Arama sonuçları: *

1. neesty

ASUS TUF VG249Q1A ayarları

arkadaşlar selam 2 ay önce falan bu monitörü aldım ama cok fazla pixellik var resmen gözüm bozuldu bu asusun uygulaması falan yok mu
  2. neesty

Turkce yama site onerisi

Beyler sekiro oynamak istiyorum ama turkce yama bulamadim bulsamda guvenilir mi degil mi bilmiyorum bildiginiz iyi bir site var mi
  3. neesty

Steam guard başka telefona aktarma

Tamam teşekkürler
  4. neesty

Kaldırmıcam başka telefona aktarıcam
  5. neesty

Beyler steam guardı başka bir telefona aktarıcamda bir ban yermiyim 1 hafta falan topluluk bani
  6. neesty

🔥İndirim Dying light 2 tekrar indirime girdi

Dying light ile ayni fiyatta indirim bittiginde zamlanicaktir kacirmadan almanizi tavsiye ederim bays yuksek fiyatlara cikabilir
  7. neesty

Rx 6750 xt iyi bir ekran karti mi

Teşekkürler
  8. neesty

Işin zor valla 😃
  9. neesty

Hocam 6 bin serilerinde pekte bir sorun oldugunu gormedim nvidiaya butcem max 3060 yetiyor 3060 da 8 vram oldugu icin yapabilecegim birsey yok bende nvidia kullanmak isterim ama ulkem sagolsun paramiz buna yetiyor
  10. neesty

Her oyunu yuksekte oynayamiyorum genellikle dusukte oynuyorum
  11. neesty

Beyler rx 6750 xt ekran karti almayi dusunuyorum birde ryzen 7 5800x alicam ekran karti kac yil dayanir ilerde belki guncellerim ama uzun bir sure boyle gidicem iyi midir bu sistem
  12. neesty

Xbox da rdr 2 150 tl

Beyler xbox da rdr 2 150 tl alinir mi bir sorun var mi 12 gun sonra bitiyor indirim alsam bir sorun yasar miyim
  13. neesty

Rx 6750 xt vs RTX 4060 Tİ 16 GB

500 dolar diyorlardı
  14. neesty

Rx 6750 xt vs RTX 4060 Tİ 16 GB

Beyler bu iki ekran kartı arasında kaldım hangisini almam lazım genellikle oyun oynuyorum ama amd daha önce hiç kullanmadım ve çok kararsızım 16 gb vram çok iyi gibi geliyor sizce ne yapmam lazım
  15. neesty

Rx 6750 xt + Ryzen 7 5800x

Beyler rx 6750 xt ve ryzen 7 5800x almayı düşünüyorum kaç yıl götürür beni bi sorun yasar mıyım yayın acan video yapan bir eleman değilim sadece oyun oynarım o kadar beni ne kadar bir süre götürür her türden oyun oynarım hikaye fps falan
  16. neesty

Rx 6800 mü rtx 3070 mi

Sa beyler rx 6800 ile rtx 3070 arasında kaldım en çok hangisi götürür beni uzun yıllar
  17. neesty

Rx 6800 kaç yıl dayanır

Teşekkürler ❤️
  18. neesty

Rx 6800 kaç yıl dayanır

Elimdeki monitör 1080p maalesef ama ilerde onuda 2k yaparım umarım
  19. neesty

Rx 6800 kaç yıl dayanır

pp deki ben
  20. neesty

Rx 6800 kaç yıl dayanır

Beyler direkt konuya giricem şimdi rx 6800 16 gb ekran kartı + ryzen 5 5600x alıcam ama işlemciyi ileride yükselticem bu ikisi ortalama ne kadar götürür ( işlemciyi ryzen 7 modellerine yükselticem)
Geri