Arama sonuçları: *

1. T

Oled Yanığı Telefon/Tablet

Oled tablet veya telefon kullanıp oled yanığı yaşayan var mı?
  2. T

Honor Magic Pad 3 Tanıtıldı! (Downgrade Yedi)

Yok aslında garantisi var müşteri hizmetlerini aradığımda kullanıcı hatası genel sebep demişlerdi ama tabi garanti kapsamında değiştirebiliyorlar, yanık köşelerde ve rahatsız etmediği için garantiye göndermemiştim şu an 5. ay 3 yıl garantiside var ancak oled paneller pahalı oluyor garantiye...
  3. T

Hocam ben bir kaç ay önce 40k civarına oled monitör almıştım renkleri falan baya iyidi erkana baktıkta bakasın geliyordu ama şu an test yaptığımda ufakta olsa yanmalar var ve bu garanti kapsamınada girmiyor kullanıcı hatası diyorlar çok parlak ve dikamikte tutmuyordum ips panele göre çok daha...
  4. T

Hocam öylede ipste en azından oled yanığı riski yok uzun zaman ekran aynı ve sorunsuz kalıyor
  5. T

Honor Magic Pad 2 Oled Yanığı

Honor magic pad 2 tabletini almayı düşünüyorum oled panel kullanıyor nadirde olsa bazı kullanıcılarda oled yanığı problemi olmuş kullanan ve sorun yaşayan veya yaşamayan varsa yazarsa sevinirim.
  6. T

15K civarı tablet önerisi

Hocam fiyatı arttırıp honor magic pad 2 bakabilirsiniz ben Samsungun kalemini sevmiyorum pek
  7. T

Ders ve genel kullanım için 4-5 yıl götürecek tablet önerisi

Hocam bu honorun not uygulaması nasıl pdf açıyor mu ve kullanışlı mı
  8. T

Honor Tabletler Pdf açıyor mu?

Hocam samsung cihazdan geçicem samsungda not uygulaması hem zengin hemde baya pratik ama kalemini sevemediğimden geçiyorum honora 3.parti uygulamalar stabil çalışmayabiliyor bazen kalemle birlikte
  9. T

Honor Tabletler Pdf açıyor mu?

Honor magic pad 2 almayı düşünüyorum amacım pdf üzerine not alıp üzerinde çalışmak çoğunlukla not almak veya yazı yazmak için kullanacağım kendi not uygulaması pdf açma ve pratiklik konusunda iyi mi?
  10. T

125 CC scooter önerisi

Hocam ben şu ana kadar hep çin motoru kullandım ve genelin dediklerinin aksine hepsi iyi gitti illa japona çok para vermene gerek yok bence kuba space 50 pro kullandım 8k km sonra kuba arome 125 kullandım 10k km devamda ediyorum sorun falan yok şu anlık
  11. T

Aracın sürekli sanayi masrafı çıkartması normal mi?

Arac babama ait 2004 model Chevrolet kalos 1.4x sürekli ya bi yerden ses geliyor sanayiye gidiyor ya alttan su damlatıyor yine sanayiye.Bakımlarını düzenli yapmanıza rağmen aylık ortalama 5k civarı düzenli masraf çıkartıyor. Bu durum sürüşten mi kaynaklı yoksa başka bir nedeni mi veya normal mi?
  12. T

🔥İndirim Poco F7 12/256 23.999 TL

Hocam nasıl ekran parlaklığı yetersiz nasıl ısınıyor nasıl sesi iyi değil adamların bahsettiği asıl özellikler bunlar zaten sana arızalı ürün gelmiş olmasın uzun inceleme videolarında övünülen özellikler bunlar
  13. T

Android Yeni Kral Poco F7 Geliyor - 8S gen 4 işlemci -24 Bin TL

Samsungdan sonra poco x3 nfcye geçmiştim 2 yıldırda kullanıyorum şu an dahil şu an akıcılık konusunda bir sorunu yok 6 yıllık telefon olmasına rağmen gayet her şeyi donmadan çalıştırıyor değiştirecek olmamın nedeni bataryası artık dayanmıyor hızlı bitiyor olması samsung s24e arasında kalmıştım...
  14. T

Android Yeni Kral Poco F7 Geliyor - 8S gen 4 işlemci -24 Bin TL

Hocam bence f7nin genel özellikleri gayet iyi samsung m21 cihazım vardı 4 yıldır kullanıyorum son 1 yıldır felaket donmaya başladı s24 e de ise 25 watt şarj baya kötü bir şey bana kalırsa 90 watt karşısında.Genelde de fotoğraf konusunda farkı kapatabildiğini sanmıyorum s24e tarafından.
  15. T

Yeni çıkan poco F7 alınır mı

Mi Store'da 256 gb versiyonu 25k ve 1 k indirim kuponu veriyor totalde 24k fiyata denk geliyor
  16. T

Yeni çıkan poco F7 alınır mı

Şu an lansman tanıtıldıktan sonra 24k fiyatla satışa açıldı
  17. T

30 35k laptop önerisi

30 35k bütçem var alınabilcek laptop önerisi verirseniz alırım
  18. T

50 cc motor için kask tavsiyesi

Kuba space 50 pro motorum var bütçem pek yok malesef maks 1.5k kask tavsiyeniz var mı bu tarz kask alınır mı https://www.hepsiburada.com/gu-wei-xuan-eymen-motosiklet-kaski-erkekler-ve-kadinlar-kis-sicak-tam-kask-tam-kapak-baret-yurt-disindan-p-hbcv00003s417t
  19. T

Bu 3 seçenekten hangi motoru seçmeliyim

1-Sym orbit 2 2019 model 7500km 2-Arora cappucino 80cc 2022 model 4500km 3-Mondial 50 wing 2024 model 800km Hangisi mantıklı bilgi sahibi olan ? 1727988930 Up
  20. T

35 45k motor tavsiyesi

Motorlarla ilgili pek bir bilgim yok marka model tevsiyesi verirseniz sevinirim sabahları kardeşimi okula bırakıp kendim işe gitmek için kullanıcağım genel olarak 15 km yol ediyor günlük
Geri