? Eğer varsa yine bir şey olacağını zannetmiyorum. Her ihtimale karşı tarayıcınızın önbelleğini vs...
  19. Bruextian

sadece ctrl+c-v çalışmıyor

"Hizmetler"de "İnsan Arabirim Aygıtı Erişimi"nin otomatik ve çalışır vaziyette olup olmadığını kontrol edin. Eğer kapalıysa ya da direkt olarak yoksa virüs işbu türden bir etki bırakmış olabilir. Bir AV ile bilgisayarınızı tekrardan taratabilirsiniz.
  20. Bruextian

DisplayPort' mu yoksa HDMI mı daha iyi?

Sorunuzun cevabı HDMI ve DisplayPort'un versiyonuna ve kullanım amacınıza göre değişiyor. Hangi sürümler olduğunu yazarsanız daha iyi olur.
Geri